inzerce, prodej, prodám, bazar

Počítačové hry 30 DVD.

Kategorie: Hry

Prodám počítačové hry celkem 16 her.
Celkem 31 DVD.
Disky jsou jak nové, celkově super stav všech her.
Většina her v češtině.
Vhodné na starší počítače, ale i pro nové.
Cena za vše co je na fotkách.

Koukněte i na mé další inzeráty.

Odešlu zásilkovnou za 80 Kč.
Odešlu i na dobírku, ale dopravné 120 Kč chci předem na účet.
Nebo případně osobní předání.

Seznam her:

Far Cry.
Ubersoldier.
Commandos.
Sniper Elite.
Arma:Armed Assault.
Hitman.
Just Cause.
Tomb Raider.
Call of Juarez.
Call of Cthulhu.
BloodRayne.
Rogue Trooper.
Darkstar one.
Kane & Lynch.
BattleStations Midway.
City of Heroes.
Počítačové hry 30 DVD.
Podobné inzeráty
časopis SCORE číslo 191 až 241 2010 až 2014 + DVD hry
prodám počítačové časopisy SCORE číslo 191 (ročník 16) až 200 (ročník 17) včetně všech kompletních DVD (600,-), číslo 201 (ročník 17) až 210 (ročník 18) včetně DVD, chybí 1. DVD ze dvou v čísle 201 (500,-), číslo 211 (ročník 18) až 220 (ročník 19) včetně DVD, chybí 2. DVD ze dvou v čísle 218 a 219 (500,-), číslo 221 (ročník 19) až 230 (ročník 20) včetně DVD, chybí 1 DVD ze dvou v čísle 227 (500,-), číslo 231 (ročník 20) až 240 (ročník 21) včetně DVD, chybí DVD 231, 232 a jedno ze dvou v čísle 238 (500,-). Dále prodám SCORE číslo 166 173 183 185 186 187 188 a 190. k tomu DVD viz fota, některá nekompletní či bez obalů, cena 500,-. Při odběru komplet dohoda. Osobní předání Prostějov, zaslání po dohodě možné.
NABÍDKA PS 3 HER,NOVÉ-NEPOUŽITÉ A ZABALENÉ,PLATINOVÉ A POUŽ.
Nabízím DVD PS3 hry a další hry na Pc(a není to všechno-kompletní foto zašlu na email,jen kompletní vždy ve stejném obalu následně pak od stejného výrobce, časopisu a tak dále) střílečky,sport,fantasy,history,pohádky,celkem 20 kusů originálních DVD her na Sony PS 3 konzoli,nové nepoužité a originálně zabalené 7-8 foto-z nových zabalených DVD Harry Potter a South Africa prodána,platinové 5-6 foto a použité 1-4 foto a vše v pořádku,na DVD dávám záruku na odzkoušení,absolutně nepoškrábané a málo použité,kryty nerozlámané a kompletní průvodní obrázkové popisy o hře,jen u posledního DVD na fotu 9-10 chybí první DVD-v balení mimo chybějícího DVD je ještě bonusové DVD,ale v nabídce je v jiném balení to samé DVD,tak že nic vlastně nechybí,DVD nabízím jen jako i sbírku vcelku,ne zvlášť,nerad jednotlivě,jinak jednotlivé ceny sice levněji,ale podle nabídky a poptávky na internetu,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ne sms,nereaguji,pokud zájemce koupí celou sbírku najednou,výhodnější jednotná cena 300 Kč/kus(některé hry stojí více 400,500,600 a více Kč,jednotlivě nabízím vždy levněji minimálně o 100 Kč,celkem 6000 Kč za vše nebo nabídněte,při rychlém jednání nabízím i stojan na DVD,znovu upozorňuji aby zájemci psali na email nebo volat,sms ne ani nevolám!!!,děkuji za pochopení.
1. Nové PC hry LEGO a Sherlock Holmes
░█░DOPRAVA A PLATBA░█░ 1. zaslání při platbě předem    ▓ Česká pošta ▓    • od 99,- Kč Doporučený balíček    ▓ Zásilkovna ▓    • od 79,- Kč bez pojištění (Možnost připojištění.)    • od 89,- Kč na Slovensko bez pojištění (Možnost připojištění.) Nabízené počítačové hry: LEGO Worlds LEGO City Undercover LEGO Star Wars The Force Awakens LEGO Marvel's Avengers LEGO Jurassic World / Jurský svět LEGO Batman 3 Beyond Gotham LEGO The Hobbit LEGO The LEGO Movie Videogame LEGO Marvel Super Heroes LEGO The Lord of the Rings LEGO Batman 2 DC Super Heroes LEGO Harry Potter Years 5–7 LEGO Pirates of The Caribbean / Piráti z Karibiku LEGO Star Wars III The Clone Wars LEGO Harry Potter Years 1–4 LEGO Batman The Videogame LEGO Star Wars The Complete Saga LEGO Star Wars The Video Game Hry LEGO 6500,- Kč. Sherlock Holmes The Devil's Daughter Sherlock Holmes Crimes & Punishments - Speciální edice Odkaz Sherlocka Holmese Sherlock Holmes versus Jack Rozparovač Sherlock Holmes Versus Arsène Lupin Sherlock Holmes Procitnutí (použitá hra) Hry Sherlock Holmes 3500,- Kč. ░█░INFORMACE K HRÁM░█░ Téměř všechny hry jsou v původním vydání z CZ distribuce a většina má český obal a manuál, případně české titulky nebo dabing. Nové hry jsou nerozbalené z originální fólie, výjimečně je fólie poškozená nebo stržená. Hry vyžadující online aktivaci např. Steam jsou vždy zabalené. Herní série prodávám primárně jako kompletní set, po dohodě kusový prodej. Podrobné informace nebo fotografie na vyžádaní. Pro další inzeráty klikněte níže na jméno Petr.                  ↓
Počítačové hry
Prodám počítačové hry na fotografii. Jedná se o hry: Formule 1 Traktor simulátor Hry nebyly nikdy hrané. Původní cena byla 299 Kč/kus viz obal. Aktuální cena 80 Kč/kus. Osobní odběr nabízím na Karvinsku nebo v Uherském Hradišti.
Počítačové hry v originálním balení
Nabízím k prodeji funkční počítačové hry v originálním balení (včetně originálních cd-keys.) Hry jsou plně funkční (zkoušeno na mém pc). Vhodné i k doplněné sběratelské edice. - Flatout Ultimate carnage - Euro 2004 - MotoGP 2007 - Sim city (Hry, které se nachází na obrázku, ale nejsou zde již napsané, jsou již prodané). V případě zájmu mne kontaktujte přes SMS na: 841 773 nebo na e-mail: cap.jakub@ (Preferuji osobní odběr či poslání zásilky přes zásilkovnu nebo poštu). Cenu dohodou.
LEVNÉ NOVÉ PC HRY. hry na pc s češtinou - 8 her k dispozici
nevolat a nepsat SMS, používejte formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji Nové nepoužívané hry pro PC . hra pro PC Doporučená prodejní cena byla 299,-/kus i hry pro děti zde v inzerátu ( hry na foto ) kupujete 75,-/kus TYTO 3 hry nejsou dostupné dřevorubecký simulátor ( NEDOSTUPNÉ ) traktor ( NEDOSTUPNÉ ) tr4ktor ( NEDOSTUPNÉ ) ale zůstavá třeba: emergency wildlife park extreme trucker 2 a další krabičky her v češtině a hry jsou počeštěné a mají české titulky nebo jsou kompletně v češtině ( informace na fotu většinou v pravém horním rohu ). Fota všech her v inzerátu jsou z přední i zadní strany. Mohu zaslat i detailnější fota herních požadavků zájemci na mail nebo vám přidám foto požadované hry s herními požadavky - zvětšené přímo do inzerátu ( nyní už tam lze vložit jen 3 fota max. proto tam není vše).Většinou to jsou nenáročné tituly nebo starší hry, tak nemají velké hardwarové nároky. Doprava od 30,- Lze zaslat přes Balíkovnu (od 75,-) nebo Českou poštou (30,- až 220,- ) Lze se domluvit i na zaslání dražší dobírkou