inzerce, prodej, prodám, bazar

Plynový terasový zářič - Nerezová Lampa -(nová)za super cenu

Kategorie: Zahradní technika

Plynový terasový zářič - Nerezová Lampa -(nová)za super cenu


Tepelný zářič - Nerezový
Průměrná roční teplota v Čechách je do 10'C, proto ideálním pomocníkem, který Vám pomůže zpříjemnit chladnější chvilky je venkovní tepelný zářič na propanbutan.




Výška 220cm, šířka 76cm - s tradičním hořákem o výkonu 9.9 KW s regulátorem výkonu




na 5 nebo 10 kg PB lahev




provozní doba na 10kg PB lahev na plný výkon je 10 hodin


velice stabilní základna


snadná manipulace díky velmi nízké hmotnosti a dvěma kolečků

součástí je i připojovací sada ( ventil, hadice s koncovky )

!!! Doprava po celé ČR ZDARMA !!!

!!! Skladem minimálně 5ks !!!




Dále nabízím párty stan 9x3 za 5000kč.
Plynový terasový zářič - Nerezová Lampa -(nová)za super cenu
Podobné inzeráty
Plynovy zahradni zaric
Zahradní plynové topidlo na propanbutanovou láhev 10kg. Pouze osobni odber, plne funkcni. Pridam jeden nahradni hlinikovy klobouk. /plynové topení, plynová houba, plynový zářič, zahradní plynové topeni,zahradní zářič/
Venkovní zářič
Venkovní zářič. Na plynovou bombu, ta není součástí prodeje. Velmi výkonný použitý jednu zimu asi 5x, již nevyužijí proto prodalvam. Plné funkční
Solarní pouliční světlo lampa venkovní osvětlení 250W
Venkovní osvětlení solarní 250W LED lampa: Solar Light - svítidlo pro místní osvětlení bez elektřiny s vestavěným PIR senzorem - přepíná intenzitu světla dle pohybu z 50% na 100% plné svícení. + DÁLKOVÝ OVLADAČ s funkcemi (2x AAA baterie jsou součástí balení), dosah 8-15 m. Univerzální použití. Automatický - bezúdržbový provoz. Výkonný solární panel zajistí noční svícení (dle počasí) v místech bez elektřiny. Nulové provozní náklady. Pohybové čidlo + snímač soumraku pro zapnutí. Solární panel je v horní části lampy. Odolný proti povětrnostním vlivům. Za soumraku se lampa automaticky zapne na poloviční svítící výkon a při pohybu (detektor na cca 8m) přepne na plný jas na cca 15 sekund. Uchycení na sloup, stěnu, chodbu a pod. Vhodné i jako přenosné lampy. do sklepů, žump, šachet a pod. Energetická třída: A. Voděodolný, třída ochrany: IP65. Slhá životnost LED: 50.000 hodin. Zdroj světla: SMD LED dioda. Optimální výška umístění: 6 - 8 m. Vhodný pro osvětlení cca 100 m2. Teplota barev: studená bílá 6500K. Úhel paprsku: 120° Doba nabíjení: 8-10 hodin. Doba svícení při plném nabití: 8-12 hodin. V letních měsících při plném nabití vydrží svítit až 12 hodin. Optický senzor pro vypnutí a zapnutí svícení podle soumraku. Provozní podmínky: -25°C ~ +45°C. Průměr otvoru pro úchyt - např. trubku 4 cm. Celkové rozměry lampy: 76 x 18 cm. Doporučuje se lampy umístit - uchytit do mírného sklonu, aby na vrchní solární část v případě nasněžení mohl sníh snadno sesunout, protože v opačném případě, zakryje-li solární plochu, nedopadne zde světlo, nenabíjejí se baterie a lampa nebude svítit. Přepínač ON/OFF. Vyrobeno z odolného materiálu ABS + PC, nemusíte se obávat používání v dešti. Odolává všem nepříznivým povětrnostním podmínkám. Automatický pracovní režim bez nutnosti lidského zásahu. Nová s odkladem + záruka. Dobírka: 290 Kč / balík (může být i více kusů v jednom balíku). .
Plynový konvektor
Prodáme nový plynový konvektor Cattara. Popis produktu Typ vařič / lampa: vařič Typ paliva / napájení: propan-butan Výkon (W): 1700 Uvaření 1 l vody (min.): Piezo zapalování: ANO Hmotnost (bez láhve) (g): Vařič plynový Cattara HEAT&COOK + topidlo Outdoorové kombinované topení a ohřívač jídla na propanbutan, vhodné pro venkovní použití. Opatřeno prostorem pro umístění kartuše CP250 (220g). Veškeré připojované plyny musí splňovat požadavky pro normu ČSN EN 417. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu. Zařízení je opatřeno keramickým hořákem s výbornými tepelnými vlastnostmi. Po složení rukojeti a položení je navíc vhodné k ohřívání potravin v hrnci (max. průměr 23 cm). Celokovová konstrukce zařízení zajistí maximální odolnost, madlo na vrchní části usnadňuje manipulaci. Technická data Tepelný výkon 1.7 kW Spotřeba plynu 108 g/h Typ plynu: LPG Zapalování piezo Rozměry 275 x 275 x 180 mm Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 2.410 Výška (cm): 27.50 Šířka (cm): 27.50 Hloubka (cm): 18.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 2.410 Výška (cm): 32.50 Šířka (cm): 30.00 Hloubka (cm): 20.00 EAN: 8591686135978 Záruční doba: 24 měsíců Je možný osobní odběr na našich pobočkách Auto Slavíček Chrudim, Hlinsko, Polička, Nové Město na Moravě, Hradec Králové, Přelouč, Kolín. Nebo zasíláme PPLkou nebo Toptransem za 150,-.
Solární 400W světlo pouliční LED lampa + dálkový ovládač
Solární 400W LED lampa Solar Light Street lamp svítidlo pro místní osvětlení bez elektřiny s vestavěným PIR senzorem - přepíná intenzitu světla dle pohybu z 50% na 100% plné svícení. + DÁLKOVÝ OVLADAČ s funkcemi + 2ks baterie Univerzální použití. Automatický - bezúdržbový provoz. Výkonný solární panel zajistí noční svícení (dle počasí) v místech bez elektřiny. Nulové provozní náklady. Pohybové čidlo + snímač soumraku pro zapnutí. Solární panel je v horní části lampy. Odolný proti povětrnostním vlivům. Za soumraku se lampa automaticky zapne na poloviční svítící výkon a při pohybu (detektor na cca 8m) přepne na plný jas na cca 15 sekund. Uchycení na sloup, stěnu, chodbu a pod. Vhodné i jako přenosné lampy. do sklepů, žump, šachet a pod. Energetická třída: A. Životnost LED: 20-35.000 hodin. Svítivost: 20 000 LM. Zdroj světla: SMD LED dioda. Optimální výška umístění: 6 - 8m. Vhodný pro osvětlení cca 210 m2. Teplota barev: studená bílá 6500K. Úhel paprsku: 120° Doba nabíjení: 6-8 hodin. Doba vybíjení: 8-12 hodin. V letních měsících při plném nabití vydrží svítit až 12 hodin. Optický senzor pro vypnutí a zapnutí svícení podle soumraku. Úroveň ochrany: IP68 Provozní podmínky: -25°C ~ +45°C. Průměr otvoru pro úchyt - např. trubku 5cm. Doporučuje se lampy umístit – uchytit do mírného sklonu, aby na vrchní solární část v případě nasněžení mohl sníh snadno sesunout, protože v opačném případě, zakryje-li solární plochu, nedopadne zde světlo, nenabíjejí se baterie a lampa nebude svítit. Přepínač ON/OFF. Vyrobeno z odolného materiálu ABS + PC, nemusíte se obávat používání v dešti. Odolává všem nepříznivým povětrnostním podmínkám. Automatický pracovní režim bez nutnosti lidského zásahu. Kovový držák na zeď cena: 290 Kč / ks. krátká videoukázka solárních led panelů na:/watch?v=VlUNWa-mZ-o Dobírka: 290 Kč / balík. Zašlu na dobírku kurýrem. .
Solární pouliční světlo venkovní LED osvětlení 600W lampa
Venkovní osvětlení solární 600W LED lampa Solar Light - svítidlo pro místní osvětlení bez elektřiny s vestavěným PIR senzorem - přepíná intenzitu světla dle pohybu z 50% na 100% plné svícení. + DÁLKOVÝ OVLADAČ s funkcemi (2x AAA baterie nejsou součástí balení) Pokud lampu necháte přes den venku nabít slunečním zářením, tak za soumraku nebo na večer ji můžete vzít dovnitř do bytu, pokoje, garáže, dílny, stanu, chodby kdekoliv, kde potřebujete svítit a využít ke svícení - ZDARMA bez placení za elektřinu, dokud se nevybije. Režim přepínání svícení PIR senzorem podle pohybu na poloviční nebo plný výkon se pomocí dálkového ovladače může vypnout. Univerzální použití. Automatický - bezúdržbový provoz. Výkonný solární panel zajistí noční svícení (dle počasí) v místech bez elektřiny. Nulové provozní náklady. Pohybové čidlo + snímač soumraku pro zapnutí. Solární panel je v horní části lampy. Odolný proti povětrnostním vlivům. Za soumraku se lampa automaticky zapne na poloviční svítící výkon a při pohybu (detektor na cca 8m) přepne na plný jas na cca 15 sekund. Uchycení na sloup, stěnu, chodbu a pod. Vhodné i jako přenosné lampy. do sklepů, žump, šachet a pod. Energetická třída: A. Polykrystalický solární panel: 6V / 9W Životnost LED: 20-35.000 hodin. Svítivost: 20 000 LM. Zdroj světla: SMD LED dioda. Optimální výška umístění: 6 - 8m. Vhodný pro osvětlení cca 140 m2. Teplota barev: studená bílá 6500K. Úhel paprsku: 120° Doba nabíjení: 8-10 hodin. Doba svícení při plném nabití: 8-10 hodin. V letních měsících při plném nabití vydrží svítit až 10 hodin. Optický senzor pro vypnutí a zapnutí svícení podle soumraku. Úroveň ochrany: IP65 Provozní podmínky: -25°C ~ +45°C. Průměr otvoru pro úchyt - např. trubku 5cm. Doporučuje se lampy umístit - uchytit do mírného sklonu, aby na vrchní solární část v případě nasněžení mohl sníh snadno sesunout, protože v opačném případě, zakryje-li solární plochu, nedopadne zde světlo, nenabíjejí se baterie a lampa nebude svítit. Přepínač ON/OFF. Vyrobeno z odolného materiálu ABS + PC, nemusíte se obávat používání v dešti. Odolává všem nepříznivým povětrnostním podmínkám. Automatický pracovní režim bez nutnosti lidského zásahu. Kovový držák na zeď cena: 290 Kč / ks. Dobírka: 290 Kč / balík (může být i více kusů světel v jednom balíku). Nové, nepoužité, dovezené ze zahraničí, doklad nemám. .