inzerce, prodej, prodám, bazar

Plotostřih Stihl HS 56 C-E ZÁRUKA 12.měsíců

Kategorie: Zahradní technika

Nůžky jsou jako nové,použité max 3x,záruka 12.měsíců,doklad o koupi samozřejmostí.

Benzínové zahradní nůžky STIHL HS 56 C-E

Velice lehké nůžky na živé ploty se systéme ErgoStart (E) a systémem zjednodušeného startu motoru.

Antivibrační systém, systém filtrace vzduchu s dlouhou životností, motor 2-MIX, beznářaďovým uzávěrem paliva a oboustranně ostřené nože.

Ideální benzínové nůžky pro komunální a profesionální nasazení.

BALENÍ OBSAHUJE:

HS 56 C-E

Kryt lišty

Technická data Hodnota

Řezná délka cm 60

Zdvihový objem cm³ 21,4

Výkon kW 0,65

Hmotnost kg 1) 4,5

Hodnota akustického tlaku dB(A) 2) 95

Hladina akustického výkonu dB(A) 2) 107

Hodnota vibrací vpravo m/s² 3) 5,5

Hodnota vibrací vlevo m/s² 3) 4,7

Celková délka cm 104

Rozteč zubů mm 34

Objem palivové nádrže l 0,28 1) bez paliva 2) K-Faktor podle RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) 3) K-Faktor podle RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Sériová výbava

Antivibrační systém

Pryžové tlumiče snižují přenos chvění z motoru a řezného nástroje. Rukojeť má tak mimořádně nízké vibrace. Práce se strojem je tak komfortní a pohodlná.

ErgoStart

Jednodušší startování stroje, díky systému ErgoStart. Mezi cívkou startovacího zařízení s lankem a klikovou hřídelí je umístěna přídavná spirálová pružina, které se natahuje proti kompresnímu tlaku na pístu. Pokud je síla pružiny větší než kompresní tlak, kliková hřídel se protočí a motor obratem naskočí. Uživatel tak startuje stroj pohodlně a rychle.

Dlouhodobý filtrační systém

Garantuje dlouhé servisní intervaly vzduchového filtru a výborně chrání motor. Motor 2-MIX

Ekonomický motor STIHL 2-MIX s technologií kanálů 1v4 má vysoký točivý moment v širokém rozsahu otáček. Stroj tak ušetří až 20% paliva ve srovnání s konvenčním dvoutaktním motorem STIHL bez této technologie. Zároveň se sníží emise zplodin až o 50%. Oboustranný řezný nůž Zahradní nůžky STIHL s oboustranným nožem stříhají dokonale ve svislé i vodorovné poloze. Díky použití obou stran nožů umožňují efektivní střihání v rozích.

Oboustranně ostřený nůž

Řezný nůž je oboustranně naostřen. Speciální geometrie nože tak zajišťuje vysoký řezný výkon.

Závěsné oko v rukojeti

Za praktické závěsné oko se dají zahradní nůžky zavěsit na zeď.

Elektronické zapalování

Plně zakrytované elektronické zapalování zajistí spolehlivé starty a bezporuchový chod motoru. Zapalování pomáhá k lepšímu spalování paliva a nižším splodinám.

Ruční palivové čerpadlo

Komfortnější a rychlejší studený start díky ručnímu palivovému čerpadlu. Nižší počet startovacích zátahů až o 40%.

Jednopáčkové ovládání

Bezpečné ovládání stroje, díky jediné ovládací páčce pro všechny režimy startů. Pravá ruka tak stále bezpečně zůstává na rukojeti.

Vodící ochranný doraz
Plotostřih Stihl HS 56 C-E ZÁRUKA 12.měsíců
Podobné inzeráty
Prodám elektrický plotostřih - HECHT 695
Prodám elektrický plotostřih - HECHT 695 - párkrát použitý. Původní cena 2 490 Kč HECHT 695 je elektrický plotostřih s příkonem 900 W. Motor je umístěn za madlem, díky čemuž je hmotnost dokonale rozložena a plotostřih je lépe vyvážen pro práci - obsluha nemusí zápasit s hmotností motoru umístěného u lišty a práce tolik neunaví. Tyč tohoto stroje sice není teleskopická, její délka však lze měnit přidáním nebo odebráním 50cm dlouhé prodlužovací hřídele. Celková délka je pak 2,64m. Pokud připočtete výšku obsluhy, není problém střihat vrcholky živých plotů převyšující i 3 metry výšky. Lištu na konci stroje lze sklápět v rozsahu -30° až + 90°. Se zvednoutou lištou tak lze pohodlně zastřihávat nízké okrasné dřeviny, plotostřih se v tomto případě obsluhuje podobně jako například běžný křovinořez. Naopak sklopení lišty v kladných stupních je určeno především pro zastřihávání vrcholků plotů. Aby byla práce ještě snadnější, lze rukoje't s motorem otáčet v rozsahu 180° tak, aby se za všech okolností pohodlně držel. Další výhodou tohoto konstrukčního řešení je i snadné střihání čelních stran vysokých živých plotů. zatím co s běžným plotostřihem musí obsluha manipulovat v podřepu u země nebo s rukama nad hlavou, u tohoto typu plotostřihu stačí jen stroj zavěšený v popruhu pohodlně přehupováním vést od země až k vrcholku živého plotu. Hmotnost plotostřihu je 4,9 kg, maximální průměr střihaných větví je 2 cm.
Plotostřih Stihl hl 94
Profesionální stroj pro parkové úpravy a údržbu zeleně. Stihl plotové nožnice. Výborný Plotostrih nový nepouzity STIHL hl 94 C-E je lehký a obratný, ale přitom výkonný stroj pro údržbu vysokých a rozlehlých živých plotů thuji a keřů apod. S celkovou délkou 242 cm, dosáhnete na cca výšku 3,8m a otočnou lištou délky 60cm !!! pod úhlem 145 stupňů a závěsným popruhem.cena 15500kc.zaruka 2 šta je kvalitní tvrdá i na silnější keře brousená laserem.
Plotostrih hs 45 stihl
Plotostrih stihl 45 Výrobce Stihl Typ pohonu benzínový Výkon 750 W Délka lišty 600 mm Hmotnost 5000 g Antivibrační systém ano Stáří 3roky, startuje na hned, již nevyužiji tak ať zbytečně neleží
Akumulátorový plotostřih - HECHT 6040 + nabíječka
Akumulátorový plotostřih s nabíječkou na údržbu živých plotů a okrasných dřevin. Délka lišty 55 cm, max průměr střihu 20 mm, napětí 40 V, hmotnost 4,3 kg. ACCU program Hecht 5040. Součástí balení je nabíječka (bez baterie Li-ion). Nabíječka pro li-ion akumulátory 005040B, 005025B, 005050G. Plotostřih i nabíječka 10 měsíců staré – v záruce, minimálně použité.
Prodám aku teleskopický plotostřih s pilkou - NOVÉ
Prodám NOVÝ aku teleskopický multifunkční plotostřih s nástavcem pilky, VČETNĚ baterie a nabíječky Einhell GE-HC 18 Li T - Solo. Baterie tedy není nutná dokupovat. Použila jsem pouze JEDNOU plotostřih, pilka stále zabalena. Záruka 2 roky běží od 12.10.2022. Kompletní podrobností o zboží viz: Zboží nezasílám, pouze osobní předání v Přerově nad Labem.
AKU teleskopický plotostřih Daewoo + baterie + nabíječka
AKU zastříhavací teleskopické nůžky na živý plot Daewoo DALPHT18-1 + baterie + nabíječka - nové nepoužité originálně zabalené v krabici včetně českého návodu. Záruka 2 roky . V Ostravě předám osobně jinak po dohodě možno zaslat DPD. Inzerát je platný do smazání. V případě zájmu volejte na mobil nebo pište na email . Popis : Akumulátorový teleskopický plotostřih Daewoo DALPHT18-1 je ideálním nástrojem pro zastřihování vrcholků živých plotů, aniž byste museli šplhat po nestabilním žebříku. Nůžky na živý plot lze teleskopicky vysunout až do délky 292 cm. I ty nejvyšší živé ploty lze tedy snadno oříznout. Nástroj má napětí 18V má maximální délku řezu 415 mm. Laserem řezané, protiběžné čepele mohou bez námahy řezat větve o průměru až 14 mm. Díky sklopné hlavě až o 45 st nebylo nikdy ořezávání v každém směru snazší. V kombinaci s ergonomickou měkkou rukojetí ve tvaru písmene D je vybaven veškerým potřebným komfortem. Elektrická funkce rychlého zastavení a dvojitý bezpečnostní spínač zajišťují bezpečnost uživatele. Použití pouze se 18V baterii Daewoo, která je i snabíječkou součásti balení. Nastavení úhlu řezací hlavy 10 poloh v 5 směrech Hliníková teleskopická násada 217 – 292cm Pracovní výška do 400cm Laserem řezané zuby Protiběžné stříhací lišty pro perfektní řez Rychlé zastavení Měkčené zóny držadla Bezpečnostní spínač Specifikace: Napětí – 18 V Otáčky naprázdno – 1.400 min-1 Délka lišty – 480 mm Řezná délka – 415 mm Rozteč zubů – 16 mm Délka při roztažení – 210 – 280 cm Hmotnost – 3,7 kg Obsah balení : 1× teleskopický plotostřih 1× ochranné pouzdro lišty 1× popruh 1× nabíječka Daewoo 1× Aku baterie 18V Daewoo