inzerce, prodej, prodám, bazar

Philips AZ-4000 top model Boombox

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Predám prenosné Rádio Philips AZ-4000 Boombox s original DO,CD / MP3 -FM/AM s RDS tunerom.Cd mechanika funguje len občas sa zasekavava asi potrebne precistit optiku). (umoznuje veľmi kvalitný a silný zvuk s porovnaným Panasonic Cobrou čo som vlastnil tiež vid. posl. foto) hraje omnoho kvalitnejšie a výraznejšie.Tento typ je veľmi ťažko pozháňateľný!Uprednostňujem osobný odber popr.zašlem aj kuriérom. Viac info telefonický na sms nereagujem.

Cena je 100eur....


POPIS:
Philips AZ 4000
Soundmachine s přehráváním MP3
Přehrává MP3 na CD
Dvoupásmové reproduktory s basreflexem
Modře podsvětlený LCD displej s textovými informacemi (MP3 a RDS)
Tuner s digitálním laděním VKV/SVa RDS, 30 předvoleb
Programovatelný přehrávač CD s funkcí Shuffle a Repeat
Incredible Surround , Ultrabass II
Dálkový ovladač
Výstup na sluchátka
Napájení z baterií nebo ze sítě
Rozměry: 52 x 16 x 29,5 cm (š x v x h)
Hmotnost: 5,8
Philips AZ-4000 top model Boombox
Podobné inzeráty
Trevi 9626 Boombox
Trevi 9626 Portable Stereo Radio Double Cassette Boombox Ghettoblaster Boombox Možnost odskoušet video konference atd. Prodej bez záruky podle práva EU
Auna soundblaster M boombox
Prodám přehrávač Auna. Ideální do garáže. Lehké opotřebení. Vše funkční. Více info na stránkách výrobce, kde najdete i návod.
Auna Boombox Roadie Sing CD
Prodám zánovní Auna Boombox. CD přehrávač, FM rádio, USB, AUDIO IN a Bluetooth. Světelné efekty. Karaoke. Bluetooth verze 3.0 3,5 mm konektor pro sluchátka V nabídce je také v bílé barvě
Panasonic RX DS-45 boombox
Prodam starsi radiomagnetofon s CD. Jedna se o boombox z 90.let cisty Japonsky aerodesign. Vse funkcni. Prijemny zvuk. Dalkove ovladani. Z nekurackeho prostredi.
JBL Boombox 3
Prodám nový, nerozbalený JBL Boombox 3, včetně záruky na 2 roky. Předání osobně v Brně nebo pošta. Číslo smyšlené, prosím první komunikaci na email, děkuji.
Boombox Sharp VZ 2000, rok 1982
Gramo, rádio, kazetový magnetofon… Sharp VZ-2000 je monstrum jak velikostí, tak hmotností. Šířka 738 mm, výška 459 mm a hloubka 193 mm. Váží více než 17 kg. Má dokonce 5 gumových nožiček pro zmírnění dopadu na zem. Jeho lineární sledovací gramofon byl jistě zodpovědný za velkou část této hmotnosti. Některé z těchto modelů byly stříbrné a černé, zatímco jiné byly stříbrné a modré (s červenými kuželovými basovými reproduktory). Nevíme, proč byly dvě různé verze. Možná byl jeden určen pro jiné země. Existovala také japonská domácí verze s názvem VZ-V2 . Kvalita zvuku je velmi dobrá. Má 16cm basové reproduktory a 5cm výškové reproduktory v bi-amplifikovaném formátu, se samostatnými zesilovači pro basové a výškové reproduktory. Dělicí frekvence je 3 kHz. Gramofon pomáhá izolovat reproduktory a zlepšuje stereo oddělení. Magnetofon byl docela dobrý na boombox, s nastavením Dolby a Metal a wow a flutter pouze 0,065% WRMS Vizuální stav jako nový, gramofon plně funkční, rádio s dobrou citlivostí na FM, magnetofon přehrává kazety, s kazetou hůře /vyčištění, řemínky/. Bohužel chybí ovladací prvky na horním panelu / lze nahradit, lze s nimi i tak pohybovat, pro chod stroje nejsou důležité, navíc pohledově jejich absence neruší/. Jedná se o sbírkový kus, k menšímu servisu, konečná cena zohledněna. Více info mail, telefon.