inzerce, prodej, prodám, bazar

Pneu, závaží, nárazník pro Axial SCX24

Kategorie: Modelářství

Prodám věci na Axial scx24

sada 4ks pneu RC4WD Scrambler offroad pr61mm včetně vložek - cena 400kč

Jazzrider černo/zlatý kovový kryt střed převodovky váha cca 17g - 400kč

mosazný kryt diferenciálu pro SCX24 váha cca 9g - 300kč

HR přední hliníkový nárazník pro SCX24 díra pro naviják a led osvětlení PC800kč - nyní cena 400kč

Při koupi všeho cena 1300kč.

Osobní předání Český Těšín, dále po předchozí dohodě možnost zaslat např Zásilkovnou, bude bezpečně zabaleno.

Upozorňuji, že na dobírku nezasílám.
Vše nové nepuožité, důvod prodeje nedokončení projektu.
Pneu, závaží, nárazník pro Axial SCX24
Podobné inzeráty
RC Axial SCX24 - náhradní díly
Nabízím náhradní díly k RC modelu auta Axial SCX24 Chevrolet C10. Originální funkční servo AS-1 (100,-), originální všechny 4 tlumiče (100,-), světelná rampa a přední nárazník z Chevroletu C-10 (50,-). Dále mám k dispozici 4 plastové disky beadlock 1.0 Proline (100,-) a 4 mosazné závaží / unašeče kol Yeahtacing AXSC-029, 7g kus (300,-). Preferuji osobní předání, případně Zasilkovna.
SCX24
Prodam minimalne pouzity model Axial SCX24. Koupil jsem k desetine nadoma, ale moc na to neni cas. Stav prakticky noveho modelu.
nový model Axial RBX10 Ryft 4WD 1:10
Zcela nový model, kompletní balení. Pouze vystavené pro předváděcí účely, nejeté. Sestavený RC model auta Axial RBX10 Ryft 1:10 4WD RTR s nainstalovanými komponenty: střídavý motor Spektrum Firma 2200 ot/V, Smart regulátor Spektrum Firma 130A, přijímač Spektrum SR6100AT s elektronickou stabilizací AVC, servo řízení Spektrum S614S. Volantový RC vysílač Spektrum DX3 2.4GHz, 4x AA baterie do vysílače, Návod v češtině a manuál EN, DE, FR, IT. Projede všude, umí skákat přes kopce, kameny a výmoly, to je RC model Axial RBX10 Ryft s náhonem 4WD 1:10 RTR. Výkonný střídavý motor a terénní pneumatiky Interco TSL Bogger s disky Raceline, přenesou váš model přes jakoukoli překážku a to rychle bez zbytečného zdržování. Navíc elektronika modelu je vybavena technologií elektronické Stabilizace Spektrum™ AVC® a telemetrií Spektrum SMART. Skalní závodník RBX10 Ryft je ihned připraven k jízdě a umožňuje zažít každému vzrušení ze skákání v terénu. Chytne vás to a odmítnete zastavit nebo dokonce ubrat na plyn a nezastavíte se ani před strmým stoupáním či mohutnými skalami. Ryft má spoustu výkonu a síly, produkovanou silným hnacím ústrojím s výkonným střídavým motorem Spektrum Firma 2200Kv 4P a regulátorem Spektrum Firma™ SMART 130A. O řízení se stará 3-kanálová RC souprava Spektrum™ DX3™ 2.4GHz DSMR® s přijímačem Spektrum™ SR6100AT DSMR® AVC/Telemetrie. Podvozek modelu je koncipován s tuhými nápravami zavěšenými na táhlech ve čtyřech bodech na centrálním šasí. Robustní, vlastní trubkové šasi RBX10 Ryft je vyrobeno z vysoce pevného kompozitního plastu, který odolá tvrdým nárazům. Přední i zadní náprava mají odolné jednodílné výlisky tuhých ramen a pevnou konstrukcí náprav, s kovovým krytem diferenciálu. Nápravy mají přední a zadní diferenciál a mezinápravový diferenciál. Přední a zadní tlumiče s dlouhým zdvihem se starají o bezchybné zdolávání divokých terénních tratí. Toto vybavení spolu s převodovkou 4WD dělají z RBX10™ Ryft™ zábavné auto, které jezdí na plný plyn i tam, kde běžný crawler jede krokem. Exkluzivní technologie Spektrum™, jako je telemetrie SMART a řízení trakce AVC®, pomáhají i začínajícím RC řidičům zkrotit vysoký výkon RBX10 Ryft 4WD. RC souprava Spektrum™ DX3™ využívá technologii DSMR® pro vynikající dosah, odezvu a odolnost proti rušení. DX3 je plně kompatibilní s technologií SMART a telemetrií regulátoru Spektrum™ Firma™ 130A Smart. Pokud používáte baterii Spektrum™ Smart LiPol, budete mít přehled o kapacitě baterie při pouhém pohledu na praktický indikátor úrovně napětí vysílače. Když napětí poklesne, zazní alarm. Vysílač DX3™ a přijímač SR6100AT také podporují řízení trakce díky technologii Spektrum™ AVC® (Active Vehicle Control®), která je zde poprvépoužita v modelu auta Axial® RTR. Se systémem AVC® můžete mít podle potřeby dodatečnou stabilitu při lezení do kopců nebo při jízdě z kopce, aniž byste museli brzdit. Jeďte na plný plyn na nerovném terénu, kluzkém povrchu i šotolině!
Axial EXO
zdravím prodán axial exo model je téměř nejety.prodávám z důvodu ze na to nemam čas. více informaci rad řeknu.
Axial bomber nový motor Hobbywing Fusion
Prodám AXIAL BOMBER jetý jen párkrát trial vše bez vůlí .Daný nový motor Fusion + programovací karta,hliníkové olejové tlumiče . Baterie ,ovladač RadioLnk RC4GSza 1500,-Kč +mnoho plastových dílů. Jezdím radši expedice .Náhradní plastové díly.Cena bez vysílače.
10ks kompletních kol 2.2"
Prodám celkem 10ks kompletních 2.2" kol, průměr 135mm, hex 12mm, plastový beadlock. 6ks je úplně nových, nejetých 4ks 2x jetých, uvnitř přidané závaží 60g/kolo Cena k jednání 150Kč/ks Trx4, scx, axial