inzerce, prodej, prodám, bazar

Phanteks Enthoo mini XL

Kategorie: Skříně, zdroje

Prodám zánovní PC skříň , skříň umožňuje sestavení dual system (2 PC v jedné skříně) místo pro 2 základní desky mATX a mini-itx. Ve skříně jsou původní 3 vetraky.

- jako nové včetně původní krabice
Osobní vyzvednutí v Praze nebo PPL po platbě předem.
Phanteks Enthoo mini XL
Podobné inzeráty
Magniumgear Powered by Phanteks NEO Qube 2, ARGB, TG, bílá
použitá týden, komplet balení, bez problému se vejde ATX zdroj. Vhodná spíše na vodní chlazení, nevejde se moc velký TOWER chladič procesoru. To jest i důvod prodeje. Použité vodní chlazení za příplatek 1500. Záruka CZC, doklad samozřejmostí.
Phanteks Eclipse P400S Tempered Glass
Prodám tuhle pěknou skříňku v černo bílé variantě. LED osvětlení. Prachové filtry. Max délka grafiky 395 mm. Max výška cpu chladiče 160 mm. Bez ventilátorů. Pouze osobní odběr.
Metallic Gear by Phanteks NEO Mini V2 Black
Zdravím, prodám PC case uvedenou v popisku. Case kupována před 14-ti dny v Alze, jednou osazená. Case již nemohu vrátit. K case originál krabice + veškeré příšlušenství. Počítačová skříň - mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, sluchátka a mikrofon, 1x120mm, max. výška chladiče 160 mm, max. délka grafické karty 345 mm, bez zdroje, bočnice temperované sklo. Prodávám z důvodu výšky GPU ( RTX 3080 Aorus Xtreme).
Phantex ENTHOO ELITE Extreme Full Grey
Predám počítačovú skrinku pre náročných používateľov hlinikove prevedenie RGB, Asus Aura Sync sklená bočnica temerovane sklo. A iné. Najlepšie osobný odber. Rozmery Šírka 270 mm (27 cm) Výška 750 mm (75 cm) Hĺbka 650 mm (65 cm) Precízne spracovaná skriňa Táto PC skriňa je vybavená veľkou priehľadnou bočnicou z tvrdeného skla Štýlové RGB podsvietenie s podporou Asus Aura Sync Do skrine môžete umiestniť až 13× 3,5" disky (2 v klietke) a až 6× 2,5" disky (2 v brackete) Grafika až 347 mm (472 mm s vybratou HDD klietkou) Chladič procesora s výškou až 193 mm Štandardné chladenie tromi ventilátormi (osadený 1× 200 mm) Nadštandardná podpora vodného chladenia (až 4 radiátory) Skriňa je dodávaná bez zdroja
Prodám tuto pc skříň. Nějaké menší oděrky se najdou, důvod p
Prodám tuto pc skříň. Nějaké menší oděrky se najdou, důvod prodeje koupě nové PC skříně. Je už bez záruky. Ve skříni jsou 2 ventilátory artic a phanteks. Preferuji osobní předání v okolí Chocně.
CHIEFTEC SKŘÍŇ COMPACT SERIES/MINI ITX se zdrojem
Prodám PC Case se zdrojem ITX i ATX! Dohromady za 1500 Kč. Pořízeno před 5 měsíci, stále je tedy platná záruka 2 roky. PC skříň CHIEFTEC SKŘÍŇ COMPACT SERIES/MINI ITX, IX-06B-OP: a zdroj CHIEFTEC CDP-120ITX, 120W DC/DC BOARD A AC/DC NAPÁJECÍ ADAPTÉR PRO IX-0X SERIES: