inzerce, prodej, prodám, bazar

PHILIPS philishave 905

Kategorie: Holící strojky

Dnes již sběratelský kousek.Funkční.Holí.Baterie netestována, ale lze stále koupit, tak jako holící hlavy.
PHILIPS philishave 905
Podobné inzeráty
sbirka 3x holici strojek Philips / Philishave
Prodam starsi holici strojky: 1x Philips Philishave Tracer (2planzetovy + zastrihovac), typ HS 255 na 110-230V 1x Philips Philishave bateriovy na 3x AA (2planzetovy cestovni), vcetne kozeneho pouzdricka, typ HP 1208 1x Philips Philishave 890 (3planzetovy + zastrihovac), vcetne krabicky a kabelu, 110-230V Mozno samostatne, nebo jako celek. Cenu nabidnete.
Holící elektrický strojek Philips Charge Philishave 3850
Holící elektrický strojek Philips Charge Philishave 3850.Funkční, v dobrém stavu.
Holící strojek Philips Philishave 555
Nabízím k prodej používaný starší funkční kabelový holící strojek Philips Philishave 555. Podívejte se i na mé další inzeráty.
HOLÍCÍ STROJEK PHILISHAVE SC 7910
Nabízím ještě stále funkční holící strojek PHILISHAVE SC 7910.
Holicí strojek PHILISHAVE
Prodám funkční holicí strojek Philishave, 230 V.
Philips OneBlade 360 QP2730-20
Nabízím Philips OneBlade QP2730/20, nevhodný dárek, nový, nepoužitý, nerozbalený, ale bez záručního listu, běžná cena 1290,- Kč. Osobní převzetí v Břeclavi, nebo platba předem na účet + 65,- poštou do vybrané balíkovny nebo + 79,- do Zásilkovny. PHILIPS ONEBLADE QP2730/20 sada: zastřihovač vousů s břitem 360, 1 ks + hřebenový nástavec 5v1, 1 ks + nabíječka, 1 ks Philips OneBlade je ideálním pomocníkem pro péči o vaši tvář i tělo. Nepotřebujete tři různé nástroje, strojek zvládne zastřihnout, vytvarovat i oholit vousy všech délek. Další informace o Philips OneBlade Philips OneBlade je ideálním pomocníkem pro péči o vaši tvář i tělo. Nepotřebujete tři různé nástroje, strojek zvládne zastřihnout, vytvarovat i oholit vousy všech délek. Nasaďte ochranný nástavec a vyhněte se nechtěnému pořezání v citlivých oblastech. Holení je tak rychlé i bezpečné zároveň. Břity jsou určeny k dlouhodobému výkonu. K zajištění optimálního výkonu stačí jednotlivé břity vyměnit jednou za čtyři měsíce. Vlastnosti: zastřihuje, tvaruje, oholí ochranný nástavec proti pořezání v citlivých oblastech kopíruje linie obličeje a umožňuje oholit všechny oblasti přesné tvary a ostré linie díky oboustrannému břitu dlouhá životnost Li-iontové baterie vodotěsný – lze použít na mokro i na sucho, s pěnou i bez Technická specifikace: oboustranný břit rychle se pohybující ostří Li-iontová baterie indikátor stavu plného nabití, vybití a nabíjení baterie 1 hřebenový nástavec 5v1