inzerce, prodej, prodám, bazar

Pohovka pro zvířata

Kategorie: Ostatní domácí

Váš pejsek si tuto pohovku pro psy zaručeně zamiluje! Bude se dmout pýchou, že má svůj vlastní gauč:).Neméně nadšené z něj budou i kočky a jiná malá zvířátka.Vašim čtyřnohým kamarádům se na ní proto bude moc pěkně odpočívat. Dřevěné nohy jsou tak vysoké že se vejde pod ní jak mop tak robotický vysavač, také zajišťují stabilitu a pevnost celé konstrukce. Konstrukce je také odolná a tak může váš pejsek relaxovat v naprostém bezpečí.
Ozdoba, korunka, může být jiná, může být také nadpis z jménem vašeho miláčka.
Na foto pohovka není natřena žádnou barvou, je přírodní,ale může být bílá nebo v barvě modřinu.
Rozměr: Š60cm,H50cm,V25cm(+ 10cm ozdoba),
Š70cm,H50cm,V25cm, rozměry můžou být jiné.
Doprava DHL nebo osobně Liberec, Jablonec nad Nisou.
Cena 698kč,798kč.
Pohovka pro zvířata
Podobné inzeráty
Přijmeme zvířata
Do nové vznikajícího zooparku přijmeme zvířata o které se již nemůžete nebo nechcete starat. I zvířata handicapované. Staráme se zde o zvířátka, o která se již původní majitelé nemohli starat, nebo byla určena k jisté smrti na jatkách. Také tu máme zvířátka zachráněná, které pochází ze záchranných stanic a zvířátka, která pochází ze soukromých chovů. Rádi se ujmeme zvířátek jak domácích, hospodářských i exotických. Nabízíme krásné vyhovující podmínky a řádnou péči. Kdykoliv můžete přijet se za zvířátkem podívat. Jsme pod pravidelnými kontrolami z KVS, ŽP, IŽP a mnoho dalšími. Povolení k chovu máme popřípadě si další rozšíříme. Kontaktovat nás můžete prostřednictvím e-mailu nebo na čísle: 853 581 Děkujeme. Zvířecí park Vápovice
Klec pro domácí zvířata MR PET
Zánovní klec pro domácí zvířata MR PET krásná - nevyužívaná V 60,D 85,Š 60.pouze osobní odběr So-Ne
pohlídám mazlíčky
Dobrý den, Je mi 13 let a miluji zvířata…pohlídám kočku, psa, hlodavce (králík, křeček atd.) a podobná zvířata cena na domluvě… rodiče s tím samozdřejmě souhlasí, a dokonce mi pomůžou… HLÍDÁM POUZE PŘES PRÁZDNINY! pište prosím na e-mail! Hlídám ve Vysokých Studnicích (u Jihlavy)
Potřeby pro zvířata
KOČKY, PSI, HLODAVCI, KRÁLÍCI, PTACI. deky,misky + zpomalovací (foto se nevešlo, cena 190Kč), hračky pro kočky,potřeby pro hlodavce - kolečko pro křečky, misky, postroj s vodítkem. Krmítko pro ptáky. Jednotlivé info a ceny jsou uvedeny ve fotografiích.
Chladící podložka
Samochladící podložka pro psy a kočky o rozměru 50 x 90 cm. Pro vyšší chladící efekt můžete podložku zchladit i v ledničce, ale není to nutné. Podložka je tenká, potažena nylonem - snadno se udržuje a je na dotek příjemná. Jde o zcela bezpečný a netoxický výrobek pro zvířata. Vhodné do auta, na podlahu i přímo do pelíšku. Podložka obsahuje vodní gel. Nenechte zvíře podložku kousat a žvýkat. Jde o nové zboží ale nemám doklad, proto za tuto cenu.
Šnek africký
Nabízím šneka afrického Neomezené množství, RŮZNÉ VELIKOSTI. Odběr možný IHNED. Pouze pro radost, nebo na chov. Zásilkovnou neposíláme. Upřednostňujeme raději osobní odběr. Kdo chce tyto mazlíčky na zkrm, pro jiná zvířata, vůbec nás, prosím,nekontaktujte!!!! Možnost odběru i na kosmetické ošetření pleti, nebo potížemi s lupénkou. Děkujeme za pochopení. Brno