inzerce, prodej, prodám, bazar

Philips cívkový stereo magnetofon

Kategorie: Ostatní audio video

Nabízím k prodeji cívkový magnetofon Philips EL 3548A/16C stereo velice krásný stav.
Nejlépe osobní předání v Ostravě a okolí.
Philips cívkový stereo magnetofon
Podobné inzeráty
ASC 6004S - Model AS 6000T, semiprofesionální recorder
Z důvodů nedostatku místa jsem nucen redukovat moji HiFi sbírku a prodat některé přístroje. Zde nabízím vynikající cívkový magnetofon od známého německého výrobce Hi-Fi přístrojů ASC Aschaffenburg – původně produkce měřicích aparatur, později převzal a rozšířil sortiment firmy Braun. Jedná se o pozdější model AS 6000T ve čtvrtstopé verzi a s rychlostmi 4,75-9,5-19 cm/s. Magnetofon je plně funkční. Magnetofon je ve velmi dobrém optickém stavu, jen několik málo známek opotřebení. Plexikryt, madlo na přenášení a originální nožičky, které jsou součástí nabídky, jsou také ve velmi dobrém stavu. Cívky s páskou nejsou součástí nabídky. Preferuji osobní odběr. Magnetofon, dobře a bezpečně zabalený, lze také poslat. Kupující však přebírá riziko dopravy. Vzhledem k vyšší váze přes 25kg - vyšší poštovné. Po domluvě lze Magnetofon také dovézt za náhradu pohonných hmot. Na závěr jako obyčejné - jedná se o privátní prodej a jako soukromá osoba výslovně vylučuji jakékoliv záruky či nárok na vrácení věci.
Cívkový magnetofon TESLA UNITRA M1417S
Prodám cca 45 let starý cívkový magnetofon. Rok výroby: 1977-1981 Druh provozu: Stereo Maximální průměr cívek: 15 cm Hmotnost: cca 7,5 kg Výkon: 2x6W V perfektním stavu. Funkční. Mohu přidat i nějaké cívky. V případě zájmu pište na email ppetruska1@ nebo SMS na . Posílám Zásilkovnou nebo Českou poštou na dobírku. Cena dopravy s dobírkou + 150 Kč. Případně lze domluvit osobní předání na trase Blansko - Brno.
Prodám cívkový magnetofon Tesla ANP 222 B400
Prodám stolní čtyřstopý třírychlostní monofonní cívkový magnetofon s napájením ze střídavé sítě. Cívky o prům. 15 cm, vestavěný reproduktor, čtyřmístné počitadlo. Vhodné pro sběratele nebo na náhradní díly. Možno přivézt do Prahy.
Tesla B700 Rok výroby/ Production: 1976 - 1980
Prodám:Stolní čtyřstopý dvourychlostní monofonní cívkový magnetofon Rychlost 4,75; 9,5 cm/s,cívky o prům. 18 cm, čtyřmístné počitadlo, vypínání na konci pásku, provoz ve svislé i vodorovné poloze, vestavěný reproduktor.Poslední monofonní cívkový magnetofon vyráběný v ČSSR.přístroj vyčištěn,výměna řemínků,obložky ,spojka kladka páska + cívka součást prodeje plně funkční cena 800 Kč
prodám : Tesla B700 Rok výroby/ Production: 1976 - 1980
Prodám:Stolní čtyřstopý dvourychlostní monofonní cívkový magnetofon Rychlost 4,75; 9,5 cm/s,cívky o prům. 18 cm, čtyřmístné počitadlo, vypínání na konci pásku, provoz ve svislé i vodorovné poloze, vestavěný reproduktor.Poslední monofonní cívkový magnetofon vyráběný v ČSSR.přístroj vyčištěn,výměna řemínků,obložky ,spojka kladka páska + cívka součást prodeje plně funkční cena 1000 Kč
TASCAM BR-20 - poslední R2R TASCAM ve výborném stavu
Poslední model "Professional Division of TEAC" technicky naprosto bezchybný, nový capstan řemínek. Magnetofon – půlstopý / dvou-kanál systém, normální pásek ¼ inch (6,25mm), rychlosti 19 a 38 cm/s, spooling – archivní funkce převíjení a rozsáhlé funkce lokátoru. Více technických informací lze nalézt online. Magnetofon je také opticky ve velmi dobrém stavu. Vytknout lze pouze drobnou vadu na horním rámu předního panelu. Magnetofon se prodává se dvěma originálními NAB-adaptéry TASCAM. Cívky s páskou nejsou součástí nabídky. Preferuji osobní odběr. Magnetofon, dobře a bezpečně zabalený, lze také poslat. Kupující však přebírá riziko dopravy. Vzhledem k vysoké váze skoro 30kg vyšší poštovné. Po domluvě lze Magnetofon také dovézt za náhradu pohonných hmot. Na závěr jako obyčejné - jedná se o privátní prodej a jako soukromá osoba výslovně vylučuji jakékoliv záruky či nárok na vrácení věci.