inzerce, prodej, prodám, bazar

PH control

Kategorie: Akvarijní ryby

Prodán tento pH control je nový nikdy nepoužitý cena levně
PH control
Podobné inzeráty
Eheim led control+    ⏪
Eheim led control+ Pomocí přístroje LEDcontrol můžete ovládat osvětlení v akváriu, abyste vytvořili ideální světlo pro prosperitu jak akvarijních ryb, tak i akvarijních rostlin. Nové ! Možnost zasílání na dobírku zásilkovná 102Kč.
Akvarijní technika
Po prodeji akvária prodám veškerou rozsáhlou techniku. 1. JBL PH control pro automatické hnojení + 2ks tlakových lahví a sond. 2. Denerle duomat evolution pro automatické řízení teploty v akváriu + topitko Jäger a topný kabel, dno + voda. 3. Eheim professional 3e, Elektronické řízení průtoku, včetně náplní a náhradních filtračních vložek 4. JBL UV lampa 5. Eheim dvoukanálové automatické krmítko Při koupi všeho najednou jsou další 3 krabice vybavení včetně Eheim sací a vytlacne sety po dvou kusech + spoustu dalšího příslušenství.
Topení akvária 300 - 400 litrů EHEIM Thermocontrol
NOVÉ-Topítko EHEIM Thermocontrol 200w. Pro akvária od 300 do 400 l vody. - Přesné nastavení teploty od 18 do 34° C - Jednoduchá a bezpečná kalibrace ( 2° C) - Přesnost řízení teploty 0,5° C - Teplá voda se udržuje na konstantní úrovni - Funkce topení je indikována kontrolkou - Úplně ponorné (vodotěsné) - S automatickým vypnutím při suchém chodu (Thermo Safety Control) - Skleněný plášť zvyšuje topný povrch a zajišťuje optimální rovnoměrné vyzařování tepla - Praktická délka kabelu cca. 170 cm - Včetně držáku se dvěma přísavkami - 9 velikostí pro akvária od 20 do 1000 litrů - Vhodné pro sladkou i slanou vodu Technické údaje: Min. nastavitelná teplota 18° C Max. nastavitelná teplota 34° C Výkon 200W Výška 406 mm Průměr 36 mm