inzerce, prodej, prodám, bazar

pokladní/výdej

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Dobrý den, přijmeme pokladní do závodní restaurace na Praze 7, práce Po-Pá od cca 7,00 - 15,30 hodin. Nástup možný ihned.
pokladní/výdej
Podobné inzeráty
Vydej jidla, pomocná sila do kuchyně
Do stálého provozu bistra přijmeme obsluhu na výdej jidla a pomocnou silu do kuchyně ...nástup možný ihned platí do smazání. Kladruby nad Labem
Výdej obědů kantýna
Do provozovny SAKO přijmeme na dlouhodobou brigádu paní na výdej obědů. Pracovní doba pondělí-pátek.Více info na tel
Pizzař
Do naší restaurace/pizzerie v Kuřimi přijmeme pizzaře. Směny dle dohody. HPP nebo brigáda Požadujeme praxi v oboru. Mimo pizz bude vaší náplní práce pomocné práce kuchaři-výdej poledního menu, dresinky, těsta na pizzu, knedlíky..
Kuchař / kuchařka - zkrácený úvazek - HPP/DPP
Jedná se o pozici kuchaře/ky v malé závodní kuchyni v Rosicích nad Labem. Možnost hlavního pracovního poměru, nebo jenom brigádně. NÁPLŇ PRÁCE:- příprava teplých a studených pokrmů, expedice rozvozu, výdej stravy, úklid. POŽADUJEME:- praxi v oboru, samostatnost, potravinářský průkaz. NABÍZÍME: , mzda každého 15. v měsíci, osobní ohodnocení. MZDA: od 150 na hodinu. KONTAKT: telefonicky nebo e-mailem
Přijmeme pomocnou sílu - IHNED
Rodinná restaurace U Horáčků ve Valech u Přelouče přijme pomocnou kuchařku - přípravy, úklid, občas výdej. Nabízíme velmi dobré podmínky, na dohodu nebo brigádně, smlouvu případně po zapracování a oboustranné spokojenosti, praxe nutná. Nástup možný ihned.
Hledáme pomocné kuchaře na HPP
Hledáme pomocné kuchaře / kuchařky. Náplň práce - příprava snídaní, příloh, dezertů, výdej pokrmů dle objednávek. Požadujeme spolehlivost, samostatnost, ochotu, čistý TR. Praxe v oboru nutná.