inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokemon TCG - balíčky 50ks original karet + PIKACHU zdarma

Kategorie: Ostatní

Nabízím balíčky originálních Pokemon TCG karet z edic z let 2019 až 2022. Každý balíček vždy představuje konkrétní edici.
jedná se o edice:
Silver Tempest
Astral Radiance
Pokemon Go / Mix
Brilliant Stars
Fusion Strike
Evolving Skies
Chilling Reign
Battle Styles
Shining Fates / Mix
Champions Path / Mix
Vivid Voltage
Darkness Ablaze
Rebel Clash
Sword & Shied

Všechny karty jsou v absolutně netknutém stavu pouze rozbalené z originálního obalu. Prodávám je jen protože už stejnou kartičku mám podruhé.

Složení balíčku:
50 karet za 149 Kč,- (2 z toho rare, 1 reverzní holo)
Kartičky v balíčku jsou vždy unikátní, žádná se v rámci balíčku NEOPAKUJE!

PIKACHU ZDARMA!!!
V případě zakoupení 3 a více balíčků automaticky dostanete kartu oblíbeného pokémona Pikachu zdarma.

BONUSOVÁ holo karta:
V každém třetím balíčku je BONUSOVÁ karta navíc (viz druhá fotka inzerátu)! Jedná se buď o:
holo kartu ze S&S edic
nebo
legendárního pokemona z výroční edice Celebrations (karty se symbolem hlavy Pikachu), která vyšla jako limitka k 25 výročí Pokémonů
nebo
se může dokonce jednat o vintage historickou reverse holo kartu z let 2009 až 2012

Potěšte své děti originálními Pokemon kartami z nejnovějších edic.

Zásilkovna:
Na vybrané odběrné místo 79 Kč (PLATBA PŘEDEM)
Dobírka na vybrané odběrné místo 102 Kč (PLATBA PŘI PŘEVZETÍ)
Pokemon TCG - balíčky 50ks original karet + PIKACHU zdarma
Podobné inzeráty
Pokémon TCG mixy karet pro děti 2
Nabízím namíchané balíčky s především lesklými a vzácnými kartami obsahujících celkem 110 (300 Kč), 220 (600 Kč), 330 (900 Kč) nebo 440 (1200 Kč) kusů originálních lesklých anebo vzácných karet různých edic Pokémon TCG v perfektním stavu, které ocení především děti k výměnám mezi s sebou nebo i do sbírky. Všechny balíčky mají zachovaný poměr obsahovaných a garantovaných typů karet, záleží tak pouze na vás, který z balíčků za 300, 600, 900 nebo 1200 Kč budete chtít. Pro názornost, balíček za 300 Kč obsahuje: 50ks rare karet 10ks trenérských karet 20ks energií 10ks holo karet 20ks reverse holo karet. Balíček za 600 Kč pak obsahuje přesně dvojnásobek, za 900 Kč trojnásobek a za 1200 Kč čtyřnásobek uvedených typů karet. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Cenu a detaily předání domluvíme mailem. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest
Nabízím originální a nerozbalený kufřík Pokémon TCG z edice Celebrations. K dispozici mám dva kusy. Kufřík obsahuje: Kovový kufřík 6 balíčků edice Celebrations 2 balíčky edic SWSH éry 3 promo karty Pokémon TCG kód Mini album Pokémon samolepky Pokémon zápisník Pikachu minci Cena 1500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokémon TCG mixy karet pro děti
Nabízím namíchaná balení celkem 156 (250 Kč), 312 (500 Kč), 468 (750 Kč) nebo 624 (1000 Kč) kusů originálních karet různých edic Pokémon TCG v perfektním stavu, vhodných především pro děti na výměnu. Všechny balíčky mají zachovaný poměr obsahovaných a garantovaných typů karet, záleží tak pouze na vás, který z balíčků za 250, 500, 750 nebo 1000 Kč budete chtít. Pro názornost, balíček za 250 Kč obsahuje: 110ks c/u karet 15ks trenérských karet 20ks energií 5ks holo karet 5ks reverse holo karet 1ks V, TG nebo radiant karty. Balíček za 500 Kč pak obsahuje přesně dvojnásobek, za 750 Kč trojnásobek a za 1000 Kč čtyřnásobek uvedených typů karet. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Cenu a detaily předání domluvíme mailem. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokémon TCG Celebrations Mini Tin
Nabízím všech 8 druhů originálních a nerozbalených mini tinek Pokémon TCG z edice Celebrations. Každá mini tinka obsahuje: Kovovou krabičku 2 balíčky edice Celebrations 1 balíček z edic Sword and Shield Pokémon obrázek shodný s tinkou Pikachu minci Cena 500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokémon balíčky za 50 kč
Dobrý den prodávám balíčky za 50 kč v 1 balíčku je 9 karet 1 trenér 1 energie 1 listový pokémon 1 větrneí nebo magnetickí pokémon 1 ohnivý pokémon 1 vodný Pokémon 1 zemní pokémon 1 hipnotický pokémon 1 elektrický pokémon Když si objednáte 4 a více balíčků tak je doprava zdarma
Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest
Nabízím Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest obsahující viz foto: Kovový kufřík Mince Pikachu Zápisník 4 archy Pokémon nálepek. Cena 150 Kč za komplet. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.