inzerce, prodej, prodám, bazar

PlayStation 4 Slim (500Gb)

Kategorie: Herní konzole

Prodám PS4 slim (500gb), kabeláž (zdroj+hdmi), 2x Dualshock4 V2 černý,3x hra dle foto, nabíjecí stanice Dualshock 4 V2, vertikální stojan pro PS4 Slim. Důvod prodeje není volný čas na hraní konzole. Konzole je ve výborném stavu, nemrzne, nelaguje atd. Pro veškeré dotazy se obracejte na tel.č.
PlayStation 4 Slim (500Gb)
Podobné inzeráty
Playstation 4 + příslušenství
Sestavte si svou herní konzoli nebo virtuální realitu. Možno krabicové verze nebo bez. Vše je v TOP stavu bez poškození a pokud ano, upozorním na nej předem. Jedná se o zánovní konzole i příslušenství. Vždy dostanete kompletní kabeláž. Playstation 4 PRO, Playstation 4 slim 500gb, VR V1, VR V2 a příslušenství k virtuální realitě. Prodávám bez her za krásné ceny tak aby jste si hry dokoupily dle svých představ. Ceny: Playstation 4 slim 500gb včetně krabice - 5000,- Playstation 4 PRO černý včetně krabice - 6600,- Playstation 4 PRO bílý bez krabice - 6500,- VR PS4 krabicová verze V1 ( helma, kamera V2 , kabeláž ) - 4000,- VR PS4 verze V2 bez krabice ( helma, kamera, kabeláž ) - 5000,- Move ovladač společně s nástavcem ke střílení - 1400,- kus ( 2500,- dva ) - prodejné pouze k VR Zbran AIM - 1000,- V případě odběru konzole společně s virtuální realitou přidám pár her do začátku. Osobní odběr Louny, Most. Možná zasilkovna nebo pošta po platbě předem ( záloha ) nebo dovezu kamkoliv po platbě předem za palivo.
playstation 4 slim 500gb + 4hry + dva účty
prodávám úplně funkční playstation 4 slim 500gb kompletace: ps4 slim 500gb jeden dualshok 4 v2 všichni kabele 5 her což je spider-man,horizon,ratchet clank,death stranding a the last of us. Mam balík od ps4 a všichni doklady k tomu.
Playstation 4 Slim 1Tb + Hry
Dobrý den nabízím k prodeji Playstation 4 Slim s veškerým příslušenstvím 2x Joystickem (Dualshock) a 6 Her ve skvělém stavu.. Vše funguje bez problému playstation jsem měla Necelý rok Paměť je 1Tb Playstation je kompletně vyčištěný nehučí je v kompletně dokonalém stavu! není nový! Ale vypadá tak je rok starý! K playstationu přidám veškeré příslušenství.. Jsem prosím z Ústeckého Kraje důvod prodeje je přechod na Playstation 5 není problém odzkoušení a osobního převzetí Playstation byl hraný dost lhát určitě nebudu ale na to že byl hraný skoro rok tak vše funguje jak má!! nemám ráda když někdo lže o ostavu a pod.. a opravdu je v super stavu velice si svých věci vážím! Joysticky jsou jako nové posílám i poštou a zásilkovnou jen ale při platbě předem pro více informací prosím pište do zpráv při rychlém jednáním se hodlám domluvit na ceně... Děkuji
Koupím PlayStation 4 slim 500GB/1TB nebo PRO verzi i s VR
Koupím PlayStation 4 slim 500GB/1TB nebo PRO verzi. Dále koupím i PS4 Slim verzi na náhrdní díly. Nejlépe dva ovladače a hry k tomu. Svoje nabídky s foto a cenou posílejte na e-mail. Pouze osobní předání - Plzenský kraj cca do 60km. Děkuji :)
Playstation 4 Slim 500GB + 2 Ovladače - TOP STAV
Dobrý den prodám herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4, ve verzi PS4 SLIM kapacita disku 500gb s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma nebo dovoz v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 2x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo lze s jedním. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou PPL do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě.
Playstation 4 slim 500GB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 verze SLIM velikost disku je 500GB v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.