inzerce, prodej, prodám, bazar

PĚKNÉ STAROŽITNÉ VÁHY

Kategorie: Starožitnosti

Prodám pěkné staré litinové váhy vínové barvy. Váhy jsou vyvážené a funkční, mají původní mosazné misky se stopami po používání. Váhy zasílám na dobírku jako balík do ruky, poštovné 290Kč, při platbě na účet poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo volejte. Tel:
PĚKNÉ STAROŽITNÉ VÁHY
Podobné inzeráty
PĚKNÉ STAROŽITNÉ  VÁHY
Prodám po celkové renovaci pěkné litinové staré váhy.Váhy mají nové kvalitní mosazné misky.Váhy zasílám na dobírku,poštovné 290Kč,možno platit na účet,poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo :
STAROŽITNÉ SECESNÍ KUCHYŇSKÉ VÁHY ROBERVAL FRANCIE 10 KG
Prodám velmi pěkné starožitné kuchyňské váhy Roberval 10 kg vyrobené ve Francii z litiny a mosazi v době secese kolem roku 1900. Váhy jsou funkční v původním velmi dobrém zachovalém stavu (nečištěno). Rozměry: délka 57 cm misky půměr 20 cm šířka 13 cm výška 20 cm tag: Roberval, mosaz, litina, secese
Váhy, váhy lékárenské, váhy laboratorní
Starožitné váhy, šíře cca 50 cm, výšku lze regulovat, celková hloubka cca 32 cm. Vč. závaží, pinzety. K vidění u Dolních Břežan/Praha.
Starožitné váhy
Prodám starožitné váhy, tak jak je na foto, nalezový stav, bez závaží. Po dohodě mohu dovézt OL, PV, BM. Cena za jedny váhy 300 Kč.
Starožitné váhy Winrech 10kg
Prodám starožitné váhy Winrech 10kg. Váhy jsou celkově restaurované. Pěkná dekorace nebo nový přírůstek do vaší sbírky.
Starožitné laboratorní váhy vč.lab. závaží Josef Nemetz Wien
Prodám menší starožitné proskledné laboratorní váhy včetně laboratorního závaží - Josef Nemetz Wien. Výška 43cm, šířka 38cm, hloubka 24cm. Celkově jsou menší, než typické laboratorní váhy. Neporušená kompletní skla. Moc pěkný stav, potřeba doladit aretaci. K dispozici v Brzkově u Polné popřípadě je možné se domluvit na zaslání. Vzhledem k rekonstrukci RD rozprodávám svou rozsáhlou sbírku starožitností - shlédněte prosím i mé ostatní inzeráty.