inzerce, prodej, prodám, bazar

Pneu na traktůrek, rider.

Kategorie: Malotraktory, Kultivátory

Prodám pneu na traktůrek, rider. Rozměr dvě přední 4.10-4NHS a dvě zadní 15×6.00-6 NHS. Pneu jsou nová. Traktůrek jsem koupil a hned přezul na šípy.
Pneu na traktůrek, rider.
Podobné inzeráty
ZAHRADNÍ Traktůrek RIDER LEVITA LT 61
Prodám ZAHRADNÍ traktůrek RIDER LEVITA LT 61 plně funkční. Stáří 4 roky.
Traktůrek domácí výroby
Prodám traktůrek domácí výroby. Po koupi čtyřkolky pro něj nemáme využití. Motor Fiat Maluch, k traktůrku je i holý náhradní motor. První převodovka 6:1 napevno Druhá převodovka 1203 nebo 1202 čtyřrychlostní, žádné řetězové převody. Zadní náprava bez uzávěrky 1203 nebo 1202. Teplý traktůrek nastartuje za zlomek vteřiny, mohu zaslat video. Když traktůrek delší dobu stojí a je vypnutý benzín, tak star trvá trochu déle, než se natáhne benzín do karburátoru. Jinak jsou studené starty bezproblemu. Přední náprava je kyvná bez náhonu. Traktor malotraktor
Traktor-Rider XF140 HD
Prodám traktůrek -Rider XF 140 HD k sekání trávy, 1,5 roku starý, servisován. Málo využívaný. Motor Briggs/Stratton 6,7kW, hydrostatická převodovka, záběr 71cm, koš 170l, +mulčovací záklopka. V záruce. Cena 42 tis. Strakonice.
Zahradní traktůrek rider
Nabízím starší rider Mountfield. Je funkční, startuje na cuknutí. Kosiště po repasi. Nový nůž. Jediné co zlobí je jedno z tlačítek (sedadlo, koš, brzda) v bezpečnostním okruhu, takže jsem ho odpojil. Inzerat plati do smazani !!!
Traktůrek domácí vyroby
Traktůrek, malotraktor domácí výroba, motor trabant , jde protočit, traktůrek odstavený 2 roky cena velmi levné pod cenou dílů co jsou na tom jen 6999(nemam čas rozebrat a překáží), inzerát platí do konce března, jinak jde na dily a do šrotu
Zahradní sekací traktůrek, traktor MTD
Prodám zahradní traktůrek MTD Pinto s košem. Traktůrek je málo používaný ve velmi dobrém stavu. Nová výměna oleje, nabroušený nůž, vše potřebné promazáno a zkontrolováno bez investic , připraven na sezónu . V případě zájmu prosím pište SMS ozvu se vám zpět.