inzerce, prodej, prodám, bazar

Pěkný rodinný dům 5+1 Nový Rychnov, 17 km Jihlava

Kategorie: Domy

Pěkný cihlový rodinný dům 5+1 na vlastním pozemku o výměře 798 m2 nacházející se na velmi hezkém a klidném místě mimo hlavní silnici, kolaudace cca r. 1970, dům je ze 3/4 podsklepený, zavedená elektřina 220 + 380 V (rozvody jsou původní), kanalizace, 2x koupelna se sprchovým koutem, 2x splachovací WC, okna jsou původní - dřevěná, ÚT s kotlem na tuhá paliva zn. VIADRUS, který má již násepku + elektrokotel, bojler, garáž, pěkná terasa v 1. NP na garáží, v obýváku je krb, ve sklepě se nachází i velká prádelna, dobrý, průběžně udržovaný stav, pěkná zahrada se skleníkem, možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením, ihned volný.
Pěkný rodinný dům 5+1 Nový Rychnov, 17 km Jihlava
Podobné inzeráty
Prodej, RD, 160 m2, dílny, garáže, ul. Štemberkova, Rychnov
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi rodinný dům na adrese Štemberkova č. p. 154, Rychnov nad Kněžnou. Jedná se o rodinný dům s komerčními prostory jejichž poloha je v naprostém srdci města Rychnova nad Kněžnou. Komerční prostory lze využít pro podnikání například autoservis, pneuservis, truhlářství a mnohé další. Předmětem prodeje jsou tyto pozemky a nemovitosti: - pozemek st. p. č. 1327/1 o výměře 369 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je rodinný dům č. p. 154 - pozemek st. p. č. 1327/2 o výměře 146 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je rodinný dům - budova bez č. p. a č. e., - pozemek st. p. č. 1328 o výměře 274 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí jsou dílny a sklady. - pozemek p. č. 1329/3 o výměře 176 m2, zahrada - pozemek st. p. č. 1336/11 o výměře 152 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je objekt bez č. p. a č. e. stavba občanského vybavení - garáže a sklady. - pozemek p. č. 1336/12 o výměře 350 m2, ostatní plocha To vše zapsané na LV číslo 2464 v KÚ Rychnov nad Kněžnou. Územní plán města Rychnov nad Kněžnou. - pozemky se nachází v zastavitelné ploše označené SM smíšené obytné – městské, plochy pro smíšené využití městského charakteru, pro bydlení s vyšším podílem veřejné nebo komerční vybavenosti, nevýrobních služeb. HLAVNÍ VYUŽITÍ: . pozemky bytových a rodinných domů a nebytových domů pro obslužnou sféru (obchod, služby, administrativa) převážně místního významu . povinný podíl podlahových ploch pro obytnou funkci v posuzované konkrétní funkční ploše SM není stanoven. PŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ: . stavby a zařízení pro dopravu v klidu přímo související s danou funkcí, . bydlení v bytových domech (§2, odst. a/ bod 1. vyhlášky č. 501/2006 Sb.) s možným částečným nebytovým využitím. Ve vstupním podlaží možnost umístění služeb (vyjma služeb pro motoristy), drobných obchodních jednotek bez rušivých vlivů na okolí, stravovacích zařízení. NEPŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ: . veškeré stavby a využití, které neodpovídají výše uvedenému využití Poloha domu se nachází lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. V docházkové vzdálenosti lze nalézt plnou občanskou vybavenost v podobě supermarketů, pošty, zastávky MHD nebo vlakového nádraží a mnohé jiné nabízející služby. Nemovitosti jsou bez zatížení cizích práv. Jedná se tedy o čistá převod vlastnického práva. Prodávající je pouze jeden vlastník. Vzhledem k rozloze a velikosti a polohy objektu se jedná o velmi zajímavou investici nebo developerský projekt vyplývající z výše uvedeného územního plánu města Rychnov nad Kněžnou. Doporučuji vám prohlídku. S financování Vám zařídí naši specialisté v rámci služeb zdarma.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu 138 m², pozemek 498 m²
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 5+1 s garáží, venkovní finskou saunou a zahradním přístřeškem. Dům se nachází v klidném centru města Rychnov nad Kněžnou. Dům je v původním, velmi zachovalém stavu , delší dobu neobývaný a při nastěhování by byly potřebné částečné opravy. Střecha je zrekonstruovaná v roce 2017, okna jsou původní. Celý dům je podsklepený, ve sklepě se nachází prádelna, technická místnost a garáž. Ve zvýšeném přízemí se nachází jídelna s obyvákem, kuchyňka a toaleta. V obývacím pokoji se nachází krbová kamna s vyvložkovaným komínem. V druhém nadzemním podlaží se pak nachází 3 obytné pokoje, koupelna a výlez na půdu. Půda je pochozí a nabízí další úložný prostor. Vytápění je plynovým kotlem, dům je napojený na všechny inženýrské sítě. Zahrada je rovinatá, nachází se zde venkovní zastřešené posezení a finská sauna. Také přístřešek na zahradní náčiní. Neplatí se provize RK. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Rychnov nad Kněžnou ★ Adresa: Rychnov nad Kněžnou, Rychnov nad Kněžnou, Wolkerova ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 138 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 498 m2 ★ Druh objektu: smíšená ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej rodinného domu 5+1, 118 m², pozemek 1 064 m² Krouna
Hledáte dům pro trvalé bydlení nebo chalupu v naprosto klidné lokalitě, kde Vás ráno budou budit nanejvýš ovečky, na procházky se vydáte kouzelnou přírodou po okolí a lyžovat vyrazíte kousek do Hlinska? Zvu Vás na prohlídku rozlehlého rodinného domu 5+1 s pozemkem o velikosti 1064 m2 v Rychnově nedaleko Hlinska. Rodinný dům se nachází v příjemné části u Rychnovského potůčku na okraji vesnice, za domem jsou už jen rozlehlé louky. Dům byl postavený v padesátých letech. Interiér je částečně zrekonstruovaný, původní okna byla vyměněna za plastová, zrekonstruovaná byla kuchyň i koupelna. Topení zajišťuje plyn, v zimě vytvoří příjemnou atmosféru krbová kamna umístěná v obývacím pokoji. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou. Dům má dvě nadzemní podlaží, pět obytných místností a samostatnou kuchyň. Nechybí několik dalších prostor jako dřevník, dvě dílny, sklad a dvě garáže. Nemovitost a rozlehlý pozemek mohou být vhodné i k chovu domácích zvířat, protože je tu i chlívek. Doposud byl dům trvale obydlený, takže je možné ho využít k bydlení nebo jen jako chalupu. Vesnička Rychnov s přibližně 200 obyvateli je částí obce Krouna v okrese Chrudim cca 12 km od Hlinska. Nachází se mezi Hlinskem, Skutčí a Prosečí. Rychnov je obklopený loukami, na každém kroku narazíte na ovečky, koně a dokonce tu chovají i divočáky. V samotném Rychnově je Farma pod kopcem, kde se můžete projet na koni nebo nakoupit domácí sýry. Krásná příroda je všude kolem. Nachází se zde mnoho turistických stezek a cyklostezek, kousek od vesničky je Panský rybník a 15 minut od Rychnov najdete skalní město Toulovcovy Maštale. Nudit se tu nebudete v létě ani v zimě, protože v blízkosti Rychnova je několik zatopených lomů s křišťálovou vodou, ve Skutči najdete městské koupaliště a v Hlinsku fajn lyžování. V širším okolí je také rybník Velké Dářko a skanzen Veselý Kopec. V pořádné vesničce nesmí chybět hospoda, ostatní občanská vybavenost je v těsné blízkosti - obchod, mateřská školka a škola jsou v Krouně cca 5 minut autem. Dům je v osobním vlastnictví, nejsou zde vázána žádná věcná břemena a zástavní práva. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií. Přijďte se na rodinný dům ve velmi příjemné lokalitě podívat, atmosféra vesničky, která je plná hospodářských zvířátek a krásné přírody, vás nemůže neokouzlit. Na prohlídce se na Vás bude těšit realitní makléř Erik Drobný