inzerce, prodej, prodám, bazar

Plavecké bryle

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Plavecké brýle min. použité zn.SWANS,, zrcadlový efekt.
Pouze 180,-
Info pouze .
Odběr v K. V.
Plavecké bryle
Podobné inzeráty
PLAVECKÉ BRÝLE FUTURA BIOFUSE FLEXISEAL ČIRÉ SPEEDO 338804
Brýle pro pokročilé plavce na tréninky i kondiční plavání. Tyto univerzální tréninkové brýle vyrobené technologií Speedo Biofuse poskytují maximální pohodlí, mají dokonalé ergonomické těsnění a široký zorný úhel. Zorné pole Široká skla pro dobrý rozhled. Možnost nastavení Rychlý a snadný systém nastavení SpeedFit. Pružný silikonový nosník. Voděodolnost Těsnění Flexiseal s drážkami omezujícími tlak vyvíjený na okolí očí. Stabilita Skla drží tvarovaný rám z materiálu s různou hustotou. Ochrana proti zamlžování Úprava proti zamlžování. VÝBĚR SPRÁVNÉ VELIKOSTI Vodotěsnost plaveckých brýlí zajišťuje správné přilnutí lícnic na tvář plavce. Před zakoupením se ujistěte, že vám brýle dobře sedí. Poznáte to tak, že lehkým přitlačením dojde k jejich „přisátí“ na obličej i bez použití pásku. Pokud po jemném přitlačení brýle na obličeji drží, bude výrobek vodotěsný i při plavání. Tím to testem také zjistíte, zdali vás brýle někde netlačí. Tento test vám pomůže zjistit, zda pro vás brýle nejsou příliš úzké nebo široké. Model nabízíme ve 3 velikostech. RADY PRO ÚDRŽBU Brýle po použití: opláchněte, uložte do pouzdra a vyhněte se jakémukoli kontaktu se skly (vnitřní strana je ošetřena úpravou proti zamlžování, vnější strana je náchylná na poškrábání). ZAMLŽOVÁNÍ Zamlžení skel způsobuje několik faktorů, mezi které patří rozdíl teplot bazénu a pokožky plavce, míra vlhkosti atd. Jednou z hlavních příčin je poškození způsobené třením skel. Pokud dojde k zamlžení, opláchněte skla ve vodě, tím se znovu utvoří ochranný film. Časem dojde k opotřebení výrobku a funkčnost úpravy proti zamlžování se zhorší. Použijte přípravek pro obnovení úpravy proti zamlžování. Složení/rady Složení Čočky 100% Polykarbonát Lícnice 100% Silikon Zadní ramínko 100% Silikon Rady k údržbě Po použití opláchněte čistou vodou.. Rady pro skladování Plavecké brýle uchovávejte v obalu. Upozornění: nedotýkejte se prsty vnitřní strany skel, mohlo by dojít k poškození úpravy proti zamlžování. Běžná cena 549kč. Uplne nove, nepouzite. Osobne predani nebo platba na ucet. Postovne 100kc. Na dobirku odeslu po uhrazeni postovneho predem na ucet 150kc.
Plavecké brýle Michael Phelps Aqua Sphere K180+ LADY
Michael Phelps Aqua Sphere plavecké brýle K180+ LADY, čirý zorník, šedá/fialová Značka: Aqua Sphere - Michael Phelps Prodám tyto NOVÉ a NEPOUŽITÉ brýle na plavání. Plavecké brýle AQUA SPHERE K180+ jsou vyrobeny na základě nejnovějších poznatků závodních plavců. Jsou určeny zejména na závody, kdy se vyžaduje pevné přitažení brejliček upínacím páskem k hlavě! Toto pevné upnutí není samozřejmě zcela pohodlné, proto pro trénink nebo sportovní plavání doporučujeme model K180, který má jemnější těsnění a je pohodlnější.
Plavecké brýle Saekodive RACING S14 UV
Nabízím dvakrát použité plavecké brýle Saekodive RACING S14 s UV ochranou. Plavecké brýle Saekodive RACING S14 s nízkým profilem konstrukce, který snižuje odpor vody a zároveň zvyšuje periferní vidění. Balení obsahuje 4 vyměnitelné nosní můstky pro každý typ obličeje. Technologie UltraFUSE zvyšuje komfort, snižuje tlak kolem očí a dodává brýlím eleganci. Quick Fit system zadní přezky, patent USA. Dvojitý silikonový pásek. Metalická skla zvyšují ochranu před oslněním. Osobní předání Brno a okolí nebo zaslání Zásilkovnou (při zaslání Zásilkovnou cena vč. dopravy a dobírky 230 + 79 + 23 = 332,- Kč).
Brýle plavecké silikon perfektně těsnící 20Kč. Plzeň
Nabízím v Plzni : Brýle plavecké silikon perfektně těsnící. V pouzdře. Cena 25Kč. Brýle perfektní stav. Používané jen část roku 2021. Prodávám jen proto, že jsem dostal zcela nové značkové brýle z DECATHLON. T: Mohu zaslat přes Zásilkovna za 79Kč +11Kč balné. Nebo osobní odběr v Plzni Doubravce. Na dobírku nezasílám. Do poptávky uveďte prosím svůj telefon. Zavolám Vás. Děkuji.
Arena plavecké brýle
Dobrý den, prodám ARENA plavecké brýle. Výměnné nosníky - pro úpravu. Brýle drží a nezatýká do jich. Důvod prodeje - přechod na nový model.
Závodní plavecké brýle
Prodám nové, nerozbalené, závodní plavecké brýle SWANS VALKYRE SR-72M MIT PAF SMBL - barva modrožlutá. Původní cena 999,- Kč, nyní 450,-. Preferuji osobní předání.