inzerce, prodej, prodám, bazar

Pevná linka

Kategorie: Stolní telefony

Pevná linka značky Topcom, zájemci pište nebo volejte na telefonní číslo
Pevná linka
Podobné inzeráty
Retro pevná linka Zodiac Freedom
Retro pevná linka Zodiac Freedom. Zásilkovna.
Pevná linka
Pevná linka
A465_ Telefonní přístroj SIEMENS, pevná linka
A465_ Telefonní přístroj SIEMENS, pevná linka Stav: viz foto, plně funkční, moderní funkce, paměť čísel, opakování volby, úprava vyzvánění, displej, Made in Germany. Poštovné a balné: Balíkovna 80,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Česká pošta doporučeně 135,-Kč. Platba předem na účet. V případě zájmu odpovídejte pouze mailem. Při objednávce bude poštovné upraveno dle aktuálních tarifů přepravce. Různé objednávky z mých inzerátů lze slučovat a zaslat v jedné zvýhodněné zásilce. Po dohodě možnost osobního předání v Říčanech. A465 (KR14 ) komunikace, hovor, ústředna, aparát, moderní, vedení,
Plně funkční pevná linka
Prodám plně funkční pevnou linku včetně všeho vybavení k ní, byla používána zřídka je v dobrém stavu. Mohu poslat přes zásilkovnu či Českou poštu. Koukněte i na moje další inzeráty :)
IP telefon (pevná linka) Cisco SPA303, SPA921, SPA922
Prodám IP telefony (pevné linky): Cisco SPA303 (14 ks) Cisco SPA921 (1 ks) Cisco SPA922 (2 ks) - má podsvícený display Všechny včetně napájecího adaptéru a sluchátka. Cena za 1 ks.
Telefon pro nedoslýchavé KOMPONE CL400 + příslušenství
Prodáme stolní telefon (pevná linka) pro nedoslýchavé Geemarc KOMPONE CL 400 + příslušenství - sluchátka CLA3, indukční smyčka CLA7. Vše funkční, telefon používán krátce, sluchátka a indukční smyčka nebyly používány. Vše v originálních krabicích, včetně návodů. Telefon má displej, velká tlačítka, zesílení hlasitosti,... Vhodné pro nedoslýchavé, seniory apod. - u nás již nevyužitý. Specifikace od výrobce: CL400 je telefon se zesílením zvuku, nastavením výšek a hloubek, s indukční smyčkou a dalším příslušenstvím pro telefonování. CLA3 jsou kompatibilní sluchátka s mikrofonem. Velmi užitečné, pokud si přejete mít své ruce volné nebo při velkém hluku. Kompatibilní s naslouchadlem. Zahrnuje 2,5mm a 3,5mm jack konektory pro použití s mobilními telefony, notebooky, CD nebo MP3 přehrávači nebo s herní konzolí. CLA7 je indukční smyčka pro použití okolo krku. Je kompatibilní s mobilním telefonem, připojuje se zástrčkou typu jack 2,5mm. Více informací: