inzerce, prodej, prodám, bazar

Pianino Albert

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám Pianino Albert - černé, leštěné, 20.léta. Velmi dobrý stav, celou dobu stálo na jednom místě, v současné době je ale nenaladěné. Židlička je v ceně. V/Š/H: 135/152/66
Pianino Albert
Podobné inzeráty
Pianino RÖSLER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA.
Pianino RÖSLER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA. Rozměry: šířka - 58 cm, délka - 144 cm, výška - 109 cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 29 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám pianino líbí, zavolejte a domluvte si návštěvu v Showroomu Pianostarek. Máte dítě které začíná a nevíte zda u toho vydrží? PIANINO SI MŮŽETE TAKÉ ZAPŮJČIT.
Pianino RIPPEN - Doprava ZDARMA.Záruka 2 roky.
RIPPEN Perfektní Holandské pianino. Bezvadný stav - jako nové ! Nástroj má silný zvuk, prakticky jako koncertní křídlo . Rozměry: šířka - 56 cm, délka - 141 cm, výška - 107 cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 28 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám pianino líbí, zavolejte a domluvte si návštěvu v Showroomu Pianostarek. Máte dítě které začíná a nevíte zda u toho vydrží? PIANINO SI MŮŽETE TAKÉ ZAPŮJČIT.
Kvalitní nehrané pianino zn. GEYER záruka+doprava
Nabízim pěkné, málo hrané, plnopancéřové pianino zn. GEYER mod.100 / kvalitní německá výroba/ v 100% stavu s pěkným, jemným a čistým tónem a výbornou mechanikou Flemming. Pianino je po kompletním, odborném servisu, naladěné a připravené na hraní bez dalších investic, vhodné jak pro profesní užití tak pro žáky ZUŠ. 85 - kláves.model,, povrch hnědý satén, výška 100cm, šířka 139cm, Pianino si je možné po tel. domluvě přijít kdykoliv prohlédnout a vyzkoušet včetně víkendů. V ceně je zahrnuta záruka a doprava.
Pěkné kvalitní nehrané pianino ZIMMERMANN záruka+doprava
Nabízím pěkné, málo hrané, plnopancéřové pianino zn. ZIMMERMANN mod.109 / německá produkce/ v 100% stavu s pěkným, kulatým, klasickým tónem. Pianino je po kompletním, odborném servisu, naladěné a připravené na hraní bez dalších investic, vhodné jak pro profesní užití tak pro žáky ZUŠ. 88 - kláves.model / plný rozsah/, mechanika Pianic, povrch hnědý satén, výška 109cm, šířka 142cm, Pianino si je možné po tel. domluvě přijít kdykoliv prohlédnout a vyzkoušet včetně víkendů. V ceně je zahrnuta záruka a doprava.
Pianino PETROF - Záruka 2 roky. Doprava  ZDARMA.
Pianino PETROF Rozměry: šířka - 54 cm, délka - 144 cm, výška - 115 cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 29 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám tento nástroj líbí, zavolejte nám a domluvte si prohlídku ve dvou showroomech PIANOSTAREK - pouhé 4 minuty od metra Jiřího z Poděbrad. Momentálně máme na výběr z cca 50 nástrojů. Máte dítě které začíná a nevíte zda u toho vydrží? PIANINO SI MŮŽETE TAKÉ ZAPŮJČIT.
Německé pianino Ed.Seiler se zárukou 2 roky, doprava v ceně.
Prodám krásné pianino ve velmi dobrém stavu, po servisu mechaniky, ladění. Pianino má 3 pedály, s moderátorem. Záruka 2 roky, doprava do 100 km zdarma. V ceně je klavírní židle a poukaz na první ladění. Během 6 měsíců od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné. Pro více informací prosím volejte na telefon , nebo pište na . V Benátkách nad Jizerou 25 km od Prahy