inzerce, prodej, prodám, bazar

Plastový držák zapalovacích cívek VAG 1.4/1.6

Kategorie: Volkswagen

Prodám plastový šroubovací držák pro upevnění zapalovacích cívek
Vhodné pro motorizace 1.4 16V 55kW BCA / 1.6 16V BCB atd...
Držák funkční, bez závad a poškození
Osobní odběr v Prachaticích popř možno po dohodě dovézt po trase Prachatice - České Budějovice
Možnost zaslání přes zasilkovnu (doprava cca 120,-)
Plastový držák zapalovacích cívek VAG 1.4/1.6
Podobné inzeráty
Volkswagen Polo 1.4 MPi 55kW AUTOMAT
Prodám Volkswagen Polo 1,4 MPi 55kw s automatickou převodovkou. EURO 4 - bez ekopoplatku, třídveřová karoserie, červená barva, rok výroby 2003, najeto 128.000 kilometrů. Jsem první majitel v ČR. Vozidlo po velkém servise. Na vozidle provedena výměně oleje, filtrů, brzdové a chladící kapaliny, stabilizátorů, silentbloků, tlumičů a pružin, brzd, svíček, zapalovacích cívek, stěračů, nový akumulátor a mnoho dalšího. STK platná do 04/2024. Klimatizace, ABS, ESP, servo, centrál, immobilizer, rádio, CD přehrávač, 4x airbag el okna, el zrcátka, automatická převodovka
VW Golf GTI 147kW
Ahoj, fakt vidíš dobře. GTI za 7 pětek. A tušíš správně. Nebude to jen tak. Přečti si teda prosím před tím, než se rozhodneš napsat celý inzerát. Auto je plně pojízdné, ale má svoje mouchy. Všechno budeš mít ve smlouvě, aby jsme měli oba klid. Ideální pro někoho, kdo si s tím buď prohraje, nebo hledá něco na projekt. A taky pro někoho, kdo si uvědomuje, že se bavíme o skoro 20 let starém autě. Nebudu ti mazat med kolem huby a za to očekávám, že mi nebudeš srát na záda a budeme se bavit jako lidi. :) Pokud chceš topovku, přidej dalších 70 a hledej jinde. VW Golf 5 GTI 147kW Aktuálně najeto 247tkm Mnou přivezeno z Lucemburska v roce 2017 při 163tkm. Originál s xenony, béžovou kůží, tempomat, dešťový senzor, výhřevy sedaček, dotykové rádio. Přímý kit saní vč. vedení K&N ALU Zenith ze Superba - plastidip PLUSY - za posledních 3000km mnou děláno: -4x tlumiče -4x pružiny -nový středový a koncový díl výfuku -svíčky vč. zapalovacích cívek -ZL brzdič + ložisko + čidlo ABS -brzdová kapalina -výměna oleje + filtru -vyčištěná vana a sací koš -přední silentbloky -rozvody řetězem a dělané při 168tkm ZÁVADY - po ohřátí motoru při ustálené jízdě na 1600ot/min zahlásí nízký tlak oleje. Pokud se jezdí mimo tyto otáčky, nic se neděje. Muže to být čidlo nebo taky čerpadlo -na druhém válci horší vstřik. Při jízdě se nijak neprojevuje, pouze na volnoběh lehce “poškubává” -nf klima -kosmetika -“osahaný” interiér -na pár místech odřená kola -sjíždí se přední pneu na krajích - geometrie Občas doliješ vodu i olej. Cca 0,5lt mezi výměnami. Každopádně olej ani vodu nežere. Všechno se to vypařuje ven. STK není, ale po domluvě ji před prodejem udělám. Pokud je to pro tebe pořád zajímavý, napiš mi sms. Až budu na drátě, zavolám ti zpátky. O ceně jsem ochotný se bavit až potom, co si u toho auta dáme kafe. :)
Prodám autodiagnostiku VAG 5053, čeština
Prodám diagnostiku Autoscanner profi VAG 5053 CAN pro vozy Volkswagen, Audi, Seat, Škoda. Plně funkční v Češtině.
Krycí plech motoru VAG
Prodám krycí plech motor - převodovka pro vozy VAG Plech místy mírně orezlý, jinak bez vážného poškození Osobní odběr v Prachaticích popř možno po dohodě dovézt po trase Prachatice - České Budějovice Možnost zaslání přes zasilkovnu (doprava cca 120,-)
Řemenice posilovače řízení VAG
Prodám řemenici posilovače řízení pro vozidla VAG Řemenice plně funkční, bez závad a poškození Osobní odběr v Prachaticích popř možno po dohodě dovézt po trase Prachatice - České Budějovice Možnost zaslání přes zasilkovnu (doprava cca 120,-)
brzdový kotouč VAG 5Q0615601B
Prodám 6 kusů origo zadních kotoučů VAG 5Q0615601B, dají se použít na velkou řadu koncernových vozů. Ideálně odběr všech 6ks