inzerce, prodej, prodám, bazar

PlayStation 4 PRO 1TB / BÍLÝ / 1x Dualshock / Top stav

Kategorie: Herní konzole

prodám velmi málo používanou konzoli Ps4 Pro. v ceně je bezdrátový ovladač, konzole s krabicí a kabeláží. Vše je plně funkční, playstation je v továrním nastavení, takže je připraven pro nového majitele. Konzole má stále platnou záruku na 8 měsíců. Prodávám z důvodu nevyužití na konzoli se hrálo opravdu minimálně.

Barevné provedení: Glacier White
Úložiště: 1TB
Stav: 10/10
PlayStation 4 PRO 1TB / BÍLÝ / 1x Dualshock / Top stav
Podobné inzeráty
Playstation 4 Slim 1Tb + Hry
Dobrý den nabízím k prodeji Playstation 4 Slim s veškerým příslušenstvím 2x Joystickem (Dualshock) a 6 Her ve skvělém stavu.. Vše funguje bez problému playstation jsem měla Necelý rok Paměť je 1Tb Playstation je kompletně vyčištěný nehučí je v kompletně dokonalém stavu! není nový! Ale vypadá tak je rok starý! K playstationu přidám veškeré příslušenství.. Jsem prosím z Ústeckého Kraje důvod prodeje je přechod na Playstation 5 není problém odzkoušení a osobního převzetí Playstation byl hraný dost lhát určitě nebudu ale na to že byl hraný skoro rok tak vše funguje jak má!! nemám ráda když někdo lže o ostavu a pod.. a opravdu je v super stavu velice si svých věci vážím! Joysticky jsou jako nové posílám i poštou a zásilkovnou jen ale při platbě předem pro více informací prosím pište do zpráv při rychlém jednáním se hodlám domluvit na ceně... Děkuji
Sony PS4 - DualShock 4 USB Wireless Adapter
DualShock 4 USB Wireless adaptér DualShock 4 USB Wireless adaptér vám umožní připojit herní bezdrátový ovladač DualShock 4 nejen k PC, ale i k vašemu Mac od společnosti Apple. Možná si říkáte, že to fungovalo i dříve prostřednictvím Bluetooth nebo USB kabelu, ale i přesto má tento adaptér něco navíc! Díky němu máte nyní nově možnost naplno využít všechny funkce, která vám nabízí herní bezdrátový ovladač DualShock 4. Minimalne vyuzivane. Preferuji osobni predani. Zasilkovnou jen po platbe predem.
Playstation 4 1000GB + PS VR s kompletním příslušenstvím
Prodám Playstation 4 s virtuální realitou a veškerým příslušenstvím a to: - Playstation Move (2 ovladače) - Playstation VR Aim Controller - Playstation Camera (kamera pro snímání) - Dva ovladače k PS4 (bílý a černý) - Hra Marvel's Iron Man VR PS VR sestava je tedy kompletní, včetně kamery a ovladačů. Playstation byl původně 500GB, byl vyměněn disk za rychlejší 1000GB. Společně s tím můžu přenechat stojánek na 2 Dualshock ovladače, stojánek na VR brýle a podstavec pro vertikální položení PS4. PS VR sestava byla méně využívána a je 2 roky stará. Důvod prodeje: Málo času na obojí, tak předám dál než aby mi to tu leželo :) Prodávám pouze jako komplet (bez her - součástí je pouze Marvel's Iron Man VR) Na místě lze ověřit funkčnost.
KOUPÍM Dualsense, Dualshock, Xbox controller
KOUPÍM poškozené nebo rozbité ovladače Dualsense, Dualshock, Xbox controller v jakémkoliv stavu. Nabídky posílejde do emailu i s fotkou playstation , playstation 5 , playstation 4 , Xbox , dualsense , dualshock , xbox controller
Playstation 4 PRO 1TB, 2x Dualshock
Prodám herní konzoli Sony Playstation 4 PRO 1TB, konzole ve skvělém stavu, z čistého nekuřáckého prostředí, málo hraná. Ke konzoli je hra DRIVECLUB. Příslušenství - hdmi kabel, síťový kabel, krabice, manuály, 2x ovladač DUALSHOCK Preferuji osobní předání v Opavě, nebo zaslaní poštou po platbě zálohy předem. Pro více informací pište/volejte.
PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)
Dobrý den, prodám PlayStation 4 Slim 1TB již bez záruky. 1x PlayStation 4 Slim 1TB 1x DualShock 1x Hra Death Stranding plus kabeláž originální krabici již nemám. Pouze osobní předání v Čerčanech (kousek od Benešova u Prahy) Kontaktovat mě můžete na: email: eicopfeiffer@ tel. číslo: