inzerce, prodej, prodám, bazar

Pohovka/Sedačka

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám svojí sedačku.
Je minimálně využívaná a nejspíše ještě v záruce.
Sedačka se dá rozložit a má i úložný prostor.
Jedinou vadou je vybledlý polštářek na vnitřní straně, která ale nejde vidět.
Pořizovací cena byla 11 000kč.

Psát pouze vážní zájemci,děkuji.
Pohovka/Sedačka
Podobné inzeráty
Pohodlí do vašeho domova - Rozkládací pohovka Agent Aksamite
Hledáte pohodlnou a kvalitní rozkládací pohovku s lůžkovou úpravou? Pak je Rozkládací pohovka AGENT od českého výrobce Aksamite tou pravou volbou pro vás! S výškou 84 cm, šířkou 235 cm a hloubkou 84 cm nabízí tato pohovka dostatek prostoru pro vaši rodinu a přátele. Pohodlný sed s výškou 45 cm a hloubkou sedu 55 cm zajišťuje maximální komfort při sezení i ležení. Díky lůžkové úpravě je Rozkládací pohovka AGENT ideální volbou pro hosty nebo pro ty, kteří potřebují více prostoru pro spaní. Potahová látka je vysoce kvalitní a prémiová, takže tato pohovka bude nejen pohodlná, ale také krásně vypadající v každém interiéru. Doprava Spediční službou TopTrans po celé ČR Zdarma v ceně, pro vaše pohodlí přijímáme platby, kartou, v hotovosti nebo bankovním převodem na účet 2301257458/2010. V takovém případě nás neváhejte kontaktovat, do variabilního symbolu uveďte vaše telefonní číslo a do zprávy můžete uvést vaše celé jméno a zašlete adresu doručení popřípadě pokud si chcete pohovku vyzvednout osobně na adrese Poděbradská 2216 v Nymburce. Nečekejte a objednejte si Rozkládací pohovku AGENT od Aksamite ještě dnes a užijte si pohodlný a kvalitní nábytek, který vám poskytne mnoho let pohodlí a spokojenosti! Díky vynikající kvalitě kovové konstrukce této pohovky zaručuje pevnost a stabilitu pohovky a umožňuje bezpečné používání jak při sezení, tak i při spaní. Navíc vám zaručí, že tato pohovka bude sloužit mnoho let. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
pohovka
Sametová atypická retro pohovka Barva: fialová Š/V/H v cm 256/98/115 Původní cena 38000 Pohovka je v dobrém stavu. Kosmetické vady. Jedna noha chyběla, zakoupená zvlášť. Pohovka je na dvě části. Vlastní odvoz!
VIOLA 3K POHOVKA, RED - BRW
Moderní pohovka VIOLA 3K je rozkládací s úložným prostorem. Vyrobená v jednoduchém a přesto efektním designu. Ten podtrhuje dekorační prošití, které upoutá pozornost na první pohled. Barevné provedení pohovky VIOLA je v modré barvě Manila 26 Navy. Záda v technické tkanině! Pohovka se rozkládá snadno díky klik/klak systému. Velikost spací plochy je o rozměrech 110 x 184 cm a pohodlně se na ni vyspí dvě osoby. Nesmíme opomenout ani dostatečně veliký úložný prostor. Součástí pohovky jsou 2 dekorační polštářky. Jádro je tvořeno z pěny a bonnel pružin. Nožky jsou vyrobeny z kovu. Výška sedu je 43 cm, hloubka sedu 56 cm. Kategorie: Nábytek Hmotnost: 58 kg Barva: Červená Materiál: Látka Šířka: 192 cm Výška: 89 cm Hloubka: 89 cm Šířka ložné plochy: 110 cm Délka ložné plochy: 184 cm Doprava Spediční službou ČR - 529,-Kč Bankovní spojení - 2301257458/2010 Do Variabilního symbolu uveďte telefonní číslo. Do zprávy můžete uvést vaše celé jméno.
3 mistna pohovka IKEA
Pohovka (ram) je bez vad, v dobrem stavu Tyrkysovy potah ma znamky pouzivani - na jedne strane odrene (prosoupane) a take strana pohovky ma poskozeny potah. Potah lze zakoupit novy v Ikea a pohovka bude uplne jako nova. Vse nafoceno, barva potahu je vysisovana. Vse vyprane a ciste, pripraveno k odvozu 3 mistna pohovka Pouze osobni odvoz z Prahy 4 Michle Poskozeni zohledneno v cene
Rozkládací pohovka Ikea friheten
Dobrý den, prodám 3místnou rozkládací pohovku FRIHETEN Ikea v tmavě šedé barvě (Skiftebo). Používaná necelé 2 roky v novostavbě v pokoji pro hosty a pouze příležitostně při přespání návštěvy. Nenese žádné známky poškození, roztrhnutí, zašpinění nebo vysezení. Pohovka z nekuřácké domácnosti. Pohovka viz. odkaz z Ikea:
Variabilní futon pohovka klik-klak Atlas 140x200 (SLEVA)
Pohovka klik-klak Atlas je dokonalým spojením pohovky a postele. Rám z masivního bukového dřeva se vyznačuje vysokou pevností. Dřevo je silné a těžké, přesto je manipulace velmi snadná. Pohovka je doplněna o přírodní ručně vyráběnou futonovou matraci. Pohovka je v barevném provedení wenge, futon bavlna/vlna, světle hnědý potah s voděodolnou úpravou na zip, futon i potah je s poutky pro snadnější manipulaci. Málo používané, v pěkném stavu. Původní cena 19.700,- Kč. Při rychlém jednání a odvozu vlastní dopravou sleva.