inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynové topidlo Karma Gamat 471 (vafky)

Kategorie: Radiátory

Prodám plynové topidlo Gamat 471, rok výroby 2017, používané velmi málo, zcela funkční a vypadá jako nové.
Plynové topidlo o výkonu 4,6 kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty. Přidám i výdech přes zeď, který obvykle není součástí balení.
Prodávám z důvodu instalace radiátoru, topidlo již nepotřebuji.
Plynové topidlo Karma Gamat 471 (vafky)
Podobné inzeráty
Prodám Karmu Gamat 373 Plynové topidlo
Plynové topidlo o výkonu 3,3 kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. topidlo vhodné pro místnosti o objemu až 70 m3 regulace teploty termostatem v rozsahu 13 až 38 °C nezámrznost topidla vysoká účinnost topidla vysoká bezpečnost provozu plynotěsná spalovací komora z ocelového plechu oboustranně smaltované stěny spalovací komory plynový hořák z nerezové oceli umístění zavěšením na zeď spalovací okruh plynotěsně oddělen od prostředí místnosti vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostoru odvod spalin je vyveden přes venkovní zeď systémem trubka v trubce kryt topidla z ocelového plechu chráněného speciálními práškovými barvami maximální tloušťka zdi 60 cm tovární nastavení pro zemní plyn
Plynové topidlo/vafky Karma
Celkem tři kusy, cena za kus 3500 kč, osobní odběr Luby u Chebu
Plynové topidlo
Plynové topidlo na PB bombu
Plynové topidlo Mora
Prodám nové nepoužité plynové topidlo Mora 6140, odtah přes zeď. Vše ještě v krabici s veškerým příslušenstvím pro montáž, viz foto . Cena 5000 Kč.
Elektrické topidlo
Nabízím pěkné topidlo, jedná se o archivní kousek. Topidlo je plně funkční, příkon 600.
Wawky, wafky, vafky Viadrus L1
Dobry den, nabizim k prodeji demontovane topidlo Viadrus L1 bez kominku