inzerce, prodej, prodám, bazar

Plechová garáž superline.

Kategorie: Výroba

Rychlé dodání 10-15 pracovních dnů.
Plechová garáž v imitaci dřeva o rozměrech 4x6 m se sedlovou střechou.
Stěny a vrata garáže jsou vyrobeny s trapézového plechu imitujícího dřevo, střecha pak z trapézového plechu v barvě RAL. Díky velkému výběru barev s palety ral nobo imitace dřeva je možné provedení garáže přizpůsobit okolnímu prostředí. Barvy plechu je možné volit bez příplatku.
Konstrukce garáže je vyhotovena s uzavřených profilů a ohýbaných úhelníku. Spodní a horní rám garáže vyrábíme z ohýbanych úhelníku, konstrukce stěn je pak vyrobena z uzavřených profilů. Konstrce je ošetřena barvou proti korozi.
Cena zahrnuje oplehovani střechy a rohů garáže. Doplňkové prvký na fotografi např. dodatečné dveře dostupné za příplatek.
Konštrukcia zosilnená z uzavretých pozinkovaných profilov 30 x 30 mm.
Dá se vyrobit i jiné rozměry garáže (dle Vašeho přání).
Možnost vybrat jiné barevné provedení.
Každou garáž lze vybavit is oknem a vchodovými dveřmi.
Střecha může být sedlová, dvouspádová nebo s bočním spádem.
Brana může být dvoukřídlová, nebo výklopná.
výklopná brána může být is pohonem.
Barva garáže dle vzorníku dřevodekor.
V naší nabídce naleznete také:
přístřešek na palivové dřevo,dřevnik,
voliéra,kotec
zahradní domek
stavební bouda
plechová dvojgaráž
garážová výklopná vrata
garážová dvoukřídlová brána
Dodání 10-15 dni. Doprava a montáž v ceně.
Plechová garáž superline.
Podobné inzeráty
Plechová garáž Superline 3x5m, sedlová střecha
Plechová garáž z řady Superline o šířce 3,00m (2,97m) a délce 5m (4,97). Vyrábíme různé typy a rozměry! Sedlová střecha, výška ve štítu je 2,65m, výška bočních stěn 2,13m. Plech akrylový - imitace dřeva: stěny, hrany plechu, okapy v barvě tmavý ořech, vrata v barvě světlý ořech, střecha v barvě BTX8017 tmavě hnědá mat. Barvy je možné měnit a vybírat z našeho vzorníku! Plech je ke konstrukci přichycen nýty v barvě daného plechu. Konstrukce stěn je zesílená vyrobená z čtvercových profilů 30x30 žárově zinkovaných. Stěny jsou z trapézového plechu T-7 loženého vodorovně. Za příplatek je možné mít plechovou střechu v imitaci tašek, svody k okapům, anti kondenzační filc, automatický dálkově ovládaný pohon vrat HATO a podobně. Více na kde najdete velký výběr jak garáží Superline, nebo Extraline, ale také širokou nabídku standardních plechových garáží, kotců pro psy, nebo výklopná a dvoukřídlá vrata pro Vaše garáže a jiné objekty.
Plechová garáž superline.
Rychlé dodání 10-15 pracovních dnů. Plechová garáž v imitaci dřeva o rozměrech 4x6 m se sedlovou střechou. Stěny a vrata garáže jsou vyrobeny s trapézového plechu imitujícího dřevo, střecha pak z trapézového plechu v barvě RAL. Díky velkému výběru barev s palety ral nobo imitace dřeva je možné provedení garáže přizpůsobit okolnímu prostředí. Barvy plechu je možné volit bez příplatku. Konstrukce garáže je vyhotovena s uzavřených profilů a ohýbaných úhelníku. Spodní a horní rám garáže vyrábíme z ohýbanych úhelníku, konstrukce stěn je pak vyrobena z uzavřených profilů. Konstrce je ošetřena barvou proti korozi. Cena zahrnuje oplehovani střechy a rohů garáže. Doplňkové prvký na fotografi např. dodatečné dveře dostupné za příplatek. Konštrukcia zosilnená z uzavretých pozinkovaných profilov 30 x 30 mm. Dá se vyrobit i jiné rozměry garáže (dle Vašeho přání). Možnost vybrat jiné barevné provedení. Každou garáž lze vybavit is oknem a vchodovými dveřmi. Střecha může být sedlová, dvouspádová nebo s bočním spádem. Brana může být dvoukřídlová, nebo výklopná. výklopná brána může být is pohonem. Barva garáže dle vzorníku dřevodekor. V naší nabídce naleznete také: přístřešek na palivové dřevo,dřevnik, voliéra,kotec zahradní domek stavební bouda plechová dvojgaráž garážová výklopná vrata garážová dvoukřídlová brána Dodání 10-15 dni. Doprava a montáž v ceně. Cenová kalkulace .Platba při převzetí. Tel.
Plechová garáž s imitací dřeva 3x5m sedlová střecha
Plechová garáž 3x5m s imitací dřeva (plech, který imituje dřevo) PEVNÁ A STABILNÍ KONSTRUKCE S UZAVŘENÝCH ZINKOVANÝCH PROFILŮ ZARUČUJE DLOUHOU ŽIVOTNOST A BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ. Nabízíme Vám moderní garáž o rozměrech …x… s trapézového plechu imitujícího dřevo (na fotce barva zlatý dub a ořech). Rozměry garáže: - šířka: 3m - délka (hloubka): 5m - výška stěn: 2,13m - výška na vrcholku: 2,45m - rozměry vrat: 2x3m Pokud Vás zajímají jiné rozměry, kontaktujte nás telefonicky nebo emailem. Garáž vlastní sklopná vrata (dvě sklopná vrata) otevíraná nahoru, testovaný systém pružin a vodítek zaručuje plynulý a lehký provoz. Konstrukce garáže je vyrobena z uzavřených zinkovaných profilů. Sedlová střecha v grafitové barvě ( na výběr jiná barva z palety RAL). Plášť vrat je vyroben z trapézového plechu s vodorovným panelem (na vratech široký vodorovný trapéz). Barvy na garáži lze vybírat zvlášť pro jednotlivé prvky (zvlášť pro stěny, vrata a střechu). POZOR V nabídce je dostupný plech s vrstvou antikondenzační plstí. Nabízené příslušenství a modifikace: - spád střechy dozadu/dopředu/vlevo/vpravo - PVC okna nebo otvor pro okno - plechová krytina na střechu - plechová střešní krytina s plstí - jiný rozměr garáže DOPRAVA A MONTÁŽ JE ZDARMA - PŮSOBÍME NA ÚZEMÍ CELÉ REPUBLIKY Na všechny otázky Vám odpovíme telefonicky: nebo emailem @
Plechová garáž s imitací dřeva 4x5m sedlová střecha
Plechová garáž 4x5m s imitací dřeva (plech, který imituje dřevo) PEVNÁ A STABILNÍ KONSTRUKCE S UZAVŘENÝCH ZINKOVANÝCH PROFILŮ ZARUČUJE DLOUHOU ŽIVOTNOST A BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ. Nabízíme Vám moderní garáž o rozměrech 4x5 s trapézového plechu imitujícího dřevo (na fotce barva zlatý dub a ořech). Rozměry garáže: - šířka: 4m - délka (hloubka): 5m - výška stěn: 2,13mm - výška na vrcholku: 2,45m - rozměry vrat: 2x3m Pokud Vás zajímají jiné rozměry, kontaktujte nás telefonicky nebo emailem. NOVINKA Antikondenzační plsť pod střechou. Nabízené příslušenství a modifikace: - spád střechy dozadu/dopředu/vlevo/vpravo - PVC okna nebo otvor pro okno - plechová krytina na střechu - plechová střešní krytina s plstí - jiný rozměr garáže DOPRAVA A MONTÁŽ JE ZDARMA - PŮSOBÍME NA ÚZEMÍ CELÉ REPUBLIKY Na všechny otázky Vám odpovíme telefonicky: nebo emailem @
Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí
Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, stavební buňka,1 třída, možno i na míru. KONSTRUKCE POZINKOVANÁ! garáž 3x5m 14900kc dvougaráž 6x5 29799kc DOORAVA A MONTÁŽ ZDARMA KONSTRUKCE POZINKOVANÁ! Krycí plech stěn garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Rozvoz a dodání včetně montáže po celé České a Slovenske republice! Dodání cca 3-4 týdny. Doprava a montáž zdarma pro celou republiku. Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabizime: okna, Vstupní dveře, výklopná vrata, sedlová střecha, zvýšení výšky, garáž z plechu v dekoru dřeva či barvě RAL, ukotvení garáže, Antikondenzační filc, Okapy Pohon vrat Atd Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovavcí prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište e-mail s Vaší poptávkou.
Plechova garaz, zahradni domek, 3x5m,1 trida, dvougaraz
❗❗ PŘEDSEZÓNNÍ VÝPRODEJ ❗❗❗ TEĎ GARÁŽE 2 TŘÍDY V MEGA AKČNÍ CENĚ 3x5m - 12900 Kč a DVOUGARÁŽE 6x5m ZA POUHÝCH 25799 Kč ❗❗❗❗ Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, 2 trida, KONSTRUKCE POZINKOVANÁ! Možnost garáže 1 třídy garáž 3x5m 14900 Kč dvougaráž 6x5 29799 KČ Opláštění garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Doprava a montáž zdarma❗❗❗ Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: výklopná vrata, sedlová střecha zvýšení výšky garáže, garáž z plechu v dekoru dřeva ci barvě RAL, ukotvení garáže, Okapy, Antikondenzační filc. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovavcí prostor živnostníka. Nevahejte Nas kontaktovat, volejte, pište zpravu , e-mail s Vaší poptávkou.