inzerce, prodej, prodám, bazar

Podhledová bodová svítidla Brilux

Kategorie: Svítidla, Lampy

Prodám použitá, podhledová bodová svítidla Brilux, včetně patic GU-10 (lze použít halogen. žárovky do 50W i LED). Svítidla jsou naklápěcí, barva rámečků zlatá lesklá. Svítidla jsou v dobrém stavu. Nabízím celkem 10 kusů (U 1 ks chybí perko). Dále 1 ks svítidla Brilux s pevným rámečkem (není naklápěcí), stejné barvy. Cena je za všechny kusy dohromady. Možné zaslat přes Zásilkovnu (79,- Kč), i na dobírku. Dohoda možná.
Podhledová bodová svítidla Brilux
Podobné inzeráty
Stropní bodová svítidla
Stropní bodová svítidla otáčecí Prodám stropní bodová svítidla nerezové barvy, možnost otáčení a nastavení jednotlivých lamp, 4 lampy. Na 40W žárovku. Cena: 350 Kč. Osobní odběr Praha, Uherské Hradiště, Zásilkovna.
Podhledová vestavná svítidla MODUS - I418ALU600EP (55 ks)
Nabízím k prodeji podhledová vestavná svítidla českého výrobce Modus. K dispozici máme asi 55 ks. Možnost koupit i menší množství. Cena za kus je 250 Kč. Vhodné například do kanceláří nebo škol. Osobní odběr v obci Tuřice, případně okolí Praha - Černý Most.
Podhledová světla
Prodám výklopná podhledová bodová světla s trafem 12V 60W. Žárovka 3x 20W. 8/8/5cm(Š/V/H). Montážní otvor 5,5cm. Cena 350,-. Tel. . Do 16:00 pouze SMS. INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Podhledové bodové svítidlo Brilux s paticí E14
Podhledové bodové svítidlo Brilux s paticí E14, bílé. Nikdy nepoužité. Celkem 4 kusy. Možno jednotlivě. Cena za kus.
Stropní svítidlo s reflektorem Brilux R-6000
Použitá stropní světla - použitelná do stropních podhledů. K dispozici 110ks. Možno vystavit i fakturu. Stropní svítidlo je kompatibilní s tradiční LED žárovkou nebo integrovanou kompaktní zářivkou se základnou E27 Technické specifikace - Výrobce: Brilux - Materiál: ocel, hliník - Napětí: 230 V / 50 Hz - Maximální výkon: 60W - Typ připojení: 2,5mm2 - Typ závitu: E27 - Hmotnost: 0,43kg
Halogenové světlo Brilux
Halogenové světlo Brilux. Původní cena světla byla 5000,. Mám sedum kusů. Cena je za jeden kus. Pro více info volejte nebo pište.