inzerce, prodej, prodám, bazar

Pletene veci pro miminko

Kategorie: Čepice a kloboučky

Prodam pletene veci pro miminko.Vice info do zprav
Pletene veci pro miminko
Podobné inzeráty
Pletené čepičky, svetry, některé RETRO
Prodám pletenou sadu na holčičku - svetřík, 2x čepička, papučky - pleteno před cca 40 lety, ale v krásném stavu cca na vel. půl roku až rok komplet za 100,00 Kč, dále na chlapečka svetřík s čepičkou modro bílé vel. 3 měsíce - půl roku za 50,00 Kč, dále pletené čepičky dvě nahoře vlevo opět RETRO, každá za 20,00 Kč, háčkovaný klubouček (stužkou lze lehce upravit velikost - od narození do cca 8 měsíců) za 30,00 Kč, čepička krémová cca od narození do půl roku za 20,00 Kč, hnědé papučky za 20,00 Kč. Dále pletený svetřík modro-zelený vel. cca 3 měsíce za 20,00 Kč. A krásný žlutý svetříček 3-6 měsíců, nebo i déle za 20,00 Kč. Posílám přes zásilkovnu za 79,00 Kč, nebo balíkovnu za 65,00 a v případě malé věci poštovní obálkou, nebo osobní předání bez poštovného Vsetín, Val. Meziříčí, Zlín a okolí. Další věci najdete v mých dalších inzerátech.
Čepičky pro miminko, vel. 38
Sada čepiček pro miminko. Pletené se šňůrkami na zavázání - ruční práce. S potiskem - bavlněné. Skvělý stav. Možno i jednotlivě.
Pletené čepice - zimní, černá - podzim, jaro
Prodáme pletené zimní čepice, jedna černá bavlněná - podzim, jaro. U růžové Hello Kitty lehce roztřepený copánek ke střapci. Šířka čepic v nenataženém stavu 20 -22 cm, věk do cca 10 let, u nás školka + první stupeň ZŠ, čepice s kšiltem zateplená pro děti ve věku MŠ. Nošené, bíla nejméně, ale zachovalé, pěkné. Cena za kus 30 Kč Přepravné hradí kupující. Možno zaslat přes Českou poštu, Balíkovnu či Zásilkovnu. Odesíláme následující pracovní den po připsání platby na účet.
Pletené čepičky
Ručně pletené čepičky pro holčičku: Bílá s motýlkem (čepička má dírky na culíky) - 50kč Hnědá s kytičkou - 30kč V případě zájmu pište na můj e-mail: adelbrabcova@
Dětské pletené čepičky
Prodám dětské ručně pletené čepičky z příze Dolphin baby. Možno zaslat po platbě předem. Kontaktovat prostřednictvím emailu.
Čepice
Prodám doma šité a pletené čepice. Velikost asi 0-2 roky, v případě zájmu přeměřím. Šedá s formulema podzimní, 40 Kč. Pletené 70 Kč/ks, šité zimní 50 Kč/ks