inzerce, prodej, prodám, bazar

Philips Azur GC 4851

Kategorie: Žehličky

Philips Azur GC 4851 JAKO NOVÁ

Popis
Vynikající žehlící plocha, jemný rozprašovač a funkce proti odkapávání vody z žehlící desky. To jsou jen některé vyjmenované přednosti žehličky Philips GC 4851/02 Azur 4000. K dalším patří například svislé napařování či systém proti zabraňování usazování vodního kamene.
Parametry
Typ žehličky
napařovací

Délka kabelu
2,5 m

Parní ráz
170 g/min

Svislé napařování
ano

Vodní rozprašovač
ano

Žehlicí plocha
steam glide

Příkon
2600 W

Odvápňování
ano

Systém proti odkapávání
ano

Produktové číslo
40023603
Philips Azur GC 4851
Podobné inzeráty
Prodám NOVOU žehličku PHILIPS Azur Perfomer Plus 4527
Prodám úplně novou žehličku PHILIPS, černo-šedý disagn, patřící do nejvyšší třidy této kategorie. , Žehlička má funkce napařování, při vypnutí se sama odvápní, 2600W s rychlých ohřevem, více na odkaze Při ychlém jednání slev
Žehlička Philips Azur PerfectCare napařovací, 3000W
Nabízím používanou funkční napařovací žehličku Philips GC4928/30 PerfectCare Azur. Bez přenastavování teploty. T-ionicGlide: žehlicí plocha. Vhodná pro vodu z kohoutku, se systémem dvojitého čištění Active Calc Clean. Trvalý výstup páry až 50 g/min. Parní ráz až 210 g. Technologie OptimalTemp - kombinace ideální teploty a optimálního množství páry. Navrženo pro rychlé žehlení a to vše bez nutnosti nastavování. Kombinaci ideální teploty a optimálního množství páry zajišťuje: 1) procesor Smart Control Processor, který nastavuje správnou teplotu, 2) technologie HeatFlow umožňující správné vyvážení množství páry a teploty. Zdarma přidám používané žehlící prkno VILEDA.
Žehlička Philips Azur
Nabízím žehličku Philips Azur v dobrém stavu. Před použitím je potřeba ji nejdříve odvápnit a na pravém boku dole chybí maličký úštěpek plastu, ale žehlička je jinak plně funkční. Možný pouze osobní odběr na Praze 10 - Strašnice.
Žehlička Philips Azur GC4535
Prodám žehličku Philips Azur GC4535 - používaná, funkční. Osobní předání: Frýdek-Místek, Ostrava, Opava
Philips Series 7000 AZUR GC4563 - Žehlička
Napařovací žehlička Philips Azur GC4563/30 se může pochlubit výkonem 2 600 W, rychlým zahřátím a skvělými výsledky. Poradí si i s nepoddajnými záhyby díky kontinuálnímu výstupu páry 50 g/min. Parní ráz až 230 g dokáže proniknout hluboko do tkanin. Dlouhotrvající výkon se skvělými výsledky a snadné čištění žehličky zajišťuje systém Quick Calc Release. Žehlička je vybavena exkluzivní žehlicí plochou SteamGlide Advanced, která se vyznačuje skvělou kluzností, vysokou odolností vůči poškrábání a jednoduchým čištěním. Rád předám osobně kdekoliv po Praze, žehlička nová nerozbalená, nevhodný dárek.
Daruji za cigára žehličku Philips azur precize 4310
Daruji za krabičku cigaret plně funkční žehličku Philips azur precize 4310, 2400W. Doprava jen 79,-kč uloženkou pri platbě předem. Komunikace ideálně sms/email. Odpovím všem.