inzerce, prodej, prodám, bazar

Podlahář, parketář

Kategorie: Řemeslné práce

Hledáme pomocníka na parkety a podlahy. Praxe není podmínkou zaučíme po zaučení zajímavé výdělky. Mzda pravidelně. Pečlivý a pracovitý člověk.
Podlahář, parketář
Podobné inzeráty
Zaměstnanec / podlahář pro společnost zabývající se po
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Zaměstnanec / podlahář m/ž/d pro společnost zabývající se podlahami Místo: 09603 Großschirma (Sasko) – využití na staveništi v Sasku a Berlíně Váš profil: - Německý jazyk minimálně A2/B1 (rozumět a komunikovat) - Řidičský průkaz skupiny B a CE, ale není povinný - řemeslné zkušenosti Zaměstnavatel nabízí: - pracovní smlouvu na dobu neurčitou (přímo se zaměstnavatelem) - Zkušební doba 6 měsíců - Výdělek 12,85 € 7h nebo 15,55 €/hod V závislosti na spolkové zemi, kvalifikovaní pracovníci až 17,00€/hod. (v závislosti na kvalifikaci a zkušenostech) - Příspěvek na montáž v Berlíně 10,00 EUR/den na pondělí a pátek (den příjezdu a odjezdu) a 20,00 EUR/den úterý až čtvrtek - Proplácení přesčasů - ubytování zdarma (Grossschirma a Berlín) - Dovolená 31 dní V případě zájmu posílejte své životopisy v německém jazyce.
Podlahár/betonár (Estrichleger) do Nemecka
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Podlahár/betonár m/ž/d (Estrichleger) Kde: celoštátne – štart Drážďany/Pirna (Sasko) Váš profil: - Nemecký jazyk minimálne A2 - Výhodou vzdelanie v stavebníctve ako betonár, murár a pod. - Prax v stavebníctve - Vodičský preukaz skupiny B alebo C, C1 Vaše úlohy: - Realizácia priemyselných poterov pomocou automatických pokladačov - Povrchová úprava pomocou strojov ako aj ručné úpravy hrán - Aplikácia základných náterov/spojovacieho materiálu Zamestnávateľ ponúka: - Pracovný pomer na dobu neurčitú (priamo so zamestnávateľom) - Skúšobná doba 6 mesiacov - Plat 16,00 – 17,00 €/hod plus diéty (> 8 hodín 14,00 € / > 24 hodín 28,00 €/hod.) - Pracovná doba 40 - 50 hodín/týždeň zvyčajne pondelok až piatok v závislosti od sezóny (7:00/8:00 - 17:00/18:00) - Čas cesty z Drážďan/Pirny služobným vozidlom (cestovné náklady na iné prílety podľa dohody) - ubytovanie zdarma (hotel) - Dovolenka 30 dní V případě zájmu posílejte své životopisy v německém jazyce.
Podlahář Německo, Rakousko
Hledáme posily. 1-2 podlaháře. Práce v AT a DE. Na živnost. Denní výdělek cca 300€. Nástup 27.3. Innsbruck. V případě vzájemné spokojenosti dlouhodobá spolupráce. Kontakt +420
Podlahář truhlář řemeslník
Podlahářská firma hledá spolupracovníky na trvalý pracovní poměr. Zajištěná práce po celý rok, nejen na sezonu. Podmínky při osobním jednání.
Pomocník podlahář do DE na Žl
Hledám pomocníka pro podlahářské práce na živnost do Německa. Fyzicky náročná práce. Není vhodné pro alkoholiky a uživatele lehkých drog! Okolí Kroměříže, max po cestě na Brno! Nástup 6.-13.3.Nutné osobní setkání. Napište prosím základní info o sobě jako odpověď na inzerát.40-100 tisíc.
Podlahář
Dobrý den, sháním práci v oblasti podlahářství. Mám zkušenosti s pokládkou vinylových a zámkových podlah a něco málo z rekonstrukce parketových podlah. Jsem pracovitý, učenlivý a spolehlivý. Pokud hledáte do party kolegu, můžete mě kontaktovat telefonicky. Tel. číslo: