inzerce, prodej, prodám, bazar

Playstation 4 SLIM 1TB + 12 měsíců záruka - TOP STAV

Kategorie: Herní konzole

Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 verze SLIM velikost disku je 1TB(1000GB) v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou.

Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení.

Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou.

Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit.

Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+

V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě.

K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro.

V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd...

Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi.

Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě.

Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 SLIM 1TB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Podobné inzeráty
Playstation 4 Slim 1Tb + Hry
Dobrý den nabízím k prodeji Playstation 4 Slim s veškerým příslušenstvím 2x Joystickem (Dualshock) a 6 Her ve skvělém stavu.. Vše funguje bez problému playstation jsem měla Necelý rok Paměť je 1Tb Playstation je kompletně vyčištěný nehučí je v kompletně dokonalém stavu! není nový! Ale vypadá tak je rok starý! K playstationu přidám veškeré příslušenství.. Jsem prosím z Ústeckého Kraje důvod prodeje je přechod na Playstation 5 není problém odzkoušení a osobního převzetí Playstation byl hraný dost lhát určitě nebudu ale na to že byl hraný skoro rok tak vše funguje jak má!! nemám ráda když někdo lže o ostavu a pod.. a opravdu je v super stavu velice si svých věci vážím! Joysticky jsou jako nové posílám i poštou a zásilkovnou jen ale při platbě předem pro více informací prosím pište do zpráv při rychlém jednáním se hodlám domluvit na ceně... Děkuji
PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)
Dobrý den, prodám PlayStation 4 Slim 1TB již bez záruky. 1x PlayStation 4 Slim 1TB 1x DualShock 1x Hra Death Stranding plus kabeláž originální krabici již nemám. Pouze osobní předání v Čerčanech (kousek od Benešova u Prahy) Kontaktovat mě můžete na: email: eicopfeiffer@ tel. číslo:
Playstation 4 + příslušenství
Sestavte si svou herní konzoli nebo virtuální realitu. Možno krabicové verze nebo bez. Vše je v TOP stavu bez poškození a pokud ano, upozorním na nej předem. Jedná se o zánovní konzole i příslušenství. Vždy dostanete kompletní kabeláž. Playstation 4 PRO, Playstation 4 slim 500gb, VR V1, VR V2 a příslušenství k virtuální realitě. Prodávám bez her za krásné ceny tak aby jste si hry dokoupily dle svých představ. Ceny: Playstation 4 slim 500gb včetně krabice - 5000,- Playstation 4 PRO černý včetně krabice - 6600,- Playstation 4 PRO bílý bez krabice - 6500,- VR PS4 krabicová verze V1 ( helma, kamera V2 , kabeláž ) - 4000,- VR PS4 verze V2 bez krabice ( helma, kamera, kabeláž ) - 5000,- Move ovladač společně s nástavcem ke střílení - 1400,- kus ( 2500,- dva ) - prodejné pouze k VR Zbran AIM - 1000,- V případě odběru konzole společně s virtuální realitou přidám pár her do začátku. Osobní odběr Louny, Most. Možná zasilkovna nebo pošta po platbě předem ( záloha ) nebo dovezu kamkoliv po platbě předem za palivo.
Herní konzole Sony Playstation 4 1TB PS4 SLIM
Nabízím použitou herní konzoli SONY Playstation 4 1TB SLIM Konzole je použitá, je plně funkční, bez poškození. V ceně: konzole Sony PS4 1TB, kabel, ovladač + 1x hra + možnost dokoupit další originální ovladač za 1000,- + možnost dokoupit hry (seznam odešlu na vyžádání) Záruka 14 dní na vyzkoušení, je již po původní záruce. Inzerát je platný do smazání, cena je pevná. Osobní převzetí v Poličce. Dobírka po dohodě 250,- nebo po platbě předem je poštovné 200,- Dodání do 24 hodin balíkem Do ruky České pošty.
Playstation 4 slim 500GB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 verze SLIM velikost disku je 500GB v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 PRO 1TB + 12 MĚSÍCŮ ZÁRUKA - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 pro 1TB v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Jde o poslední modelovou řadu PS4 která zvládá bezproblémové hraní ve 4K a podporuje HDR, HDR+. V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.