inzerce, prodej, prodám, bazar

Pianino Dalibor

Kategorie: Klávesové nástroje

Nabízím pianino model Dalibor 142 AR, celopancéřové, křížové, s moderátorem, 3 pedály, 142cm vysoké, 71/4 oktávy, s abstraktní Rennerovou mechanikou, celoagrafové, s slonovinovou klávesnicí, skříň černý dub. RV 1939. Mírně poškozená horní deska, není na závadu funkci. nutné drobné opravy a naladění. Cena dohodou. Lomnice nad Popelkou,
Pianino Dalibor
Podobné inzeráty
Pianino RÖSLER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA.
Pianino RÖSLER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA. Rozměry: šířka - 58 cm, délka - 144 cm, výška - 109 cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 29 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám pianino líbí, zavolejte a domluvte si návštěvu v Showroomu Pianostarek. Máte dítě které začíná a nevíte zda u toho vydrží? PIANINO SI MŮŽETE TAKÉ ZAPŮJČIT.
Pianino RIPPEN - Doprava ZDARMA.Záruka 2 roky.
RIPPEN Perfektní Holandské pianino. Bezvadný stav - jako nové ! Nástroj má silný zvuk, prakticky jako koncertní křídlo . Rozměry: šířka - 56 cm, délka - 141 cm, výška - 107 cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 28 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám pianino líbí, zavolejte a domluvte si návštěvu v Showroomu Pianostarek. Máte dítě které začíná a nevíte zda u toho vydrží? PIANINO SI MŮŽETE TAKÉ ZAPŮJČIT.
Prodám pianino Dalibor
Prodám staré pianino české firmy Dalibor s mechanikou od věhlasné německé firmy Renner ve velmi zachovalém stavu,výška piana 135 cm. Lokalita Sedlčany, mobil: Dopravu si zajistí kupující
Predám pianíno Dalibor
Predám exkluzívne pianíno česko-slovenskej značky Dalibor, ktoré patrí do skupiny zberateľských kúskov. Je veľmi zachovalé a vo veľmi dobrom stave. V prípade záujmu a bližších otázok ma kontaktujte. Dovoz môžem po dohode zabezpečiť. Pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene.
Kvalitní nehrané pianino zn. GEYER záruka+doprava
Nabízim pěkné, málo hrané, plnopancéřové pianino zn. GEYER mod.100 / kvalitní německá výroba/ v 100% stavu s pěkným, jemným a čistým tónem a výbornou mechanikou Flemming. Pianino je po kompletním, odborném servisu, naladěné a připravené na hraní bez dalších investic, vhodné jak pro profesní užití tak pro žáky ZUŠ. 85 - kláves.model,, povrch hnědý satén, výška 100cm, šířka 139cm, Pianino si je možné po tel. domluvě přijít kdykoliv prohlédnout a vyzkoušet včetně víkendů. V ceně je zahrnuta záruka a doprava.
Pěkné kvalitní nehrané pianino ZIMMERMANN záruka+doprava
Nabízím pěkné, málo hrané, plnopancéřové pianino zn. ZIMMERMANN mod.109 / německá produkce/ v 100% stavu s pěkným, kulatým, klasickým tónem. Pianino je po kompletním, odborném servisu, naladěné a připravené na hraní bez dalších investic, vhodné jak pro profesní užití tak pro žáky ZUŠ. 88 - kláves.model / plný rozsah/, mechanika Pianic, povrch hnědý satén, výška 109cm, šířka 142cm, Pianino si je možné po tel. domluvě přijít kdykoliv prohlédnout a vyzkoušet včetně víkendů. V ceně je zahrnuta záruka a doprava.