inzerce, prodej, prodám, bazar

Podložka pod SPZ včetně atestu, Škoda Auto FROMMER AUTO

Kategorie: Příslušenství

Nabízím k prodeji minimálně použitou a plně funkční plastovou podložku pod SPZ černé barvy včetně atestu s logem Škoda Auto - FROMMER AUTO.
Je plně funkční, bez záruky - jedná se o použitý kus !


Výrobce : RAJA, Loučná nad Desnou

Certifikace : ATEST 8 SD 3009


Požaduji prodej s osobním předáním v místě bydliště nebo v Brně, Kuřimi, Tišnově a okolí.
Nebo případně také zaslání Českou poštou pojištěným balíkem nebo Zásilkovnou po zaplacení předem na můj bankovní účet, na dobírku nezasílám ! ! !
Podložka pod SPZ včetně atestu, Škoda Auto FROMMER AUTO
Podobné inzeráty
Podložka pod SPZ včetně atestu, Škoda Auto AUTOSERVIS VSETÍN
Nabízím k prodeji minimálně použitou a plně funkční plastovou podložku pod SPZ černé barvy včetně atestu s logem Škoda Auto - AUTOSERVIS VSETÍN. Je plně funkční, bez záruky - jedná se o použitý kus ! Výrobce : AUTOS, Ostrava Certifikace : ATEST 8 SD 1820 Požaduji prodej s osobním předáním v místě bydliště nebo v Brně, Kuřimi, Tišnově a okolí. Nebo případně také zaslání poštou pojištěným balíkem nebo Zásilkovnou po zaplacení předem na můj bankovní účet, na dobírku nezasílám ! ! !
Plastová podložka pod SPZ včetně atestu, logo AAA Auto
Nabízím k prodeji minimálně použitou a plně funkční plastovou podložku pod SPZ černé barvy včetně atestu s logem AAA Auto. Mám 2 kusy, cena je za jeden kus ! Je plně funkční, bez záruky - jedná se o použitý kus ! Výrobce : Eurotrans Certifikace : ATEST 8 SD 2982 Požaduji prodej s osobním předáním v místě bydliště nebo v Brně, Kuřimi, Tišnově a okolí. Nebo případně také zaslání Českou poštou pojištěným balíkem nebo Zásilkovnou po zaplacení předem na můj bankovní účet, na dobírku nezasílám ! ! !
Transparent Autoškola , magnetický , svítící , 12 V
Velké Transparenty AUTOŠKOLA, provedení Led diodové , 12 V, magnetické, svítící. Uvnitř Led pásek délka 20 cm, led diody, voděodolné. Super kvalitní zpracování, větší magnetická síla. Barva bílá. Rozměry transparentu 35 x 15 cm, výška 11 cm. Na vaše přání jsou nyní transparenty osazeny obdelníkovými magnety rozměru 7 x 10 cm, tloušťka 7 mm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Bez atestu 8 SD. Svítilna má na přední a zadní straně nápis „AUTOŠKOLA“ a na levé a pravé straně písmeno „L“. Jednotlivá písmena v nápisu „AUTOŠKOLA“ jsou mimo písmene „L“ modré barvy na bílém podkladu. Písmeno „L“ v nápisu „AUTOŠKOLA“ je bílé barvy na modrém podkladu. Písmena „L“ na levé a pravé straně svítilny jsou rovněž bílé barvy na modrém podkladu. Výška písmen je nejméně 70 mm a šířka čáry písma nejméně 12 mm. Písmena se vyrábějí z retroreflexního materiálu nejméně třídy 1 podle příslušné ČSN. Bez ATESTU 8SD. Info na webu transparentytaxi.
Audi Vorsprung durch Technik podložka pod SPZ
Audi Vorsprung durch Technik podložka pod SPZ - držák, podznačník, rámeček, Uvedená cena je za sadu ( tzn. 2 kusy ) 2x podložka EU standard Lze zaslat. Možnost osobního převzetí: Praha, Nové Město na Moravě, Polička.
Renault Sport podložka pod SPZ
Renault Sport podložka pod SPZ - držák, podznačník, rámeček Uvedená cena je za sadu ( tzn. 2 kusy ) 2x podložka EU standard Lze zaslat. Možnost osobního převzetí: Praha, Vysoké Mýto, Nové Město na Moravě, Polička.
Opel podložka pod SPZ
Opel podložka pod SPZ - držák, podznačník, rámeček Uvedená cena je za sadu ( tzn. 2 kusy ) 2x podložka EU standard Lze zaslat. Možnost osobního převzetí: Praha, Vysoké Mýto, Nové Město na Moravě, Polička.