inzerce, prodej, prodám, bazar

pneu+duše minibike, minicross, elektro/benzin scooter

Kategorie: Minibike

Stav viz. foto.

Možno poslat, na dobírku pouze po platbě předem za poštovné. .Primární kontakt přes email formulář, případně sms, ozvu se zpět.
pneu+duše minibike, minicross, elektro/benzin scooter
Podobné inzeráty
Minicross/minibike
Prodám přední a zadní brzdy na minicross/minibike, zadní úplně nová nepoužitá, přední zánovní (lehce použita). Prodám za nízkou cenu. Obě brzdy - 300,- Jedná brzda - 200,-
Koupím minibike/minicross/miniquad
Dobrý den,koupím nefunkční nebo i funkční minibike/minicross/miniquad. Může být osobní převzetí nebo i poslání přes dopravní společnosti.
Motor minibike , výfuk
Prodáme úplně nový, nepoužitý motor na minibike případně minicross , čtyřkolka . Motor je dvoutakt ( 2T , 49 ccm ) . Plánovali jsme přestavbu elektro - čtyřkolky na benzínovou . Nakonec k přestavbě nedošlo a zůstal tu motor i výfuk . Motor - 1300 Kč výfuk - 400 Kč
Pitbike,minicross.
Prodám pitbike,minicross,minibike.Čtyřkvalt poloautomatická převodovka,řazení bez spojky.Oběm 70 ccm.Čtyřtakt,kola 10palců,nová baterka,dobré pneu,chytá za tepla i studena,drží volnoběh,motor pěkný zvuk.Dodělán napínák řetězu.Uveze i dospělého.Hořice.Cena 7800Kč.Dohoda.Syn nemá zájem.
Racing minibike BLATA - ELITE HOBBY
Prodám velmi málo požívaný Racing minibike BLATA - ELITE HOBBY – Limitovaná edice!!! Technické údaje: Motor : Blata R40-3, dvoudobý Chlazení: Vzduchem Objem: 39,8 cm3 Výkon : 6 kW I 9 700 ot.lmin Kroutící moment : 6 Nm I 9 000 ot.lmin Karburátor: DELL, ORTO- SHA 14114 L Spojka : Automatická odstředivá Startování: Ruční Zapalování: Bezkontaktní Palivo: 40:1 (benzín min 95 oktanů : 2T plně syntetickýolej) 30:1 (záběh) Rám : Trubkový z vysokopevnostní oceli Rozvor: 640mm Přední brzda : Mechanická kotoučová Zadní brzda : Mechanická kotoučová Přední kolo: Duralový ráfek 2, 1" x 6,5" Pneu: PMT 90165-R6,5" Zadní kolo : Duralový ráfek 2,3" x 6,5" Pneu : PMT 110155-R6,5" Nosnost : 110kg Hmotnost : 21,5kg Tento minibike je určen pro jezdce, kteří se pravidelně věnují minibikovému sportu, požadují výkonný a zároveň bytelný stroj, který je jednoduchý na údržbu. Blata Elite je osvědčená stálice na českých i zahraničních minibikových okruzích, ověnčená několika tituly a stále oblíbena mezi mnoha zkušenými závodníky. Elite Hobby je jejím důstojným pokračovatelem a může být dalším vývojovým stupněm na Vaší cestě do závodních minibiků.
Minicross / Minibike 50ccm
Dobrý den prodám Minicross 50 ccm. Je na ni hodně práce hotové je 100% funkční přidám i faktury co na ni bylo dělané