inzerce, prodej, prodám, bazar

❗PODVODNÍK ❗

Kategorie: Hudba, Koncerty

Dávejte si pozor na Jakuba Spisara, prodává vstupenky na Limp Bizkit,let it roll, Robbie Williams atd. Platbu chce na PayPal ale vstupenky nepošle. Emailů má víc.
❗PODVODNÍK ❗
Podobné inzeráty
Podvodnik prodejce vstupenek s číslem
Dobry den, dnes jsem se nechala napálit prodejcem vstupenek. Jeho taktikou je, vyžádat platbu za jednu vstupenku, s tím, ze po platbě zašle obe. V mem případě tvrdil, ze platba neprisla a ať zadám znovu. Jeli tu někdo další, koho tato osoba kontaktovala (reaguje na inzeráty “koupím”, ozvěte se mi. Na dotyčnou osobu budu podávat trestní oznámení. Jeho tel.číslo je a peníze jsem zasilala na c.u. 4867861063/0800 Jedná se o jistého Roberta Hubáčka. V. Bartošová
Jiří Korn - KORNCERT, Praha
Jiří Korn - KORNCERT, Praha (24.5.23) Nabízím vstupenku na druhý pražský KORNCERT Jiří Korna, který se koná 24.května příštího roku v hudebním divadle Karlín. Jedná se o lístek 2. kategorie (zelený sektor), na středu 1. balkonu. Řada 3, místo 19. Lístek je v elektronické podobě. Podvodník, ani překupník nejsem. Ticketstream jsem oslovil s vrácením lístků, však bez odpovědi.
Jiří Korn - KORNCERT, Praha - ll.termín
Nabízím vstupenku na druhý pražský KORNCERT Jiří Korna, který se koná 24.května příštího roku v hudebním divadle Karlín. Jedná se o lístek 3. kategorie (světle modrý sektor), na středu 2. balkonu. Řada 3, místo 12. Po vypsání druhého pražského koncertu jsem upřednostnil ten. Lístek je v elektronické podobě. Podvodník, ani překupník nejsem. Ticketstream jsem oslovil s vrácením lístků, však bez odpovědi.