inzerce, prodej, prodám, bazar

Plastová vana do kufru UNI 90 X 100 cm

Kategorie: Škoda

Plastová vana do kufru UNI 90 X 100 cm - Vana do kufru Škoda Octavia I Combi. Již není na internetu v prodeji. Osobní převzetí Brno Lesná je možné. Je praktická v mnoha ohledech a udržuje zavazadlový prostor v čistotě. Je vyrobena z modifikovaného polyetylénu, který je velmi průžný, tudíž lze vanu libovolně ohýbat, vždy se po ohnutí vrátí zpět do původního tvaru. Ve středové části vany je vytvořena gumová protiskluzová plocha, bránící samovolnému pohybu zavazadel. Vana má zvýšený 40 mm okraj, zamezující tekutému nebo sypkému materiálu proniknout mimo ochranou podložku. Vana je schopná zadržet vodu i chemikálie v případě vylití.
Plastová vana do kufru UNI 90 X 100 cm
Podobné inzeráty
Plastová vana do kufru Felicia combi
Plastová vana do kufru Felicia combi
Plastová vana kufru Škoda Fabia 3 (krátká) hatchback
• Prodám novou, zabalenou plastovou vanu do kufru do Škoda Fabia 3 Hatchback (krátká). • Sedí do vozidel vyrobených 2014-2022 • Původní cena na Škoda Eshopu 2179,- . • Originální Škoda příslušenství. • Kód produktu: 6V6061162A • Vana je vyrobena z kvalitního termoplastového materiálu, je mimořádně pevná a odolná vůči chemikáliím.
Škoda fabia 1 - sedačky, gumove koberecky, vana kufru
Prodam sedacky do fabia 1 , nejsou potrhane, pak originalni gumove koberce a vanu kufru. Sedacky 1000 Kc sada, koberce 300 Kc, vana kufru 400 Kc
Škoda Octavia II, 1.6MPI, 75kW, r.v. 2006, 236tis. km
Velmi pěkný stav, po nekuřákovi, pravidelně servisováno (výměny olejů a filtrů, brzdy,...), STK do 9.5.2024, jede bezvadně! Výbava: Centrální zamykání, el. přední okna, klimatizace, ABS, dvě kompletní sady kol - letní al, zimní na plech. discích, palubní PC, 2x klíč, automatické rozsvícení světel, manuální 5-ti stupňová převodovka, výškově nastavitelné sedadlo řidiče i spolujezdce, zamykání zpátečky, zadní parkovací senzory (dodělávané), handsfree (Parrot), loketní opěrka, el. vyhřívaná zrcátka v barvě, mlhovky, rádio Pioneer na CD (Bluetooth, MP3), gumové koberce všude, plastová vana v kufru. Na autě uděláno: Spojka, rozvody, všechny odpory airbagů, zámek kufru, katalyzátor + lambda sondy, gufera, těsnění, vačky, cívka ke svíčkám, čelní sklo (po kamínku) Kosmetické vady (již zohledněno v ceně): Vzpěry kufru, zadní stěrač , orezlý práh u spolujezdce Při rychlém jednání přidám kvalitní zimní řetězy Pewag Brenta-C (původní cena 1.700) - nikdy nepoužity. BAZARY NEVOLAT!!!
Škoda Octavia 2 po fl, 1.9 TDI 77kw BXE r.v. 2010
Dobrý den, prodám své vozidlo, které je v nadprůměrném pěkném stavu. Jedná se o mou Škodu Octavia 2 po facelift s motorem 1.9 TDI 77kw, kód motorů je BXE. Rok výroby 2010 - poslední verze bez DPF. Na vozidlu jsem nechal dělat spoustu věci, já beru vozidlo, tak, že, když se rozhodnu zítra vyjet za hranice, tak počítám s tím, že se vrátím na 100% zpět, mé vozidla musí být vždy v perfektním stavu. Teď už něco k tomu, co vozidlo má, umí. Motorově/podvozkově: - rozvody, čištěn egr ventil a klapa, spojka, snímač klikové hřídele, nový olej v převodovce, zádní tlumiče, pružiny, nové čelní sklo (pojistná událost - kamínek), brzdy předek a zadek + měněn 1 třmen za repas ORIGO, tandemové čerpadlo, turbo repas totožného, co ve vozidle bylo = měněn střed turba. Olej měněn pravidelně do 15tis km, někdy i 2krát ročně z důvodů mého vyššího nájezdu. Pří každé výměně oleje - byl měněn současně palivový filtr, nehrál jsem nikdy na to, že palivák vydrží 30tis km. Tankována buďto verva diesel nebo diesel efecta + aditivum do nádrže zimní/letní. Software: Na vozidle je nový software z původních 77 kw, je tam aktuálně něco mezi 100-110kw. Člověk nemusí tolik podřazovat, při předjetí kamionů. Vozidlo jede... Veškeré zásahy, jak do servisu, tak do úprav, dělali odborné firmy. Poskytnu kupujícímu, klidně kontakty :-) Karoserie: Velmi zachovalá - nutno vidět osobně. V minulosti byl lak strojně tříkrokově rozleštěn. Interiér: O interiér bylo vždy pečováno nutno vidět osobně, je tam dodáváno rádio Škoda BOLERO Bosch (2din), doděláván STAGING = protočení ručiček při startování, změněno podsvícení ručiček v budíkách z bílé barvy na červenou, aby trošku vynikali, ta origo bílá, byla strašná... Najeto: 291 202km (stále bude přibývat) Výbava: - 8x airbag - výhřev předních sedadel - výhřev zpětných zrcátek - bluetooth jednotka (komunikuje s maxidotem, radiem, handsfree) - MAXIDOT - tempomat - led přední světlomety s homologaci, díky firmě OSRAM - První náhradní LED žárovka splňující zákonné požadavky pro použití na veřejných komunikacích. - Automatické klimatizace - Plnohodnotná rezerva - 4x el. okna - gumové koberečky = originál škoda - plastová vana v kufru - v kufru síťový program škoda auto - zatmavene zadní skla s homologací Vozidlo aktuálně obuto na zimních r15 plechových discích pneu MATADOR zhruba 70% vzorků. Přidám letní ALU DISKY r17 značka ŠKODA ZENITH r17 po kompletní renovací s pneu HANKOOK ještě zhruba 70%. Viz. foto Nebojte se zavolat nebo napsat na jakékoliv doplňující informace, myslím si, že když sečtu finančně kompletní servis vozidla za dobu, kterou ho vlastním, tak se dostáváme zhruba na hodnotu vozidla, za kterou ho prodávám.
Octavia I sedan originál vana kufru 1996-2010
Zachovalá vana kufru. Osobní převzetí Praha 8 Ládví u metra. Poštou po zaplacení předem, poštovné 160,-Kč.