inzerce, prodej, prodám, bazar

Philips PerfectCare 9000 Series

Kategorie: Žehličky

Dobrý den, prodám nový, nerozbalený parní generátor Philips PerfectCare 9000 Series. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Philips PerfectCare 9000 Series
Podobné inzeráty
Žehlička Philips Azur PerfectCare napařovací, 3000W
Nabízím používanou funkční napařovací žehličku Philips GC4928/30 PerfectCare Azur. Bez přenastavování teploty. T-ionicGlide: žehlicí plocha. Vhodná pro vodu z kohoutku, se systémem dvojitého čištění Active Calc Clean. Trvalý výstup páry až 50 g/min. Parní ráz až 210 g. Technologie OptimalTemp - kombinace ideální teploty a optimálního množství páry. Navrženo pro rychlé žehlení a to vše bez nutnosti nastavování. Kombinaci ideální teploty a optimálního množství páry zajišťuje: 1) procesor Smart Control Processor, který nastavuje správnou teplotu, 2) technologie HeatFlow umožňující správné vyvážení množství páry a teploty. Zdarma přidám používané žehlící prkno VILEDA.
Philips PerfectCare parní generátor
Prodám parní generátor / systémová žehlička Philips PerfectCare HC9230. Plně funkční. Maximální tlak: 5,5 baru Parní ráz: 240 g Vyjímatelná nádržka na vodu Osobní odběr na Praze-západ.
parní žehlička Philips 8500 series
pouze vyzkoušená, u nás nevyužitá /c-p/GC8510_02/8500-series-systemova-zehlicka
Napařovač oděvů Philips
Philips ComfortTouch Plus Stojanové žehlící prkno pro snadné každodenní žehlení, napařování oděvů, odstranění záhybů a lepší výsledky odshora až dolů. Pro dokonale upravené oděvy bez záhybů nemusíte zdlouhavě postávat nad žehlicím prknem! Praktický stojanový napařovač Philips 3000 Series vám umožní vaše oblíbené kousky oblečení ošetřit pohodlně, s lehkostí a během několika málo okamžiků. K přístroji patří integrované prkno StyleBoard, díky kterému celý oděv upravíte odshora až dolů. Žehlicí destičku napařovače lze bezpečně přitisknout k jakékoli tkanině bez rizika spálení, což je skvělým řešením pro jemné látky, jako je například hedvábí. Přístroj můžete bez obav používat na všech typech žehlitelných látek bez rizika spálení. Ošetření oblečení horkou párou dokáže odstranit nejenom záhyby, ale i nepříjemné pachy a bakterie (zničí až 99,9 % bakterií). Oděvy navíc můžete méně často prát, přispějete tak k zachování jejich zářivých barev, a navíc ušetříte náklady na vodu a energie. Přístroj je vybavený vonnou krytkou MyEssence, díky které můžete látky snadno provonět. Napařovač je připravený k použití za méně než 60 vteřin. Rozměry (cm): 143 (v) x 40 (š) x 30 (h) Nákupní cena 6.299 Kč
Napařovač oděvů Philips STH7060/80
Zakoupeno 20.11.2022. Se zárukou. vyzkoušeno jen 2x. Kompletní výrobek i s příslušenstvím. Cena při koupi 2599.- Prohlédnutí výrobku na těchto stránkách:
Philips Series 7000 AZUR GC4563 - Žehlička
Napařovací žehlička Philips Azur GC4563/30 se může pochlubit výkonem 2 600 W, rychlým zahřátím a skvělými výsledky. Poradí si i s nepoddajnými záhyby díky kontinuálnímu výstupu páry 50 g/min. Parní ráz až 230 g dokáže proniknout hluboko do tkanin. Dlouhotrvající výkon se skvělými výsledky a snadné čištění žehličky zajišťuje systém Quick Calc Release. Žehlička je vybavena exkluzivní žehlicí plochou SteamGlide Advanced, která se vyznačuje skvělou kluzností, vysokou odolností vůči poškrábání a jednoduchým čištěním. Rád předám osobně kdekoliv po Praze, žehlička nová nerozbalená, nevhodný dárek.