inzerce, prodej, prodám, bazar

Piano August Förster chippendale - Petrof

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám moc pěkné stylové české piano August Förster chippendale z portfolia firmy Petrof, modelové řady 105 Antik. Výška piana je 105 cm. Piano je v pěkném celkovém stavu a po 1. majiteli. Piano má pěkný zvuk. Povrch je hnědý satén.


Na dopravě a stěhování je možné se domluvit.
Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Piano August Förster chippendale - Petrof
Podobné inzeráty
Piano August Förster
Prodávám velmi staré piano zn. August Förster vyrobené v Löbau - staré cca 100-110 let. Piano vykazuje povrchové vady (oděrky). Z mého laického pohledu hraje hezky, ale zřejmě by bylo nutno jej naladit.
August Forster/Petrof- Dovoz po ČR zdarma 7 dní v týdnu
Prodám hezké pianino August Forster/Petrof výška 114cm v ceně je nastěhování do 1 patra a dovoz po ČR zdarma 7 dní v týdnu,nová černá židlička 1000kč,vhodné pro žáky ZUŠ,MŠ aj.nově naladěno
Piano August Förster
Piano August Förster Georgswalde Č.S.R. velice pěkný stav.
Bílé piano, pianino, klavír Petrof- Forster
Prodám zánovní Bílé piano, pianino, klavír Petrof- Forster. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Černé piano Petrof - Solton r.v. 1993
Prodám pěkné české piano Solton - Petrof. Piano bylo vyrobeno firmou Petrof pro německý trh. Výška piana je 110 cm. Jedná se o střední model model - pěkný zvuk. Piano je prakticky nehrané, mechanika Tofa. 1. majitel. Povrch je černý vysoký lesk. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Rok výroby 1993. K pianinu je možné přikoupit novou výškově nastavitelnou klavírní židli beethovenku v barvě piana (černý lesk) za 2000,- Kč Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Bílý August Forster 125 se zárukou, doprava zdarma.
Prodám značkové pianino August Forster - Petrof výška 125 Cm, po servisu, nový lak, bílý, vysoký, lesk, krásný zvuk. Záruka 2 roky, doprava do 100 km zdarma. V ceně je klavírní židle a poukaz na první ladění. Během 6 měsíců od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné. Pro více informací prosím volejte na telefon , nebo pište na . V Benátkách nad Jizerou 25 km od Prahy