inzerce, prodej, prodám, bazar

PNEUSERVIS K PRONÁJMU.

Kategorie: Obchodní prostory

Pronajmu vybavený pneuservis u hlavní silnice na trase Brno - Blansko v obci Šebrov. Pronajímám včetně telefonního čísla s třicetiletou klientelou. Cena je včetně veškerého vybavení( přezouvačka , vyvažovačka, zvedák ,kompresor atd). Končím, zdravotni důvody. Nájemné 20000,- + služby 2500,- Dobré místo. Pneuservis je kompletně vybaven,stačí jen šikovné ruce. Vratná kauce na vybavení a služby 30000,- Zajímavé obraty.Bez realitní kaneláře.
PNEUSERVIS K PRONÁJMU.
Podobné inzeráty
PRONAJMU PNEUSERVIS.
Pronajmu vybavený pneuservis u hlavní silnice na trase Brno - Blansko v obci Šebrov. Pronajímám včetně telefonního čísla s třicetiletou klientelou. Cena je včetně veškerého vybavení( přezouvačka , vyvažovačka, zvedák ,kompresor atd). Končím, zdravotni důvody. Nájemné 20000,- + služby 2500,- Dobré místo. Pneuservis je kompletně vybaven,stačí jen šikovné ruce. Zajímavé obraty.
Pronajmu zavedený autoservis, pneuservis, autobazar
Nabízím k pronájmu obchodní prostory, nacházející se na ul. Jesenická 492, 79081 Česká Ves okr. Jeseník, které jsou aktuálně zavedeny jako pneuservis, autoservis, autobazar. Jedná se o vnitřní prostory o celkové výměře 160m2. Sociální zázemí 60m2 - tvoří kancelář, sprchový kout, šatna, WC, vstupní chodba. Samotná dílna má 100m2. Objekt je zkolaudován v roce 2008. Je připojen samostatným měřením na ČEZ, na obecní kanalizaci, vodu, má připojení k internetu, kamerový systém se záznamem, webové stránky a k dispozici venkovní okolní zpevněné plochy o výměře m2, které jsou využity pro potřeby autobazaru a autoservisu. Součástí je kompletní vybavení pro chod firmy – vybavená kancelář pracovní stolem, tiskárnou se scannerem, rohová kožená sedací souprava, vybavená kuchyňka, šatna se 4 skříněmi, sprchovým koutem, umyvadlem a také samostatným WC s umyvadlem. Dále pak kotelna – litinový kotel. Viadrus U26 7čl. na tuhá paliva a sklad vybavený mnoha regály. Autodílna je opět kompletně vybavena. Stropy jsou 4m vysoké a vstupní vrata šíře 2,9m a výška 3,15m. Nachází se zde dvousloupový zvedák OMCN 3t, každoročně revidovaný, pojízdný skládací dílenský jeřáb (žirafa na motory), zouvačka a digitální vyvažovačka pneumatik do průměru 22“, 4pístový kompresor, přístroj ASTRA CTR sloužící k servisu klimatizací, dále tlaková nádoba s formátovacím plynem a přístrojem sloužícím pro zjišťování detekce a úniku chladiva, přístroj k dezinfekci klimatizací, hydraulický lis 12t, svářečka CO2 Kühtreiber, 2x pracovní stůl, různé sady na rozvody motorů, stahovák pružin, průmyslový vysavač, programátor TPMS ventilů, vrtačky, rozbrušovačky, vybavený pojízdný dílenský vozík, vzduchové nářadí, spousta ručního nářadí a sad Gola, BGS, Würth. Všude je použito moderní a úsporné LED osvětlení, rozvody stlačeného vzduchu, elektroinstalace 400V. Měsíční zálohy na elektřinu 2500Kč, 500Kč voda, 400Kč internet. Možno také pronajmout v nemovitosti v 1.patře nový kompletně zařízený byt 1+kk 37m2 Jsem přímý majitel a nemám zájem o realitní kanceláře
Nabízíme k pronájmu dílnu.
Nabízíme k pronájmu dílnu. Možno využít jako pneuservis, autodílnu, skladovací plochu...Velikost cca 75m2. Dílna se nachází na ul. Moravanské. V blízkosti je zastávka šaliny. Bližší informace na tel: .
Pronájem komerčních prostor Pelhřimov (124 m²) v centru
Nabízím k dlouhodobému pronájmu komerční prostory o výměře 124 m² v přízemí domu v centru města Pelhřimov v ulici Palackého. Prostory jsou vhodné na zřízení obchodu nebo kanceláří. Jsme otevřeni stavebním úpravám. K dispozici je i zahrada ve dvoře, která je s přízemním prostorem propojena velkými balkonovými dveřmi. Společné sociální zařízení. Cena pronájmu: 16 000 Kč/měsíc + poplatky za energie. Ve stejné budově jsou k dispozici k pronájmu také další dva velké prostory. K pronájmu je volný stejně velký prostor (124 m²) v prvním patře a dále obchdoní prostor (113m²) v přízemí s velkými okny do ulice Palackého. V případě zájmu o další prostory se rádi domluvíme na výhodnější ceně za pronájem. Komerční prostory jsou k dispozici ihned. Více informací na e-mailu tomasphoto@ nebo na tel.: .
Pronájem přízemí domu v Havířově, části Šumbark, 126208
Nabízíme vám k pronájmu 1. NP (přízemí) rodinného domu o celkové ploše 100 m2, které slouží v současné době jako provozovna firmy s veškerým zázemím včetně vnitřní sítě pro internetové připojení a zabezpečovacího systémem. Prostory je možno využít jako kanceláře o vyšším standardu, ideálně pro administrativu firmy, nebo i jako reprezentativní prostory pro sídlo vedení menší firmy. Do ceny pronájmu je zahrnuto vybavení kvalitním kancelářským nábytkem. Součástí pronájmu jsou i 2 parkovací místa. Připojení k internetu a pevná linka je za poplatek. Dispozice pronajímaných prostor: - kancelář o ploše 40 m2, na kterou navazuje terasa směrem do zahrady - kancelář 16,5 m2 s navazující terasou směrem do ulice - plně vybavená kuchyně 18 m2 s moderními spotřebiči, kávovarem, stolem - koupelna a samostatné WC 9,5 m2 - vstupní hala a chodby 16 m2 Pozn.1): terasy nejsou zahrnuty do celkové plochy, ale jsou součástí pronájmu, Pozn.2): ve 2. NP a podkroví se nachází byt majitelů, který je využíván pouze omezeně. Dům má vynikající dopravní dostupnost z ulice Petřvaldská, od níž je hlukově odizolován vysokými tujemi. Dům stojí v klidné lokalitě rodinných domů, veškerá občanská vybavenost je v jeho blízkém dosahu – pošta, škola, školka, supermarket (Albert), restaurace, zastávka autobusu MHD, dále městská policie, knihovna, zubní a praktický lékař, to vše ve vzdálenosti do 5 minut pěšky. Je odsud i dobrá dostupnost na havířovské vlakové nádraží, do centra Havířova a do městské nemocnice. Centrum Ostravy je vzdáleno pouhých 13 km. Doporučujeme prohlídku. Poznámka k ceně: bez záloh na služby Číslo zakázky: 126208 Užitná plocha: 100 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: obchodní Energetická náročnost budovy: F - Velmi nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 57 m2 Typ budovy: smíšená Stav objektu: velmi dobrý Počet míst k parkování: 2 Plocha pozemku: 666 m2 Rok kolaudace: 1 995 Umístění objektu: klidná část obce K nastěhování: 01.06.2023 Ostatní vybavení: plot, sociální zařízení V provozu: Ano Měsíční poplatky: 6 391 Měsíční poplatky - poznámka: aktuální ceny k 1.11.2022 Sociální zařízení: Ano Počet podlaží objektu: 4 Počet podzemních podlaží: 1 Zastavěná plocha: 143 m2 Komunikace: asfaltová Telekomunikace: internet Topení: ústřední - plynové, jiné Doprava: vlak, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod
Prodej zaběhlé provozovny pneuservisu PRAHA
Prodám pneuservis a rychloservis s 15 letou tradicí, včetně vybavení (hever, vyvažovačka, zouvačka, kompresor a další stroje a nářadí). Jedná se o dílnu se skladem cca 400 m2 a prodejnu se zázemím pro zaměstnance 160 m2. K prostorám náleží prostor s možností parkování cca 10 aut. Prostory jsou v dlouhodobém, výhodném pronájmu. Samozřejmostí je přenechání kontaktů na stovky zákazníků a několik velkých firem. Jedná se proto o skvělou nabídku, pouze převzít a hned vydělávat. Nad obchodními prostory je i zázemí a několik pokojů pro zaměstnance. Provozovna je v blízkosti Prahy a má proto velký potenciál. Důvodem prodeje je odchod do důchodu. Prosím více informací volejte PO-ČT nejlépe mezi 13 - 18 hodinou.