inzerce, prodej, prodám, bazar

Philips OneBlade 360

Kategorie: Holící strojky

nový philips oneblade 360 originál zabalený
cena dohodou při rychlém jednání sleva
puvodní cena 1750
Philips OneBlade 360
Podobné inzeráty
Philips OneBlade 360 QP2730-20
Nabízím Philips OneBlade QP2730/20, nevhodný dárek, nový, nepoužitý, nerozbalený, ale bez záručního listu, běžná cena 1290,- Kč. Osobní převzetí v Břeclavi, nebo platba předem na účet + 65,- poštou do vybrané balíkovny nebo + 79,- do Zásilkovny. PHILIPS ONEBLADE QP2730/20 sada: zastřihovač vousů s břitem 360, 1 ks + hřebenový nástavec 5v1, 1 ks + nabíječka, 1 ks Philips OneBlade je ideálním pomocníkem pro péči o vaši tvář i tělo. Nepotřebujete tři různé nástroje, strojek zvládne zastřihnout, vytvarovat i oholit vousy všech délek. Další informace o Philips OneBlade Philips OneBlade je ideálním pomocníkem pro péči o vaši tvář i tělo. Nepotřebujete tři různé nástroje, strojek zvládne zastřihnout, vytvarovat i oholit vousy všech délek. Nasaďte ochranný nástavec a vyhněte se nechtěnému pořezání v citlivých oblastech. Holení je tak rychlé i bezpečné zároveň. Břity jsou určeny k dlouhodobému výkonu. K zajištění optimálního výkonu stačí jednotlivé břity vyměnit jednou za čtyři měsíce. Vlastnosti: zastřihuje, tvaruje, oholí ochranný nástavec proti pořezání v citlivých oblastech kopíruje linie obličeje a umožňuje oholit všechny oblasti přesné tvary a ostré linie díky oboustrannému břitu dlouhá životnost Li-iontové baterie vodotěsný – lze použít na mokro i na sucho, s pěnou i bez Technická specifikace: oboustranný břit rychle se pohybující ostří Li-iontová baterie indikátor stavu plného nabití, vybití a nabíjení baterie 1 hřebenový nástavec 5v1
PHILIPS OneBlade QP2630/30 na tvář a tělo, NOVÉ
Philips originál OneBlade na tvář a tělo pro zastřihování, tvarování a oholení libovolně dlouhých vousů a pro zastřihování a holení všech částí těla. Viz odkaz: Nové, nepoužité, nerozbalené v originál a komplet balení. Nevhodný dárek. Původní cena: 1499 Kč.
Stojek Philips Oneblade + Bodykit
Prodám základní model strojku Philips OneBlade QP2620/20 spolu se sadou na tělo. Funkční, bohužel však bez krabičky a bez dokladu. Původní hlavice byla používaná a je na vyhození, druhá je nová. Možno prodat i bez hlavic za 350 Kč. Možno osobní předávní na Praze 1 nebo přes zásilkovnu za 80 Kč. Více informací k produktu viz:
Prodám Philips OneBlade Pro QP6530/15
Prodám pánský holící strojek a zastřihovač na vousy Philips OneBlade Pro QP6530/15. Veškeré informace o strojku najdete na internetu.Např.na Alze,kde jsem ho poupil i já.Strojek je ještě do 19.7.2023 v záruce viz.foto.Z hygienických důvodů prodávám bez čepele.Samozřejmě,že náhradní lze dokoupit.Cena je i s poštovným.Dobírkou prosím nezasílám. Prostějov.
Holící strojek Philips oneblade QP6530
Prodám použitý holící strojek Philips OneBlade QP6530.
Philips OneBlade QP2520
Prodám Philips OneBlade QP2520 - pouze tělo strojků+ nabíječku. Použity párkrát. Cena:400kc