inzerce, prodej, prodám, bazar

Podnájem bytu 2kk s vlastní předzahrádkou

Kategorie: Byty

Podnájem bytu 2kk s vlastní předzahrádkou v klidně části města Krupka-Bohosudov.
Byt je vybaveny koupelnou se sprchový koutem a kuchyňskou linkou. Zahrádku lze užívat cely rok.
Cena podnájmu je 8500 Kč
2x kauce v ceně podnájmu.
Pro více info volat
Podnájem bytu 2kk s vlastní předzahrádkou
Podobné inzeráty
Pronájem, byty/2+kk, 55 m2, Východní, Pardubičky, Pardubice,
Pronájem, byty/2+kk, 55 m2, Východní, Pardubičky, Pardubice, Pardubice [ID 48135] Exkluzivně nabízíme k pronájmu byt 2KK (55m2) s komorou a předzahrádkou. Byt, který se nachází v komplexu Nová Tesla v Pardubicích, je orientován na jižní a jihozápadní stranu a disponuje s předzahrádkou o rozloze 11,6m2. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou a po domluvě s majiteli je možné i částečně dovybavit. Slunný obývací pokoj, který je orientován na jižní stranu je propojen balkónovými dveřmi s předzahrádkou. Toto centrum relaxu je na slunné straně vnitrobloku a je zcela oddělené od okolních komunikací. K bytu náleží dvě garážová stání v suterénu domu, která jsou v ceně nájemného. Cena: 16 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 2900 Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Podlaží: 1 Užitná plocha: 55 Voda: dálkový vodovod Topení: ústřední dálkové Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: 2 Datum nastěhování: 01.03.2023 Rok výstavby: 2023 Rok kolaudace: 2023 Elektřina: 230V, 400V Sítě: kabelové rozvody Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Mezonetový byt 4+kk, 135,90 m2, s terasou, předzahrádkou a g
Ev.č. 10621079 Dovolujeme si Vám nabídnout velmi hezký mezonetový byt s dispozicí 4+kk o obytné ploše 135,90 m2 s terasou, předzahrádkou a garáží. Byt je aktuálně dokončen a je tedy možné byt navštívit. Byt se nachází ve zcela výjimečném projektu rodinného domu se třemi samostatnými bytovými jednotkami v centru obce Mníšek pod Brdy. Architektonické řešení celého domu je kombinací památkového stylu a moderních prvků, vhodného pro stavbu nedaleko od zámku a náměstí. Vlastní byty jsou pak koncipovány pro moderní a klidné bydlení. Po vstupu do bytu naleznete předsíň a chodbu ze které můžete vstoupit do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do šatny, na samostatnou toaletu a schodiště do druhého nadzemního podlaží. Z obývacího pokoje můžete vyjít na vlastní terasu s předzahrádkou. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice, dva dětské pokoje a koupelna. Okna všech místností jsou orientována na východ, jih anebo sever. Vytápění je zabezpečeno elektrickým kotlem a ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. V prvním nadzemní podlaží je podlahové topení a ve druhém nadzemním podlaží jsou umístěna topná tělesa. V Mníšku pod Brdy naleznete nejen veškerou občanskou vybavenost, ale i množství zeleně. Pravidelné dopravní spojení do Prahy je zabezpečeno autobusovou dopravou. Na Smíchovské nádraží, spojené se stanicí metra, Vás autobus pohodlně dopraví během třiceti minut. Vaším autem bez problémů vyjedete na dálnici D4 Praha – Písek. Makléř Vám rád podá o tomto výjimečném bytu další informace a rád Vás pozve i na jeho prohlídku. En. náročnost b.: C - Úsporná (133 kWh/m2 za rok) Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Podnájem bytu 1kk v novostavbě s předzahrádkou či balkónem v
+popl. 2900, , Vám zprostředkuje podnájem bytu o dispozici 1kk, výměře 30 m² v novostavbě bytového domu v obci Hradešín. K bytové jednotce je k dispozici v přízemí předzahrádka a v patře balkon. Topení v bytovém domě řešeno centrálním vytápěním, voda z obecního vodovodu, objekt připojen na obecní kanalizaci. Poplatky - záloha vytápění 1500.-kč/ měsíc, vodné + stočné 600.-kč/ měsíc, elektřina 800.- kč / měsíc - jedná se o zúčtovatelné položky dle spotřeby, v bytě instalovány měřiče, platba odpady 800 kč /osoba/ rok. Podnájem max. pro dvě osoby. Bytový dům je na vlastním oploceném pozemku v klidné části na okraji obce. V obci Hradešín obchod s potravinami, veškerá občanská vybavenost v Úvalech, které jsou vzdáleny 4 km, dostupnost příměstskou dopravou v intervalech cca každou hodinu. Jedná se o novostavbu bytového domu, nastěhování možné od 1.4.2023. Více informací Vám sdělím telefonicky či na osobní schůzce, doporučuji prohlídku nemovitosti. Ev. číslo: 639965. Energetický štítek: G (615 kWh/m2/rok).
Prodej bytu 3+kk s předzahrádkou a terasou (132 m2) Horoměři
Ev.č. 02121213 Na severozápadním okraji hlavního města Prahy se rozkládá na otevřeném prostranství obec Horoměřice s veškerou občanskou vybaveností a skvělou autobusovou dostupností na metro A (Bořislavka) směr centrum Prahy. V této oblasti bychom Vám rádi nabídli byt s předzahrádkou o dispozicích 3+kk (94 m2) v ulici Janáčkova. Tento byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňskou linkou, dvěma samostatnými pokoji a koupelnou s toaletou. Vedle bytu naleznete i komoru na uskladnění kola, či jiných věcí. Na první pohled Vás zaujme prostorná, slunná terasa s předzahrádkou (38 m2) pro příjemné posezení u ranní kávy nebo večerní oslavy s přáteli. V blízkosti bytu cca 10 min pěšky naleznete školku a školu. Horoměřice se vyznačují klidnou a přátelskou lokalitu, pokud i vy hledáte takovéto místo pro život, neváhejte kontaktovat makléře a domluvte si prohlídku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize.
Světlý byt 1+kk s balkonem, 31,5 m2 + 39,5 m2 předzahrádka,
služby 2500 Kč / 1 osoba + elektroměr, 3300 Kč / 2 osoby + elektroměr, parkování lze dopronajmout, Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem nového bytu 1+kk (31,5 m²) s velmi pěknou předzahrádkou (39,5 m²), sklepem (2,4 m²) a možností dopronajmutí parkovacího stání – parklift, v novostavbě z roku 2023, v Praze 8 – Dolní Chabry, ulice Ládevská. Tento moderní byt 1+kk s předzahrádkou je umístěn v 1NP moderního domu s výtahem, má vlastní rekuperační jednotku, venkovní stínící a bezpečnostní rolety, dřevěná eurookna s izolačním trojsklem, je vybaven novou kuchyňskou linkou se spotřebiči - indukční deska, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem, myčka nádobí a varná trouba (viz vizualizace, aktuálně se linka instaluje, dokončení 19.3), bude doplněn LED osvětlením, pračkou, skříňkou pod umyvadlo. Obývací pokoj + kuchyňský kout má plochu 23,2 m² se vstupem na východně orientovanou předzahrádku (39,5 m²), vstupní chodba 2,6 m² a koupelna 4,2 m². Na podlaze v bytě je vinylová podlaha a praktická dlažba. Byt je nezařízen nábytkem, viz foto, nábytek a rozmístění si řeší nájemce – viz 3d plánek / návrh rozmístění. K bytu patří sklep 2,4 m² v suterénu a lze dopronajmout 1 x parkovací stání, horní parklift (nosnost 2 t, délka 5 m, šířka 2,1 a výška vozu 1,7 m). Služby jsou plně zúčtovatelné, dům je v energetické třídě B – úsporná, má rekuperaci a centrální vytápění. Majitel nabízí tedy dlouhodobý pronájem, na rok s možností prodlužování, kauce je nájem + služby, zvíře se řeší zcela individuálně – více info v RK. V okolí je maximální občanská vybavenost, restaurace, obchody např. Billa (100 m) a večerky, zastávka MHD přímo v ulici s návazností na tram (2 minuty busem) nebo metro C – Kobylisy cca 5 minut. Také 5 minut pěšky od domu je velký lesopark Ládví, vhodný k relaxaci a sportování. Velmi doporučuji všem, kteří hledají nízkoenergetický byt v novostavbě, v bytě, ve kterém nikdo nebydlel, s předzahrádkou, možností parkingu, se sklepem, nedaleko od metra a přírodě na dosah. Ev. číslo: 642692. Energetický štítek: B (90 kWh/m2/rok).
Prodej, byty/2+kk, 59 m2, Koterovská 945/62, Východní Předmě
Prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci, Koterovská, PlzeńNabízíme na prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 59 m2, Koterovská ulice, Plzeň - Slovany. Byt se nachází ve 2.patře bytového cihlového domu s výtahem, orientace bytu je do boční ulice Plzeňská. Dispozice 2KK - obytná místnost s kuchyňkým koutem průchozí do prostorné ložnice, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, prostorná předsíň. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Kompletně nové rozvody elektřiny, vody a topení. Topení řešeno nově osazeným elektrickým kotlem se zásobníkem. Kotel zajišťuje ohřev vody a současně vytápění bytu. Kompletní rekonstrukce omítek, podlah, laminátové plovoucí podlahy v obytných místnostech, keramická dlažba v předsíni, koupelně a WC. Nová vestavná kuchyňská linka s vestanými spotřebiči ( indukční varná deska, elektrická trouba, myčka ). V celém domě je rozvod internetu, do bytu je zaveden ineternet i připojení k internetové televizi. K bytu náleží prostorná zděná sklepní kóje v 1.PP. Majitelé bytu mohou využívat společné prostory kolárny, sušárny, které jsou také zrekonstruované. Rezidenti dále mohou využívat vnitroblokového dvorku. Dům je celkové dobře zabezpečen, vstup do domu na odzvonění hlavních vchodových dveří, přízemí domu má instalovaný kamerový systém, sklepní prostory jsou zajištěny uzamykatelnou centrální mříží. V domě je nový prostorný výtah. Výborná lokalita Plzně - Slovany, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, obchod Albert naproti domu, tramvajová zastávka č. 2 u domu, obchodní centrum Galerie 10 minut chůze. V docházkové vzdálenosti mateřská školka a ZŠ, plavecký bazén atd. Byt je svou výbornou lokalitou vhodný jako investiční na pronájem, je možný financovat hypotečním úvěrem. Byt po provedené rekonstrukci nebyl užíván. Cena: 3 690 000 Kč včetně provize RK Převod do OV: Ano Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: v bloku Podlaží: 2 Užitná plocha: 59 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: dlážděná Zařízený: ne Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.02.2023 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: MHD