inzerce, prodej, prodám, bazar

Playstation 4 PRO (1TB) + PSN účet (cca 500her)

Kategorie: Herní konzole

Prodám PS4 v super stavu (čištěn, nekuřácké prostředí, šlape jak hodinky) + 1 ovladač.
Na ovladač přidám vyjímatelné gumové chytky pro lepší grip + dokoupen velmi kvalitní HDMI kabel.

Dále prodám český PSN účet. Na účtu je aktivní PS+ prakticky nepřetržitě od roku 2012 (v současné době neaktivní), takže účet obsahuje velké množství PS+ her na PS3, PS4, PS5 a PS Vita (celkem přes 300 her). Dalších cca 170 her a DLC zakoupeno mimo PS+.

Seznam her, které byly v PS+ např. zde: např.: Resident Evil Village; Diablo II: Resurrected; The Evil Within 1,2; Horizon Zero Dawn a spousty dalších (o zábavu postaráno)

Dále přidám cca 9her na discích (Assassins Creed Vallhala; Killzone Shadow Fall; God of War; NHL 19...)

Celkově snad ani nelze vyčíst, na kolik mě za ta léta toto všechno přišlo (konzole jsem měnil od ps3, přes ps4 až k nynější ps4 PRO), nicméně nastaly jiné starosti, než "co si dnes zahrát" a tak se musím své sbírky zbavit a snad tím potěšit dalšího nadšence.

Pište pouze na email, jsem vcelku vytížen.
Playstation 4 PRO (1TB) + PSN účet (cca 500her)
Podobné inzeráty
Playstation 4 Slim 1Tb + Hry
Dobrý den nabízím k prodeji Playstation 4 Slim s veškerým příslušenstvím 2x Joystickem (Dualshock) a 6 Her ve skvělém stavu.. Vše funguje bez problému playstation jsem měla Necelý rok Paměť je 1Tb Playstation je kompletně vyčištěný nehučí je v kompletně dokonalém stavu! není nový! Ale vypadá tak je rok starý! K playstationu přidám veškeré příslušenství.. Jsem prosím z Ústeckého Kraje důvod prodeje je přechod na Playstation 5 není problém odzkoušení a osobního převzetí Playstation byl hraný dost lhát určitě nebudu ale na to že byl hraný skoro rok tak vše funguje jak má!! nemám ráda když někdo lže o ostavu a pod.. a opravdu je v super stavu velice si svých věci vážím! Joysticky jsou jako nové posílám i poštou a zásilkovnou jen ale při platbě předem pro více informací prosím pište do zpráv při rychlém jednáním se hodlám domluvit na ceně... Děkuji
PSN účet 60 her, včetně VR her + BeatSaber (včetně OST)
Prodám svůj PSN účet. Je tam 61 her, většina zakoupená. Součástí i spousta her na VR, jako např Beatsaber, včetně spousty koupených packů. Předání nejlépe osobně se změnou emailu.
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
SONY PlayStation 4 Pro ULTRA - SSD 1TB (960GB)
Nejlepší a nejrychlejší limitovanou edici konzole PlayStation 4 Pro. Myslíte si, že PlayStation 4 Pro nelze vylepšit? Zkuste se zamyslet znovu. Jedná se o Playstation 4 Pro upravený Mironetem, kdy klasický točivý disk je nahrazen ultrarychlým SSD diskem. Poznejte rychlost SSD i v konzoli PlayStation 4 Pro Už nás přestávalo bavit, že v druhé nejvýkonnější konzoli na trhu běží pomalý pevný disk, kvůli kterému se každá hra načítá mnohem déle než by měla. Proto jsme se rozhodli s tím něco udělat. Výsledkem je Projekt Ultra, kombinace rychlosti SSD disku a PlayStationu 4 Pro. Až o 40% rychlejší načítání Díky modernímu SSD disku se konzole rychleji zapíná a rychleji se načítají hry i aplikace. U některých her se jedná až o 40% rozdíl v rychlosti načítání v porovnání s klasickým pevným diskem. Prodám včetně her Red Dead Redemption 2 Fifa 2021 V případě zájmu sms, nebo email: Rejchrt.k88@
Playstation 4 + příslušenství
Sestavte si svou herní konzoli nebo virtuální realitu. Možno krabicové verze nebo bez. Vše je v TOP stavu bez poškození a pokud ano, upozorním na nej předem. Jedná se o zánovní konzole i příslušenství. Vždy dostanete kompletní kabeláž. Playstation 4 PRO, Playstation 4 slim 500gb, VR V1, VR V2 a příslušenství k virtuální realitě. Prodávám bez her za krásné ceny tak aby jste si hry dokoupily dle svých představ. Ceny: Playstation 4 slim 500gb včetně krabice - 5000,- Playstation 4 PRO černý včetně krabice - 6600,- Playstation 4 PRO bílý bez krabice - 6500,- VR PS4 krabicová verze V1 ( helma, kamera V2 , kabeláž ) - 4000,- VR PS4 verze V2 bez krabice ( helma, kamera, kabeláž ) - 5000,- Move ovladač společně s nástavcem ke střílení - 1400,- kus ( 2500,- dva ) - prodejné pouze k VR Zbran AIM - 1000,- V případě odběru konzole společně s virtuální realitou přidám pár her do začátku. Osobní odběr Louny, Most. Možná zasilkovna nebo pošta po platbě předem ( záloha ) nebo dovezu kamkoliv po platbě předem za palivo.
PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)
Dobrý den, prodám PlayStation 4 Slim 1TB již bez záruky. 1x PlayStation 4 Slim 1TB 1x DualShock 1x Hra Death Stranding plus kabeláž originální krabici již nemám. Pouze osobní předání v Čerčanech (kousek od Benešova u Prahy) Kontaktovat mě můžete na: email: eicopfeiffer@ tel. číslo: