inzerce, prodej, prodám, bazar

Podám pánskou softshell bundu vel.L

Kategorie: Bundy a Kabáty

Prodám tuto nenošenou novou softshell pánskou bundu ve vel.L. Ideálně osobně Praha 2, možnost vyzkoušet.
Podám pánskou softshell bundu vel.L
Podobné inzeráty
IcePeak softshell outdoor bunda, vel. L
Prodám pánskou softshell outdoor bundu zn. IcePeak (fin.), vel. L. Materiál 100% polyester, funkční tkanina Icetech - zlepšující voděodolnost a prodyšnost. Softshell je slabší, bunda je vhodná na jaro - podzim. Barva modrá, má celkem 4kapsy na zip, krytí zipu, stahování manžet rukávu, prodloužený zadní díl. Chybí kapuce, na levé straně je utržená gumička od stahování, v pravo je ok. Materiál je v 100%stavu, bez poškození, je vhodná na běžné nošení i do přírody. Rozměry: šířka 59cm, délka rukávu 68cm, délka zad 75cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s outdoor oblečením..
Pánská softshell bunda Altisport, vel. L
Prodám pánskou softshell bundu zn. Altisport, vel. L. Softshell je lehký a slabší, bez vnitřního fleesu - ideální na jaro/podzim. Materiál 96%polyester a 4% spandex. Má dolní stahování na gumičku, kapuci, 2 kapsy, logo české vlajky. Rozměry: šířka 58cm, délka rukávu 69cm, délka zad 75cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s outdoor oblečením..
Mercedes F1 team Softshell bunda,vel. M, nová cca 3600kč
Prodám originál softshell bundu Mercedes AMG Petronas F1 team, vel. M, barva černá. Materiál 94%polyester, 6% spandex, vnitřní flees. Má dvě kapsy na zip, je spíš přiléhavějšího střihu, má reflexní prvky na rukávech, zipy jsou ok. Rozměry: šířka 53cm, délka rukávu 66cm, délka zad 72cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s outdoor oblečením. Odkaz na podobnou:
Salewa pánská softshell bunda, vel. M
Prodám pánskou softshell bundu zn. Salewa, vel. M/48, materiál 94%polyester, 6%elastan, barva černá. Má vnitřní kapsu na zip + 3 vnější kapsy (u jedné zip nefunguje, 2 jdou trochu ztuha, zapínání bundy je ok), dolní gumičky na stahování jsou trochu vytahané, jinak je ok, stav materiálu je 100%. Rozměry: šířka 54cm, délka rukávu celková 79cm, délka zad 67cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s outdoor oblečením..
Softshell bunda Hakro Ontario, vel. M, nová cca 2800kč.
Prodám pánskou softshell bundu zn. Hakro, model Ontario, vel. M, barva černá. Má dobrou prodyšnost a voděodolnost. Bunda má 3 kapsy na zip, dolní stahování, manžety na suchý zip, vnitřní flees, YKK zip. Chybí kapuce. Není nová, ale je v dobrém stavu - viz. foto. Nová stoji 115e (cca 2800kč), viz e.link. Rozměry: šířka 55cm, délka rukávu 66cm, délka zad 71cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s outdoor oblečením. Link výrobku:
Columbia softshell bunda, vel. L
Prodám pánskou softshell bundu zn. Columbia, vel. L, barva šedočerná, materiál 100%polyester + elastan na bocích a spodní straně rukávu. Bunda má dvě kapsy na zip, dolní stahování, zapínání na zip až ke krku, materiál je lehký a bez podšívky nebo fleesu. Je bez poškození nebo známek obnošení. Rozměry: šířka 60cm, délka rukávu celková 84cm, délka zad 72cm. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty s oblečením..