inzerce, prodej, prodám, bazar

Plátový nákrčník (Historický šerm)

Kategorie: Vše ostatní

Prodám tento plátový nákrčník, vhodný na historický šerm.


Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující)

Pouze vážní zájemci.
V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám.
vesely.luki@

inzerát platí do smazání.
Plátový nákrčník (Historický šerm)
Podobné inzeráty
Plátové nárameníky (Historický šerm)
Nabízím k prodeji plátové nárameníky na historický šerm. Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Gotický šálíř na historický šerm
Prodám gotický šálíř na historický šerm. obvod hlavy: 57 cm 1.3 mm plech Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Kbelcová přilba (Historický šerm)
Prodám tuto přilbu na historický šerm. obvod hlavy: 57 cm 1.5 mm plech Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Ruce zbroje bez ramen 14./15. stol. (Historický šerm)
Prodám železné ruce zbroje vhodné na historický šerm Síla materiálu cca 1,6 mm Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Dámské kalhoty Leon Paul Team Range pro sportovní šerm
Prodám dámské kalhoty pro sportovní šerm Leon Paul Team range. Pro pravačku, všechny zbraně, FIE 800N, perfektní stav- maji pouze malou skvrnku nad pravym kolenem. Dovezene z UK. Velikost 30 inch/ EU 40, podle tabulek Leon Paul pro pas 69-74cm. Možnost vyzkoušet v Brně.
Rukavice na šerm
Prodám rukavici na šerm, velikost 6