inzerce, prodej, prodám, bazar

Pistole na tmel vzduchová prodám

Kategorie: Stavební stroje

Prodám vzduchovou pistoli na tmel nepoužitou
Pistole na tmel vzduchová prodám
Podobné inzeráty
Nastřelovací pistole Hilti DX 460, DX350 a Spit  P60, P370
Nabízím na prodej nastřelovací pistole různých druhů, ihned k dispozici, prodávám pouze jako celek. Od 15.3.- 5.4.2023 volejte pouze telefonní číslo . Hilti DX 460 se zásobníkem - 1 ks Hilti DX350 - 4 ks Spit P60 - 1 ks Spit P370 - 1 ks Uvedená cena je bez DPH. Pistole jsou z provozu a opotřebené běžným používám, prodej bez záruky.
Vzduchova vrtacka
Vzduchova vrtacka PERMON malo pouzivana + vrtak 36mm dlouhy 125cm. 10000kc. Sbijecky uz nejsou. Vice info tel.
Horkovzdušná digitální pistole
Prodám novou horkovzdušnou pistoli s digitální regulací teploty a vzduchu,možnost i více kusů. Výkonná horkovzdušná pistole s regulací teploty a vzduchu, digitální display, příkon 2000 W, napětí/frekvence 230/50Hz, poloha spínače 0 - I (50°C) - II (50 - 600°C), proud vzduchu 250 - 500 l/min. Třída ochrany II/dvojitá izolace. Vhodná pro odstraňování starých nátěrů, vosku, tvarování a sváření plastů, sušení, odmrazování, dezinfekce. Příslušenství - nerezové nástavce 4 ks. Doběrečné +130,-
Vysokotlaký teplovodní čist Idrobase Stella 200/15
Nabízím nový profesionální teplovodní stroj Italské značky Idrobase. Stroj disponuje osvědčeným radiálním čerpadlem nejvyšší řady s dlouhou životností, velkým výkonem pro snadné a rychlé umývání. Kompaktním rozměrem. Hořák se spožděným zapalováním, total-stop s odloženým zastavením stroje při vypnutí pistole. Technické parametry: Čerpadlo: radiální, 1450 ot/min, 3 keramické písty Tlak vody: až 200bar Průtok: 15l/min Teplota tlakové vody: 45 - 90°C Elektromotor: 7,5 k/5,5kW (3x400V - 50Hz) Hmotnost: 152 kg Rozměry: 570x790x860 mm Příslušenství: - Vysokotlaká hadice - Profi pistole s otočnou koncovkou, bajonetovým připojením nástavce, 4 trysky v základu na rychlo upínání. Vysokotlaký čistič je fungl nový s plnou zárukou a servisem, možnost odpočtu DPH. Poskytuji prodej, malé opravy i celé repase strojů WAP, Nilfisk, Kranzle, Comet. Nabízím náhradní díly a příslušentví. Vyrábím tlakové hadice na míru, koncovky dle požadavku. Ostatní inzeráti na... (všechny inzeráty uživatele)
nádrž na naftu 5000 lit.
Prodáme za velmi příznivou cenu dvouplášťovou nádrž z polyetylenu o objemu 5000 lit,odolnost proti ÚV záření, elektrické čerpadlo PIUSI PANTHER 72 (max. 79 l. /min.), 230 V, digitální průtokoměr PIUSI K600 B/3, palivový průsvitný filtr s vyměnitelnou vložkou, sítkový filtr pro odstranění mechanických nečistot 100 mikronů, mechanická ochrana proti přeplnění nádrže Spillstop odvzdušňovací ventil tlaková hadice 6 m výdejní automatická pistole PIUSI A 60 a držák výdejní pistole, bezdrátový snímač hladiny a úniku Watchman Sonic a UniWatchmanRX s indikací v litrech indikátor těsnosti vnitřní nádrže, spodní plnění s rychlospojkou EURO 2, maximální rychlost plnění 440 l/min, snímač maximální hladiny, který lze připojit k automobilové cisterně, přípojný bod k uzemnění nádrže, servisní otvor na vnější nádrži s možností horního plnění, LED osvětlení krytu výdejního stojanu s pohybovým čidlem, uzamykatelný prostor čerpací jednotky. Pro možnost upřesnění konfigurace poptávaného produktu děkujeme za uvedení tel. kontaktu.
Strikaci pistole na polyurea, PUR
Nabizim stříkací pistoli na potahy polyurea nebo PUR pěnu. Malo pouzivana, mechanicke cisteni! maly vykon - vhodna na mensi a presnejsi aplikace. Limituje prostrik. Je mozne pouziti s E10 HP. Vyroba Čína, vychazi z designu Graco GX8. Vykon je realne mirne vyssi nez udava vyrobce. V cene zasoba o-krouzku, filtru, zpetnych ventilu, jedna nova komora a jedna pouzita originál (hnede) a nekolik vyrobenych v CR, dodam vykresy komory, trysek, planek cele pistole s vyznacenymi rozmery o-krouzku. Tryska plocha, originalni + 2 kulate. Cistici nastavec, dodatecne vicko, dodane hadicove koncovky kompatibilni s Graco. (9/16 a 1/2) Vsechny dily jsou stale vyrabeny a k dostani u vyrobce v Cine, velmi levny provoz. O-krouzky maji metricke rozmery a jdou snadno koupit tu. Vsechny otazky rad zodpovim. PC 27000