inzerce, prodej, prodám, bazar

Plotna topná varná litinová 1500W 180mm

Kategorie: Sporáky

Nabízím novou nepožitou litinovou topnou plotnu k elektrickému sporáku - 1500W, 180mm. Vhodná pro všechny typy sporáků s klasickými plotnami.
Průměr 180mm,výkon 1500W, napětí 230V, počet vývodů 4.
Plotna topná varná litinová 1500W 180mm
Podobné inzeráty
Palačinkovač Krampouz 40 cm litina. Top stav a kvalita
Palačinkovač v provozu dvě hodinky denně 4 měsíce. Je v perfektním stavu. Plotna očištěná a připravena na zahoření. Přidám kompletní vybavení pro palačinky. Tampón na čištění, brusný kámen, sadu na výrobu palačinek. Nůž na otáčení palačinek. Pořizovací cena kompletu. 17685 Kč. Nyní 12500 za komplet, nebo zvlášť. Pořizovací cena plotny 13400. Nechám za 10500 Kč. Na dobírku neodesílám. Plotna je stále v záruce a koupena u profesionálů v Gastro Veselý. Kompletní specifikace... Pro středně náročné provozovny s celodenním provozem a omezenou kapacitou palačinek Litinová plotna dlouho udržuje nakumulované teplo, čímž výrazně spoří drahou energii Modelová řada Standart se vyznačuje střední energetickou náročností při celodenním provozu 1 cm silná LITINOVÁ plotna s jemným drážkováním pro snadné zahoření Rovnoměrně spirálovitě stočený 1 topný kabel pro skutečně dokonalou a rovnoměrnou distribuci tepla Plynulá regulace teploty mechanickým termostatem (50 až 300°C) Tento kulatý model plotny možno zabudovat do pracovní desky Nerezová příruba chránící před zatékáním těsta Hranatý kryt z nerez oceli 304, 3 plastové válcové nohy Světelná kontrolka pro indikaci nahřátí plotny Jednofázové napájení pro zásuvku 230 V Výkonné elektrické plotny od evropského specializovaného výrobce Krampouz Velmi dobrý poměr kvalita / cena / výkon / spotřeba energie Nižší spotřeba energie při celodenním provozu ve srovnání s nižší řadou 6000 Řada Standart je určena pro střední provozovny s pravidelným použitím, s kapacitou do 100 palačinek/den, nižší spotřeba energie při celodenním provozu      Technické parametry: jednofázové napájení pro zásuvku 230 V, 16 A  rozměr 400 mm výška 125 mm příkon 3 kW Váha 16 kg
Delicatessa 60 Prime indukční varná deska
Delicatessa 60 Prime, indukční varná deska, 4 zóny, 7000 W, časovač, bílá Jednoduše flexibilní vaření: Indukční varná deska Klarstein Delicatessa 60 Prime umožňuje optimální využití prostoru s minimální spotřebou energie při vaření. Kombinuje při tom technické inovace s klasickým vzhledem a přináší do kuchyňské linky se svým luxusním sklokeramickým povrchem s rámem z ušlechtilé oceli nový lesk. Vestavná varná deska Klarstein Delicatessa 60 Prime nabízí čtyři varné desky s celkovým výkonem až 7000 W (2 x 2000 W), které se rozdělují na 2 x 2000 W a 2 x 1500 W na jednotlivých varných plochách, díky čemuž obsah hrnců a pánví začne vařit v špičkových časech. Přitom se sjednocují dvě varné zóny do jedné flexi zóny pomocí funkce VarioHeating: Díky funkci rozpoznání velikosti hrnců se s maximální flexibilitou přizpůsobují velikosti hrnců nebo pánví, umístěných na vrchu, a mohou být také společně použity k rozpálení velkého kuchyňského nádobí. Na jedné straně zařízení Delicatessa 60 Prime opravdu využívá jen energii, která je vhodná pro daný hrnec, a na druhé straně umožňuje používat téměř jakoukoli velikost hrnce nebo pánve. Výkon všech ploch je možné ovládat samostatně a je k dispozici funkci ThermoBoost, která zvyšuje výkon s cílem rychlého zahřívání na 2800 W. Sklokeramická varná deska Klarstein Delicatessa 60 Prime se jednoduše ovládá pomocí integrovaného dotykového panelu SenseControl s touch-to-slide ovládáním výkonu posunutím prstu po ploše a pomocí digitálního displeje. Takže ani knoflíky a regulátory nenarušují povrch kuchyňské linky. Kromě výkonu se dá naprogramovat i časovač až na 99 minut pro každou varnou desku. Časovač buď vypne varnou desku po uplynutí nastaveného času, nebo vydá akustický signál. Aby během vaření vše probíhalo hladce, vestavěný sporák Klarstein Delicatessa 60 Prime má širokou škálu pojistek. Ochrana proti přehřátí s automatickým vypnutím se aktivuje, pokud je varná deska příliš horká. Indikátor zbytkového tepla principu ECOTHERM Control Vás informuje nejen o tom, zda jsou vypnuté varné plochy stále horké. Umožňuje také vaření pomocí zbytkového tepla na úsporu energie. Funkce ThermalRecall si pamatuje nastavenou teplotu a použije se, pokud by byl proces vaření krátkodobě přerušen a později by se v něm mělo pokračovat. Kromě toho může být aktivován dětský zámek, aby se zabránilo náhodným změnám nastavení vaření. Opticky indukční varná deska Klarstein Delicatessa 60 přesvědčuje svým snadno udržovatelným sklokeramickým povrchem s rámem z kartáčované ušlechtilé oceli, který zkušeně uvádí indukční sporák na scénu. Tímto způsobem se varná deska hravě začlení do každé kuchyňské linky – ať už klasické, nebo moderní.
PRODAM SKLOKERAMICKY SPORAK AEG STEAMBAKE
SKLOKERAMICKÝ SPORÁK STEAMBAKE s troubou AirFry, 2 roky starý (01/2021) - velmi dobrý stav, plně funkční, daňový doklad mám. SKLOKERAMICKÝ SPORÁK STEAMBAKE s troubou AirFry. Malé otvory v plechu umožňují horkému vzduchu péct pokrmy ze všech stran. Systém tepelné úpravy: Ventilátor + kruhové topné těleso Rozměry (mm): 858(výška)x500(šířka)x600(hloubka) Třída energetické účinnosti: A Parní funkce: Direct Steam Typ ohřevu: Sklokeramický Max. příkon (W): 8605.4 SPECIFIKACE Typ varné desky: Sklokeramický Levá přední varná zóna: dvojokruhová, Hilight s rychlým zahříváním, 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm Levá zadní varná zóna: Hilight s rychlým zahříváním, 1200W/140mm Pravá přední varná zóna: Hilight s rychlým zahříváním, 1200W/140mm Pravá zadní varná zóna: dvojokruhová oválná, Hilight s rychlým zahříváním, 2000W(1100W/900W)/250mmX140mm/140mm Typ trouby: Elektrická Funkce trouby: Spodní ohřev, Ventilátor, Ventilátor + horní ohřev, Fan + top + bottom (100°C), Gril + horní ohřev, Gril + horní ohřev + ventilátor, světlo, Kruhové těleso + SteamBake + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Horní + spodní ohřev, Horní + spodní ohřev + ventilátor Funkce spodní trouby: Funkce trouby: Spodní ohřev, Ventilátor, Ventilátor + horní ohřev, Fan + top + bottom (100°C), Gril + horní ohřev, Gril + horní ohřev + ventilátor, světlo, Kruhové těleso + SteamBake + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Horní + spodní ohřev, Horní + spodní ohřev + ventilátor VÝKON Typ ohřevu: Sklokeramický Čištění trouby: Černý smalt Plocha největšího plechu (cm²): 1164 Vnitřní objem (l): 58 Pravá přední zóna - výkon/průměr: 1200W/140mm Pravá zadní zóna - výkon/průměr: 2000W(1100W/900W)/250mmX140mm/140mm Levá přední zóna - výkon/průměr: 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm Levá zadní zóna - výkon/průměr: 1200W/140mm INSTALACE Barva: Nerez s úpravou proti otiskům prstů Požad. jištění (A): 3x16, Parní funkce: Direct Steam Napájecí napětí (V): 230/380 (nyní zapojeno na 220V) Instalace: Volně stojící spotřebič Funkce trouby: Spodní ohřev, Ventilátor, Ventilátor + horní ohřev, Fan + top + bottom (100°C), Gril + horní ohřev, Gril + horní ohřev + ventilátor, světlo, Kruhové těleso + SteamBake + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Horní + spodní ohřev, Horní + spodní ohřev + ventilátor Gril: elektrický Výbava trouby - plechy: 1 AirFry tray, 1 smaltovaný plech na pečení koláčů, 1 černý smaltovaný plech na zachytávání mastnoty Výbava trouby - rošty: 1 chromovaný otočný rošt Výsuvy ve výbavě: Kolejnice pro rošt RYCHLÝ OHŘEV, SNADNÉ ČIŠTĚNÍ Tato sklokeramická varná deska má velmi rychlý ohřev, čímž zajišťuje plný výkon přesně tam, kde je zapotřebí. Povrch sklokeramické desky lze navíc bleskově vyčistit. V této troubě můžete sušit ovoce i zeleninu. (první foto je ilustrační)
Candy TRIO 9503 (varná deska, trouba a myčka)
Prodám plně funkční Candy trio varná deska, trouba a myčka nádobí. Po dohodě mohu dovézt a odzkoušet. Záruka 1/2roku Tento kombinovaný sporák nabízí velkou škálu využití. Tato kombinace se ideálně hodí do menších bytů, na chaty a chalupy. I přes malý prostor trouby a myčky zvládá mnoho. V troubě s objemem 39l upečete i v běžně velkém pekáči, myčka s kapacitou až 6 jídelních souprav hravě umyje vaše nádobí i po rodinném obědě. Sklokeramická varná deska: Levá přední varná zóna – Ø 20cm, 1,8kW Pravá přední varná zóna – Ø 16,5cm, 1,2kW Levá zadní varná zóna – Ø 14cm, 1,2kW Pravá zadní varná zóna – Ø 22cm, 2,3kW Funkce trouby: Klasické pečení – horní a spodní topné těleso Gril Gril s ventilátorem Pečení s ventilátorem Funkce myčky Hygienický program 75ºC – pro silně zašpiněné nádobí Normální program 65ºC – pro běžně zašpiněné nádobí Eco 45ºC – pro běžně zašpiněné nádobí, s úsporou energie a vody R 32´ 50ºC – rychlé omytí nádobí ihned po jídle Předmytí – krátký oplach nádobí Důležité informace: Energetická třída: A Třída účinnosti mytí: A Třída účinnosti sušení: A Objem trouby: 39 l Kapacita myčky: 6 souprav Spotřeba vody: 9 l Rozměry: 86,5 × 60 × 60 cm (VxŠxH)
Indukční deska Whirlpool ACM 750/BA
Plně funkční bez problémů, běžné opotřebení, škrábance atd. Varné zóny: Přední levá plotna Ø 145 mm – indukční Zadní levá plotna Ø 210 mm – indukční Zadní pravá plotna Ø 145 mm – indukční Přední pravá plotna Ø 210 mm – indukční Důležité informace: Max. příkon: 0 W Rozměry: 5,6 × 58 × 51 cm (VxŠxH) Rozměry pro vestavbu: 6 × 56 × 49 cm (VxŠxH) Další informace: Dotykové ovládání Power Management – v případě potřeby lze nastavit maximální dosažitelný výkon varné desky, automaticky rozdělí výkon, tento výkon není překročen Power booster – funkce pro okamžité dosažení maximální teploty ohřevu varné zóny Časovač – nastavení délky vaření – po nastavení času zazní zvukový signál a varná zóna se automaticky vypne Dětská pojistka – zablokuje varné zóny Indikace zůstatkového tepla – signalizuje, které varné zóny dosud nevychladly Maxi zóna – průměr zóny nad 28 cm Vysokodolný sklokeramický povrch SchottCeran Dušení – pomalé vaření při nízké teplotě pro zahuštění omáček nebo džemu
Delicatessa 60 Hybrid indukční varná deska
Prodám : Delicatessa 60 Hybrid indukční varná deska. Vestavěná varná deska Klarstein Delicatessa 60 Hybrid nabízí čtyři varné desky pro potěšení s celkovým výkonem až 7000 W, které jsou rozloženy na 2 x 2 000 W a 2 x 1 500 W na jednotlivých varných plochách a přináší obsah hrnců a pánví do varu v době špičky , Díky VarioHeating se dvě levé varné zóny spojí do ohebné zóny, díky detekci pánve se přizpůsobí velikosti hrnců, pánví nebo kastrolů umístěných nahoře, čímž se ohřívá velké nádobí, které se nevejde na jednu varnou desku. Delicatessa 60 Hybrid tedy na jedné straně spotřebovává skutečně jen energii, která je vhodná pro banku, a na druhé straně umožňuje použití téměř jakékoli velikosti hrnce nebo pánve. Všechna pole mohou být regulována ve svém výkonu samostatně a mají funkci ThermoBoost, díky níž se opět zvyšuje výkon pro rychlé vytápění až na 2800 W. Keramická sklokeramická varná deska Klarstein Delicatessa 60 je snadno ovladatelná pomocí integrovaného dotykového panelu SenseControl s ovládáním dotykem na snímek pro řízení výkonu a digitálním displejem. Tlačítka ani knoflíky tak nenarušují povrch kuchyňské linky. Kromě napájení lze pro každý sporák naprogramovat časovač až 99 minut, který po uplynutí nastaveného času varnou desku vypne nebo vydá zvukový signál. zapínání / vypínání na horní straně zařízení (dotykový ovládací panel) celkový výkon: 7000 W (2 x 2000 W & 2 x 1500 W) 2 obdélníkové varné desky: každá 18 x 18 cm velká varná plocha: Ø 21 cm malá varná plocha: Ø 16 cm SenseControl ovládací panel s digitálním zobrazením stupně provozu a času levé varné desky kombinovatelné pro flexibilní použití desek s rozpoznáním hrnce nastavitelný čas do 99ti minut automatické vypnutí ochrana před přehřátím zapínatelná dětská pojistka vestavěný sporák: určený k zabudování do kuchyňské linky, neslouží jako samostatně stojící zařízení 5pólový připojovací kabel napájení: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz