inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynový hořák + 4 kartuše

Kategorie: Kempink

Plynový hořák a 4 kartuše sada nepoužitá nová .Hořák vhodný na všechny domácí práce opalování atd.
Lze poslat PPl dopravcem
Platba předem na účet 99 kč
Zaslání na dobírku 139 kč poštovné
Pro vyzvednutí v PRAZE :
Telefon můžete volat ☎
Plynový hořák + 4 kartuše
Podobné inzeráty
Plynové kartuše 8 kusů
Kartuše, bombičky, náplně plyn. Plynové kartuše 227 g - 400 ml do hořáků, vařičů, topení, grilů a kempingových chladniček. Použití kartuší : Kempingové plynové vařiče. Kempingové plynové grily. Kempingové plynové topení. Chladící boxy na kartuše. Kartuše jsou nepoužité nové perfektní stav. Mohu zaslat na dobírku nebo osobní odběr v Praze Můžete mi volat na tel:
Plynový vařič + 4 kartuše + hořák zdarma
Prodám sadu na vaření - výprodej s firmy nové zboží. Mini vařič outdoor. 4 kartuše. Plynový hořák. Komplet sada za uvedenou cenu. Mohu zaslat na dobírku 139 kč nebo platba předem na účet je poštovné jen 109 kč. Osobní odběr je možný v Praze Volat můžete na tel:
Plynové kartuše 12 kusů levně
Kartuše, bombičky, náplně plyn. Prodám nepoužité kartuše plynové. Vhodné do plynových kempingových vařičů, topení, hořáků. Kartuše typ 227 g/ 400 ml Mohu zaslat na dobírku nebo osobní odběr v Praze. Můžete volat o informace na telefon
Hookah Flame plynový žhavič žlutý včetně kartuše
Nový, nepoužitý, použitý pouze horní kryt, včetně kartuše 190g. Prosím SMS nebo volat. Plynový žhavič Hookah Flame. Tento praktický pomocník můžete využít k ohřevu jídla při campingu. Hookah Flame čerpá plyn ze 190g plynové kartuše, která mu dodává dlouhodobou výhřevnost a životnost. Žhavič se navíc skvěle hodí pro bezproblémové cestování, všude jej můžete mít po ruce.
Vařič na kartuše
Jednohořákový vařič na plynové kartuše. Použitý,ale funkční,přetěsněný.Cena bez kartuše.
Plyn
Plynové kartuše pro vařiče a topení. Kartuše pro malý vařič 190g = 39,- / ks. Velká kartuše 400ml = 59,- / ks. V nabídce i vařiče malé (350,- s plynem), velké v kufru (460,-). Nebo velké topení a vařič 2v1 (999,-). Vše nové.