inzerce, prodej, prodám, bazar

Piliny

Kategorie: Stavební materiál

Vhodné na podestýlku nebo topení.
130kc/pytel
Piliny
Podobné inzeráty
Piliny, hobliny - směs vhodná na pelety, brikety
Prodám piliny/hobliny 300kč/m3, dopravu mohu zařídit po 20m3. Možno i po 2m3 na přívěsu, nebo 1m3 bigbagy. Celkem mám k dispozici posledních 60m3. Můžu naložit strojem. Nějakou chvíli ležely pod střechou, takže nejsou uplně mokré. Dále mám k dispozici trochu (20m3 směsi s kůrou).
Žok, Big bag
Prodám nové jednou použité žoky big bag,, 90x90x195 + násypky ,sloužili na transport krmiva.Ideální na seno ,piliny, krmivo dřevo odpad a další.. Platí do smazání.
CLOU prostředek k hubení červotoče ve dřevě sleva
Hezký den,nabízíme CLOU Holzwurm-Ex „F“ bnhprostředek k hubení červotoče ve dřevě Charakteristika Spolehlivý a vysoce účinný prostředek k hubení červotoče ve dřevě, bezbarvý, s příjemnou vůní. Přípravek je nositelem Značky jakosti RAL pro prostředky k ochraně dřeva, která byla udělena po úředním přezkoušení osvědčením číslo 598 a která zaručuje průběžné úřední sledování parametrů účinnosti přípravku. Použití Nelze použít na dřevo, které přichází do kontaktu s potravinami nebo krmivy. Napadení nábytku, dřevěných zařízení a uměleckých předmětů červotočem se projevuje malými kruhovými dírkami, ze kterých se sypou jemné piliny. Do těchto dírek nastříkejte ze stříkací konvičky přípravek CLOU Holzwurm-Ex (300 – 350 ml/m2). Potom dírky, do kterých jste nastříkali, uzavřete buď tmelem CLOU Holzpaste nebo voskovým tmelem v tyčinkách CLOU Wachskitt v odstínu opravovaného dřeva a tím zvýšíte hloubkové působení přípravku. Pozor!: Textilie, malovaná místa a lakované plochy kolem poškozených míst před prací zakryjte. Rostliny odkloňte. Přebytečný přípravek CLOU Holzwurm-Ex na okolních plochách utřete měkkým hadrem. Účinná látka: 0,02% Rufenoxuron (0,16 g/l), registrace BauA-Nr. N-25532 Naše cena za balení 2,5L 1900,-kč Běžná cena 7000,-kč Při větším odběru ještě možná sleva Podívejte se i na jiné mé inzeráty,slevy až 70%