inzerce, prodej, prodám, bazar

PlayStation Move ovladace pre PlayStation 4, PlayStation 5

Kategorie: Herní konzole

PlayStation Move ovladace pre PS4, PS5
Ovladace su pouzivane, ale plne funkcne.
Prikladám novú, ešte zabalenu hru Blood & Truth, ktorá ovádače využíva.
Vyuzitie pre Playstation VR.

Zasielkovna 100 CZK pri platbe vopred, 130 CZK na dobierku.

Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
PlayStation Move ovladace pre PlayStation 4, PlayStation 5
Podobné inzeráty
Navigační ovladač pro Playstation Move
Navigační ovladač pro Playstation Move Playstation Move Navigation Controller Pohybovy ovladac Move pro Playstation 3 K dispozici už jen 1ks Osobní převzetí je možné v Kutné Hoře. Případně zašlu poštou nebo přes Zásilkovnu (+80 při platbě předem, +105 na dobírku)
Playstation VR pohybové ovladače
Playstation VR pohybové ovladače Playstation VR, Move Motion Controllers Sada dvou pohybovych ovladacu Move pro PS4, PS5 i PS3 Cena za oba kusy Move Twin Pack Osobní převzetí je možné v Kutné Hoře. Případně zašlu poštou nebo přes Zásilkovnu (+80 při platbě předem, +105 na dobírku)
Promo bannery k Playstation 3 PS3 Move
Prodám promo bannery k uvedení ps3 move. Banner Move s white boyem - 7ks Banner Move s black boyem - 4ks Rozměr - 99x99cm Některé bannery maji vytržené očka na uchycení, jinak vše ok. Osobní odběr Louny. Pošta - neposílam na dobírku, takže jedině předem na účet. Koukněte i na mé ostatní inzeráty. Mohu vystavit i na Aukru, kde mám 100% hodnocení. Playstation ps1 psx playstation1 psone ps2 playstation 2 ps3 playstation3
Playstation 4 1000GB + PS VR s kompletním příslušenstvím
Prodám Playstation 4 s virtuální realitou a veškerým příslušenstvím a to: - Playstation Move (2 ovladače) - Playstation VR Aim Controller - Playstation Camera (kamera pro snímání) - Dva ovladače k PS4 (bílý a černý) - Hra Marvel's Iron Man VR PS VR sestava je tedy kompletní, včetně kamery a ovladačů. Playstation byl původně 500GB, byl vyměněn disk za rychlejší 1000GB. Společně s tím můžu přenechat stojánek na 2 Dualshock ovladače, stojánek na VR brýle a podstavec pro vertikální položení PS4. PS VR sestava byla méně využívána a je 2 roky stará. Důvod prodeje: Málo času na obojí, tak předám dál než aby mi to tu leželo :) Prodávám pouze jako komplet (bez her - součástí je pouze Marvel's Iron Man VR) Na místě lze ověřit funkčnost.
PlayStation VR v.2 + Příslušenství
- skoro nepoužitý PlayStation VR v. 2 + kamera a adaptér na PS5 - 2ks PlayStation Move ovladače + 1ks náhradní PlayStation Move ovladač - PlayStation Aim ovladač - Osobní odběr - Dohoda přes SMS nebo WHATSAPP pro více fotek
PS4/PS5 PSVR + 2x PS Move, platí do smazání
PS4/PS5 VR - PSVR + 2x PS Move, platí do smazání PS VR v1, kompletní balení, vše otestované a funkční, v dobrém stavu. Krabice to trochu schytala, ale obsah je v pořádku. Kompatibilní s PS4 i PS5. Původní balení bylo bez PS Move ovladačů, přikoupil jsem původní PS3 Move ovladače, které jsou lepší, mají totiž kromě gyroskopů i magnetometry. Přidám k nim i nabíjecí mini-USB kabel. Podívejte se prosím i na mé další nabídky. Pište prosím e-maily. Platí do smazání.