inzerce, prodej, prodám, bazar

Pohodové spolubydlení pro studentky ul. Hornopolní Ostrava

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Nabídka podnájmu-spolubydlení v bytě 3+1 pro studentku, která upřednostňuje klid ke studiu na zbývající měsíce semestru s možností prodloužení na příští období 23/24. Cena nájmu je včetně veškerých služeb s internetem, kauce jeden nájem. Jedná se o volné místo ve sdíleném dvoulůžkovém neprůchozím pokoji ,který již obývá studentka čníku. Pokoj je zařízený, kuchyně vybavená, kolektiv pohodový, studentský , ženský. Prohlídky ve výše uvedeném termínu s možností nastěhování.
Pohodové spolubydlení pro studentky ul. Hornopolní Ostrava
Podobné inzeráty
Spolubydlení pro 2 studentky
Nabízím spolubydlení pro 2 studentky VŠ v Pardubicích, v novostavbě v Rokycanově ulici (2. patro). Byt 2+kk je kompletně zařízený. Nyní obsazen jednou studentkou. K dispozici od 1. dubna.
Pronájem spolubydlení 40 m²
Pro studentky VŠ nabízíme levné ubytování v RD HK - Kukleny, 1 místo ke spolubydlení, ve dvoulůžkovém pokoji se samostatným vchodem se zařízenou kuchyní a příslušenstvím. Možnost připojení na internet a TV, pěkné prostředí v klidné části města (zastávka MHD č. 3), 3 zastávky od hlav. nádraží. Právě se uvonilo 1 místo! K nastěhování IHNED! Cena včetně energií činí 3500,- Kč/měs., kauce 3500,- Kč. Telefon: , , e-mail:
Spolubydlení U kostelíčka
‼️UPOZORNĚNÍ, BYT JE POUZE PRO STUDENTKY‼️ ✨ Stěhování co nejdříve Ahoj, do *studentského* bydlení další spolubydli ????. Jedná se tedy hlavně o holčičí podnájem, ač s chlapci taky není problém . Do domu se vchází bránou, která je na noc zavřená. Na fotkách můžete vidět tedy můj pokoj, kde je napůl můj nábytek a napůl nábytek majitele (černá je má, světla jeho). Můj pokoj má cca 14m² a za celý pokoj pro jednoho to vychází na 8.000,- i s energiemi. Pro dě osůbky by se cena rozdělila a každá by platila 4.900. • v ceně jsou energie • voda • WiFi • pračka, lednice, trouba, gril a velká skříň na Vaše věci. V koupelně je taky skříň, určena tvému pokoji. Pyšnit se můžeme zahrádkou, kterou však sdílíme s dětským bazénem a máme tedy ještě terasu ????. Kdo by měl zájem tak napište do chatu.
pronájem pokoje - spolubydlení
Spolubydlení - pronájem pokoje Nabízím k pronájmu menší pokoj v dvoupatrovém rodinném domě ve Vyškově v Dědicích (v klidné lokalitě na okraji Vyškova, cca 10 minut autobusem do centra města). Kuchyně, koupelna a wc jsou sdíleny s dvěma spolubydlícími. Možnost využívat dvorek, zahradu, případně něco uložit do skladových prostor. Pokoj je pro ženu. Cena: 5000,- pro jednu osobu (v ceně zahrnut nájem, energie, internet). Pokoj je vybaven. Pokoj je volný od 3/2023
Nabízím spolubydlení pro studentku
Nabízím spolubydlení pro studentku v dvoulůžkovém pokoji, na soukromé studentské ubytovně Studenthouse v Brně Úvoz 447/120. Každý student má k dispozici postel, vlastní uzamykatelnou šatní skříň a psací stůl s kancelářskou židlí. V ceně je zahrnuto vysokorychlostní internetové připojení a úklid společných prostor. Samozřejmostí jsou 2 vybavené kuchyně s myčkami, prádelna s pračkami a sušičkami. Hlavním benefitem je docházková vzdálenost na Přírodovědeckou, Právnickou a Filozofickou fakultu MU, Stavební fakultu a FaVU VUT, Univerzitu obrany a také do centra města.
nabízím spolubydlení v 2LZK pokoji v bytě 2+kk max 4 osoby
hledám za sebe urychleně náhradu do sdíleného bytu v Kr.poli. Studentka nebo mladá pracující. Cena je 3500-3900 Kč včetně energií + 80 kč net od UPC/Vodafone. Vratná jistina 4000 Kc. Možné je se nastěhovat už od ihned. Pokoj je kompletně zařízený a další detaily naleznete níže. Jinak tvou spolubydlící bude studentka Vš. Celkem budete 4 osoby v bytě 3 holky+1 kluk V případě zájmu pište do soukromých zpráv. Také napište něco o sobě a pro koho a na jak dlouho hledáte pronájem-spolubydlení. Dík