inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynové topidlo Master BLP 17 M

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám plynové topidlo Master BLP 17 M, používané cca dva týdny na stavbě, stav jako nové.
Plynové topidlo Master BLP 17 M
Podobné inzeráty
Topidla BLP 33M a BLP 10 M
Prodám dvě topidla: BLP 33 M - pořizovací cena 6.786,- Kč prodejní cena 5.500,- Kč BLP 10 M - pořizovací cena 3.550,- Kč prodejní cena 2.800,- Kč Obě topidla jsou včetně záručních listů a prodejek. Jsou nepoužitá, koupena cca před dvěma týdny. Jedná se o topidla, která nám nevyhovují.
Plynové topidlo  Beta 4 kw
Plynové topidlo Karma Beta 4 kw Mechanic na zemní plyn .Topidlo má vývod spalin přes zeď. Topidlo je nepoužívané ,funkční ještě nebylo uvedené do provozu.(nové) Měl jsem ho pro sebe na stavbu ,ale už ho nepotřebuji.Možno dodat i sadu trubek,koš... pro odvod spalin dle dohody .
MEVA Zahradní plynové topidlo, zářič ETNA - bílé TZ02001
MEVA Zahradní plynové topidlo, zářič ETNA - bílé TZ02001. Venkovní propan - butanové zahradní topidlo, ohřívač pro zpříjemnění a prodloužení Vašich párty během chladných večerů či dnů. Vybaveno kolečky pro snadné přemisťování. Standardní regulace výkonu topidla Lo - Hi. Připojuje se na standardní vyměnitelnou 10 Kg plynovou láhev, umístěnou pod odnímatelným krytem ve stojně topidla. Technické parametry: Výkon - 13 kW Spotřeba - 870 g/hod Hmotnost - 22,8 kg Určeno k připojení na 5kg a 10 kg PB lahev. Prodám nové zahradní topidlo, pouze rozbaleno a zjištěno, že je trochu pomačkaný vrchní reflektor (stříška) vlivem přepravy viz. foto. Jinak je to nové a funkční. Původní cena 5400 Kč. Osobní odběr.
olejová kamna 33kw
kamna na vyjetý olej Olejová kamna 33kw Velmi málo používaná. Spalují i starý olej. kamna na olej MTM 17 33 l olejová kamna, kotel na olej, Kamna na olej mtm 17-33. . Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená spalovací komora. Vysoce kvalitní horkovzdušný KOTEL kamna MTM 17-33 kW ( známý také např. pod značkou Master W33B, master wa33, Thermobile ) je určen pro vytápění prostorů (dílen,skladu,hal,garáží, autoservis, pneuservis atd.). Velice oblíbený zejména v autodílnách. Kamna  na olej MTM snadno vytopí prostor o objemu 1000 m3 ( i větší, záleží na typu stavby a izolaci ) výhody vlastnosti - Regulátor výkonu od 17 KW do 33 KWOlejová kamna jsou běžně skladem      Novinka! - Inovovaný model ( 2016) s litinovými díly spalovacího prostoru, nová keramická čidla a tepluodolné díly ovládací jednotky.  Stejná jako master Master WA 33 Kotel na oleje Master WA 33 Kotel na oleje Master WA 33 - Teplovzdušná kamna na olej ... Původní cena 45800,- stránky prodejce K vyzvednutí Praha 3, nebo pošlu po ČR za 500,- přepravní službou. Master WA 33B - Teplovzdušná kamna na oleje Master Kotel na oleje Master WA33, WA 33, WA33, prodám kamna, mtm 15-35, mtm 17-33, vyjetý olej, kamna na olej, olejova kamna
Topidlo Mora PT 6143 (Vafky do komínu)
Prodám plynové topidlo Mora v bílé barvě, s odtahem spalin do komína a s výkonem 4,2kW pro vytápění místnosti o objemu až 95m3. Topidlo bylo zakoupeno ve 12/2022 a bylo funkční asi 2 zimní měsíce. Vytápění místnosti bylo nahrazeno jiným typem vytápění. Je plně funkční a v zá vybaveno automatickou regulací teploty od 10-32 stupňů a nerezovým hořákem s bezpeč. pojistkou stop gas. topidlo je osazeno tryskami na zemní plyn, ale lze jej přetryskovat na PB. Má smaltovaný výměník tepla. Je nástěnný. Vyzvednutí Brno. Tel.:
prodám plynová kamna Vafky (KARMA)
prodám plynová kamna ,,Vafky" KARMA Výška 60 cm, šířka 53 cm, hloubka 21 cm. Plynové topidlo o výkonu 3 kW s odtahem spalin přes zeď a velmi jednoduchou obsluhou. Nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Ten může hořet po celou topnou sezónu, současně zajišťuje přes termoelektrickou pojistku bezpečný provoz kamen. V případě výpadku plynu nebo zhasnutí plamene se automaticky uzavře přívod plynu do topidla. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. výkon topidla 3,0 kW topidlo vhodné pro místnosti o objemu až 60 m3 automatické udržování teploty místnosti bez nutnosti další obsluhy mechanická regulace teploty v rozsahu 13-38 °C nevyžaduje připojení k elektrické energii nezámrznost topidla vysoká účinnost topidla (vyšší než otopné systémy s kotlem) nezávislost topidla piezoelektrické zapalování věčný plamínek vysoká bezpečnost provozu bezpečnostní pojistka plamene plynotěsná spalovací komora z ocelového plechu oboustranně smaltované stěny spalovací komory plynový hořák z nerezové oceli plynový ventil SIT 630 EUROSIT umístění zavěšením na zeď spalovací okruh plynotěsně oddělen od prostředí místnosti vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostoru odvod spalin je vyveden přes venkovní zeď otvorem o průměru 122 mm kryt topidla z ocelového plechu chráněného speciálními práškovými barvami maximální tloušťka zdi 82 cm tovární nastavení pro zemní plyn možnost přestavení na propan-butan záruka 24 měsíců výdechovou část nelze umístit na šikmé střechy upevňovací materiál a díly pro zavěšení kamen na zeď venkovní krycí koš cena uvedena bez výdechu