inzerce, prodej, prodám, bazar

Ploutve Mares, vel EU 37-38

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Ploutve Mares, vel EU 37-38, používané 2 léta pouze ve sladké vodě, super stav, cena 450Kč

Pripadne toho prodavam daleko vic, delam takovou domaci cistku po navratu z cestovani, vse mam nafoceno a popsano tady (pod kazdou fotkou je i popisek):
Ploutve Mares, vel EU 37-38
Podobné inzeráty
MARES XR "S" drysuit suchac SILIKONOVE manzety
Dobry den, ponukam suchac MARES XR DRYSUIT - suchej oblek. stav vyborny velkost S manzety SILFLEX zosilnenie okolo ramien, kolien, zadku v cene mares oblek mares kukla velkost S mares hadica pre suchac NAHRADNA KRCNA MANZETA mares taska na suchac po dohode aj podoblek MARES velkost S prosim, kontaktujte ma mailom alebo sms. dakujem peter
Ploutve SCUBAPRO GO SPORT velikost S - Tyrkysové
Prodám zánovní ploutve Scubapro GO SPORT. Stav nových ploutví. Velikost S (velikost boty cca 39 EU / 25cm) Scubapro GO SPORT se svým designem umožňují potápěčům využít všechny vymoženosti co objevil výzkum a vývoj při konstrukci ploutví. Ploutve nemají jen originál název ploutví GO ale SCUBAPRO vyvinulo GO SPORT, pro pohodlné cestování díky kompaktnímu rozměru. Tato verze ploutví je plně funkční pro potápění s přístrojem ale důležitá je jejich úprava pro lepší obouvání neoprenové boty. Materiál Monopren umožní ploutvím plavat na hladině vody. Guma přes patu ploutve umožňuje jednoduché obouvání neoprenové boty do ploutve. Silná boční žebra profilu ploutve pomáhají při plavání stylem ” žaba “. Díra s vytvarovaným náběhem na konci listu ploutve slouží k lepšímu vedení ploutve při pohybu.
Ploutve mares (freediving,potápění)
Prodám jen jednou použitý ploutve mares jsou tam nové listy jsou jak nový velikost 42,43 (Freediving,potápění,mares,ploutve)
MARES XR "M" drysuit suchac
Dobry den, ponukam suchac MARES XR DRYSUIT - suchej oblek. stav vyborny velkost M v cene mares oblek mares hadica pre suchac mares taska na suchac prosim, kontaktujte ma mailom alebo sms. dakujem peter
Modré dětské ploutve zn. Two Bare Feet vel. S/M 27 až 31
Popis výrobce: Velmi kvalitní dětské ploutve s dvojitou konstrukcí pro zvýšení pevnosti. Díky přítomným otvorům v ploutvi pro lepší proudění vody se snižuje nutná síla pro plavání či potápění. Dětské nožky se namáhají méně a déle vydrží se bavit ve vodě. Pohyb ve vodě má být radostný, ne namáhavý! Velikost ploutví je přizpůsobena dětem a díky relativně krátkému rozměru je lze použít i jako tréningové ploutve pro nácvik plavání. Ploutve jsou nastavitelné přesně na nožku díky pásovému systému kolem paty. Ploutve jsou používané, plně funkční. Na jedné straně se nám ulomil čudlík na nasezení zapínání, je to opraveno stanovacími pásky, na funkci nemá vliv. Ploutve jsme po té užívali další 3 roky (viz foto). Velikost výrobcem uvedena 27 až 31 a odpovídá. Zaslání přes poštu, zásilkovnu či osobní odběr v Brně.
Ploutve Mares Quattro excel
Prodám ploutve mares použité ale ve výborném stavu. Ploutve jsou ve velikosti Regular.